20 september, 2006

Revolt i Ungern

I Ungern pågår just nu en revolt mot landets socialistiska premiärminister Guyrcsany sedan denne avslöjats med att ha avgett medvetet lögnaktiga vallöften. En bandupptagning där premiärministern säger om valrörelsen att "Vi ljög på morgnarna, vi ljög på kvällarna" har retat upp det ungerska folket med rätta.

Tiotusentals ursinniga ungrare demonstrerar och protesterar runt om i Ungern, men främst utanför parlamentet i Budapest. Med ungerska fanor och högljudda krav på premiärministerns avgång ockuperar folkmassorna gator och torg. Man har även attackerat och förstört TV-huset i centrala Budapest.

Kanske kommer en liknande reaktion i resten av Europa när dessa länders elit avslöjas med det lögnmakeri och bedrägeri som använts för att iscensätta den mest destruktiva och oikofobiska migrationspolitik i modern tid?

Den 23 oktober är det 50 år sedan den ungerska nationen revolterade mot den sovjetiska ockupationsmakten. Revolten misslyckades, men kanske lyckades den denna gång?

1 kommentar:

Lucifer Rising sa...

Intressant. Problemet är ju att nomenklaturans politiker inte gör annat än ljuger. Vallöfterna är glömda i samma stund som vallokalen stänger.