20 september, 2006

"20 % av ministrarna i alliansregeringen ska vara invandrare"

Maud Olofsson (c) uppger att ministerposterna ska tillsättas genom att "geografisk spridning, etnisk bakgrund och ålder" måste vägas in.

Under förutsättning att man går efter fördelningen av uppehållstillstånd/medborgarskap i Sverige betyder det att en femtedel, dvs. 20 %, av ministerposterna kommer att delas ut till invandrare. Detta kommer naturligtvis att misslyckas kapitalt då invandrare för dessa politiska broilers är kuttersmycken utan förankring i deras rikemansliv.

Var ska man få tag i dessa 20 %? I Reinfeldts trygga Täby? Eller blir det en expedition i de främmande trakterna Rinkeby och Bergsjön? Frågorna hopar sig för den nya politiska eliten.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Denna bild är ju strålande med en heilande Maud! =)

Eller finns det någon som är duktig på bildbehandling och kan sätta dit en armbindel? Nazifiera Maud och sprid på nätet kära medsurfare! : )

Varjager sa...

Maud Olofsson börjar vissa sitt rätta Gudrun ansikte.

Lucifer Rising sa...

Maud i en äkta stalinist-fascistisk pose !! ha ha bra bild. Maud får väl intensifiera massinvandringen så kanske det dyker upp några lämpliga kandidater att ingå i deras blå-rosa regering. Man kunde ju tex läsa på text-tv igår att invasionen av Europa av etniska främlingar avtar något - men att det istället ökar till Sverige. Typiskt. Problemet är att Bara Skit Kommer Hit......

Erik, Sthlm sa...

De hittar säkert någon fullständigt assimilerad invandrare i t.ex. "trygga Täby" för att ha ett hudfärgsalibi. Problemet är att väl assimilerade invandrare utgör en så försvinnande liten del av alla invandrare, utom i trygga Täby förstås, vilket formar Reinfeldts världsbild.

Anonym sa...

Sätter en slant på att folkpartisten Nyamko sabuni blir (massinvandringsminister, mångkulturminister eller minister med särskilt ansvar för bidragsstöd till invandrare) eller likande ;) ;) Nån som sätter emot?

Lucifer Rising sa...

Använd svartingarna till bränsle i ugnarna när BLÅNEGER-regeringen lägger ner kärnkraften. HA HA HA !!!!!!!!!!