17 december, 2005

SSU kräver likriktning i kyrkan

Bortåt 900 svenska präster skrev under Yngve Kalins upprop mot homovigslar i kyrkan, vilket jag tidigare kommenterat. Nu vill SSU – Sossarnas ungdomsförbund – tvinga de 900 prästerna att lämna sina anställningar. Anledning: prästerna har fel inställning till homosexuella.

De 900 ska abdikera, kräver SSU. SSU motiverar varför man inte kan acceptera dessa präster med orden ”vi kan aldrig acceptera att en öppen organisation som svenska kyrkan inte accepterar alla människor.”

Reichsfuhrer der SSU har talat
Kravet är undertecknat av SSU:s ordförande - Reichsfuhrer der SSU - Anna Sjödin och 25 länsledare, dvs. gauleiters. I SSU:s värld tycker alla likadant.

Ett tips till SSU (vars majoritet av medlemmar inte finns) är att söka sig till sossarnas partikongress. Där tycker alla lika och där finns inga präster som vågar ifrågasätta.

Du har rätt!
Politiserandet av samhället går allt fortare. Att ha sin egen åsikt, uttrycka den och verka för dess spridning är inget som ses med blida ögon hos socialdemokraterna. Men låt dig inte luras!

Min parallell mellan SSU och den nazistiska diktaturen under andra världskriget kan tyckas vara plump och fräck, men man måste vara medveten om vilken farlig linje SSU nu slagit in på.

11 kommentarer:

Nickersson sa...

Du verkar ju frisk... Inte.

Weine Berg sa...

..och det får du tycka, det är ju det jag försöker få fram i min artikel.

Mr. X sa...

Det är inte SSUs åsikt, utan en klick med homosexuella medlemmars! Som kyrkopolitiker för (S) tycker jag det är absurt att dem går ut med ett sånt krav.

Jimmy S. Windeskog sa...

Och den linjen kommer ju givetvis mr. X att föra inom SSU?
Jasså inte? Vad förvånad jag blir...

Pelle sa...

Hej igen!

Inget att förvånas över i opportunismens och gaylobbyns Sverige.

Snart är det väl bara en tidsfråga innan SDU kommer med liknande krav! Först Jimmy och numera har även Gorm Lind fallit för utrensningens bila tydligen med luddiga antydningar bakom detta.

Snart är det väl ett brott att vara sverigedemokrat om man är 30+ också vilket kommer att betyda att jag själv med råge faller för ättestupan såvida jag inte hinner ta min Mats ur skolan frivilligt.

För övrigt önskar jag en God jul till Weine, Jimmy och alla svenska patrioter som inte ger upp den viktiga kampen!

Weine Berg sa...

Enligt de rykten jag hört nyligen så funderar partistyrelsen på att utesluta både mig och Joakim Larsson...

vinterbadaren sa...

Du har tidigare sagt att ND ej är något alternativ i den nationella politiken--kanske dags att ändra sig nu när SD mer och mer förefaller att tillhöra Folkpartiets högerflygel!!??

Weine Berg sa...

Nej, det är inte aktuellt (dessvärre för en del).

pelle sa...

Man undrar vad det är som händer egentligen inom SD. Värre utrensningar inom ett parti har väl bara skett i det tyska NSDAP under "de långa knivarnas natt" och under Stalineran i Sovjetunionen.

Jag har varit inne på Ungsvenskarnas forum och sett många bemöta både mig och Joakim Larsson väldigt förkastligt.

Vad vill egentligen de s.k. "förnyarna". Jag har frågat dem men de verkar inte vilja svara eller också kommer de med substanslösa, rabiata undanflykter till svar...

Anonym sa...

Kan intyga att det är många som undrar - men de som har svaren är tysta som i graven.

z999 sa...

SSu har en fantastisk förmåga att dra till sig de mest omogna ungdomarna som man kan hitta i Sverige. Visserligen finns det väl ett visst fog för uttrycket "ung och dum", men det uttrycket syftar på att man saknar livserfarenhet som ung, inte att man är helt pantad och tror att man kan lösa ungdomsarbetslöshet genom att rabbla substanslösa klyschor. Som tur är så finns det andra ungdomar som visar att det finns hopp för Sverige.