14 december, 2005

SVT: Revolterande Australier är rasister

Australiens vrede över de utländska gängens härjningar i Sydney stämplas nu av SVT (självtitulerad som ”Fri Television”) som rasism. Risken för feltänk bland svenskarna är annars stor. ”Rasistupploppen fortsatte på tisdagen i Sydneys södra strandförorter för andra dygnet i rad…” skriver SVT på sin nyhetssida den 13 december. SVT (SoVjetisk Television) går från klarhet till klarhet.

SVT har inte på något vis berört orsakerna till varför australierna nu gör uppror mot massinvandringshysterin. Vreden har tydligen uppstått ur tomma intet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det intressanta är att när araber och afrikaner i Paris skapar upplopp, och slår ner fransmän, då kallas det för "social ilska över samhället", men ifall vita skapar upplopp i ilska över hur de blir behandlade, då kallas det för rasism. Skeendena i Paris och Sidney kanske inte hade exakt likadana förtecken, men jämförelsen har ändå sina intressanta aspekter.

johan_reaktionär

vinterbadaren sa...

Förtroendet för svensk media är för
många år sedan förbrukat.Såg någon undersökning senaste veckan att drygt 80% misstror Aftonbladet (vem gör inte det).Det är bara en tidsfråga när vi "riktiga svenskar" står för fot gevär!!!!

Anonym sa...

Jag har en kompis som flyttat och bor i Australien. De stackars , i huvudsak Libaneserna i detta fall, araberna behandlas så illa av Australirena för att de uppfört sig så väl på stränderna mot badvakterna och att de uppvaktar de australiska tjerna så intensivt med dyra gåvor och charmigt sätt.
Skämt åsida, de är hatade för att de slår ner och rånar män, och precis som här, våldtar och misshandlar unga kvinnor. Ofta på väldigt utstuderade, grymma och extremt förnedrande sätt. Dagens ros til Irakiern som tryckte in den i röven på Somaliern. Hoppas han var oskuld och att de saknade vaselin. Men tyvärr så gillade han nog det ändå. De är ju mycket för att knulla i rumpan, allt som rör sig.
Hästar, kor, får och hönor, så då kanske ett mansarsle ändå inte är värsta alternativet utan lite lyxigt. Fy fan vad trött man blir på deras sätt.