24 januari, 2006

Eloge till Kalles Elaka Bildblogg!

Internet är yttrandefrihetens sista bastion där åsiktslagar ännu inte kunnat strypa den fria opinionsbildningen. Förhoppningsvis kommer bastionen att hålla ett bra tag framöver och vara grunden till en positiv förändring av resten av samhället.

I linje med denna övertygelse slår jag ett slag för Kalles Elaka Bildblogg som många gånger slår huvudet på spiken. Läs och njut!

http://www.kallestrokirk.se/bildblogg2.htm

15 kommentarer:

Jonny Stadder sa...

Vad är du? En haverist? En rasist? Både och? Du har alltså nån sorts samröre med dom där gamla gökarna i Blågula Frågor?

Du ser ut som en tönt.

Weine Berg sa...

*asg* Tack tack...

Anti dig sa...

http://www.wimp.com/nazi/
Det här gillar du va? Nazisvin. Ser jag dig på gatan så ska du få en klapp oppå kinden.

Weine Berg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Weine Berg sa...

Till Anti Dig:

Jag skriver om yttrandefrihet och du hotar med att slå ner mig? Är du helt korkad eller, nazisvin?

Erik Hellsborn sa...

"Antirasiterna" är lika teevliga och toleranta som alltid.

Anonym sa...

Nej jag är inte trevlig. Kalla mig korkad, jag plockar dig ditt jävla svin. Anser att det inte skall visas någon tolerans mot eran sort. Vi skall käppjaga er nedför gatorna. Nej jag är inte tolerant, varför skall jag vara det. Ni skall utrotas.

Värdekonservativ blogg sa...

Verkar som om någon vill bestämma vad andra skall tycka. Väldigt vanligt bland "antirasister" och mångkulturförespråkare.

Erik Hellsborn sa...

Anonymous, Är du 14 år gammal eller en vuxen som blev tappad i golvet som liten?

Weine Berg sa...

Hursomhelst så vet han några saker:
A. Att hata
B. Att inte tolerera.
C. Att utrota

Du är nog varmt välkommen hos NSF eller liknande...

Anonym sa...

Å. Eran retorik ställer mig helt svarslös.
Ne men allvarligt så är ni rasister. Och iallafall jag vet vad eran människosyn leder till. DÄRFÖR skall ni utrotas. Ni är en sådan liten minoritet så det spelar liksom ingen roll om ni försvinner. Etisk rensning!

Erik Hellsborn sa...

Så det är alltså okej att utrota folk förutsatt att dom är en liten minoritet? Med det resonemanget vore väl en ny judeutrotelse vara helt okej enligt ditt resonemang? Av Sveriges 9 miljoner invånare är ju bara 14.000 judar. Vem är det egentligen som är facist här?

Ska väl nämnas att jag själv inte har något intresse av att utrota någon, varken judar eller människor med dina unkna åsikter. Däremot så bör du ställas inför rätta för olaga hot.

z999 sa...

Att diskutera invandring med en antirasist är som att diskutera alkohol med en alkoholist. Vi kan se samma typ av aggressivitet när sanningen blir för obehaglig.

Weine Berg sa...

Anonymous: Vad jag förstår är det inget som skiljer dig från en nazist eller kommunist. Båda vill utrota kategorier av människor som de anser misshagliga. Inse att du är ett offer för propagandan i vår tid.

jörgen sa...

Anonymous...hur gammal är du? Om Weine,Erik plus jag själv är rasister..vad är du själv då? Du som vill utrota.Ditt nick klär dig..du är väl för feg,för att skylta med ditt namn,din stackare.