08 mars, 2006

Hyckleriet fortsätter – Leijonborg vill ha invandrarmuseum

Tidigare har jag belyst den dubbelmoral som kännetecknar de politiker och journalister som propsar för massinvandring, mångkultur och integration – men som själva bosätter sig i trygga svenska stadsdelar långt ifrån invandrarna.

Lars Leijonborg, partiledare för det invandringsextrema Folkpartiet, bor själv på Östermalm där andelen invandrare med utomeuropeisk bakgrund ligger långt under Sveriges genomsnitt. Leijonborg skäms inte för sin dubbelmoral, utan fortsätter i utstakat spår. Sverige behöver ett invandrarmuseum, menar Leijonborg idag i Sydsvenska Dagbladet. Detta för att ”levandegöra de fantastiska berättelserna om hur människor med rötter i andra länder varit med och byggt upp det vi kallar Sverige".

Själv vill uppenbarligen inte Lars ha människor med rötter i andra länder i sin omedelbara närhet. Han tycker nog att det räcker med att ha några invandrare som kollegor för ett rent samvete?

Massmedia kommer inte heller denna gång att ifrågasätta Leijonborgs hyckleri, trots att det vore det moraliskt försvarbara. Dokusåpan Det Nya Sverige fortsätter…

4 kommentarer:

z999 sa...

Strålande uppdatering Weine, och sen tycker jag att det är väldigt bra på sidan med "Massmedia informerar".

Weine Berg sa...

Tackar, Z999. Jobbet går vidare - målet närmas...

Anonym sa...

...och målet är? etnisk utrensning?

Weine Berg sa...

Nja målet är just att hindra etnisk utrensning av svenskarna från Sveriges yta.