01 november, 2005

Två veckors fängelse för grov barnvåldtäkt

I dagens Metro läser jag att en 41-årig man våldtagit två pojkar 300 gånger under en period på sex år. För detta dömdes han till 12 års fängelse. Pojkarna var i sex-årsåldern när våldtäkterna började. Skadeståndet blir på 300 000 kronor respektive 450 000 kronor.

Den homosexuelle pedofilen får alltså 12 års fängelse för 300 barnvåldtäkter. Jag har aldrig hört maken på straffrabatt! Vilken sida står rättsväsendet på egentligen?

Om inte jag räknar helt fel så blir det drygt två veckors fängelse per våldtäkt. Pojkarna kommer sannolikt aldrig att återhämta sig mentalt efter detta monsters sadism.

I det här läget är det lätt att hänfalla åt införandet av dödstraff, men personligen anser jag det vara allt för lindrigt. Särskilt i dagens svenska fängelser som mer kan liknas vid internationella vandrarhem. Avrättningar brukar dessutom fokusera på att vara smärtfria för den som ska dödas.

Jag förespråkar livstids fängelse och då menar jag inte socialdemokraternas variant. SAP:s livstidsdömda får svassa omkring i e-bunkern på Kumla i mjukiskläder och tofflor och bre sina smörgåsar själva, för att efter 15-20 års kabel-tv-tittande bli utsläppta. Nog torde de väl vara avskräckta då? Eller inte.

Mitt förslag är därför att ingå avtal med Ryssland. De har lämpliga fängelser för grova förbrytare där man fokuserar mindre på huruvida fångarna kanske känner ångest av att sitta inlåsta och mer fokuserar på att fångarna faktiskt ska hållas borta från allmänheten. Jag betvivlar att fångar i ryska fängelser får betalt för att sitta där dessutom.

Men som sagt, om åtta år (12 år minus den obligatoriska rabatten på 1/3 av straffet) kommer ovan nämnde pedofil att gå på gatorna igen precis som en vanlig människa. Vem vet, kanske han dyker upp i Din närhet då? Han måste ju återanpassas till samhället enligt sossarnas doktriner och det är inte helt omöjligt att det blir dina kvarter som får agera försöksområde för detta.

4 kommentarer:

Daniel sa...

Mycket bra artikel. Du borde skicka in den till SD-kuriren.

Weine Berg sa...

Nej min tid med SD-Kuriren är över.

vinterbadaren sa...

Pedofiler lär ej stå högt i kurs på våra "vandrarhem", så förhoppningsvis avlivas kräket av sina "kollegor" på stillot--dom har de facto åtta år på sig!!

chxiao sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.