31 maj, 2006

Invandrad toppolitiker utvisas efter 14 års ljugande

Somaliskan Ayaan Hirsi Ali (holländsk medborgare), känd som manusförfattare till den islamkritiska filmen Underkastelse, regisserad av Theo van Gogh, kastas nu ut ur Holland. 1992 kom hon till Holland och fick flyktingstatus på falska grunder, avslöjades det nyligen. Hon gick med i det liberala partiet VVD på villkoret att hon gavs posten som partitalesman i jämställdhets- och integrationsfrågor.

Efter mordet på van Gogh avslöjas det nu att hon -92 fick flyktingstatus i falskt namn på grund av en uppdiktad bakgrundshistoria som hon lade fram för att lättare få medborgarskap i Holland. Hennes riktiga namn är Ayaan Hirsi Magan, eller mer fullständigt: Ayaan Hirsi Magan Isse Guleid Ali Wai´ays Muhammad Ali Umar Osman Mahamud.

Nu utvisas och fråntas hon sitt medborgarskap på grund av sina lögner.

Svenska myndigheter står i motsats till detta minimikrav på anständighet - de tillåter inte ens att det svenska medborgarskapet fråntas utländska brottslingar som mutat sig till medborgarskapet via korrupta anställda på Migrationsverket.

I Holland har man en mer renhårig och rättvis attityd gentemot åratals ljugande och snyltande. Dagens fana går därför till Holland för deras rakryggade agerande!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

Anonym sa...

Ang Hirsi Ali.

För att vara emot multikulti behärskar du verkligen konsten att angripa fel personer.

JohannaV sa...

Det här angreppet på Hirsi Ali är ett lågvattenmärke. Om någon i Holland är europé så är det hon.

Holland och Europa har blivit fattigare i och med Alis flytt till USA. Amerikanarna är bara att gratulera.

JohannaV

Anonym sa...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»