29 september, 2006

Illustrerad Vetenskap: Minskad mångfald i framtiden

I det senaste numret av Illustrerad Vetenskap (14/2006) avhandlar man människans kommande utveckling. Man visar att mångfalden minskar i framtiden med nuvarande framåtskridande. Inte ökar, som det svenska etablissemanget försöker påvisa.

Det hela blir lite tragikomiskt när man betänker att de som försöker stoppa denna vansinniga utveckling hånas som ”bakåtsträvare” och påstås verka för ”enfald”.

Hur vore det om detta etablissemang börjar resa omkring lite i världen istället för att sitta i sina dyra lägenheter i Danderyd, centrala Stockholm och Östermalm som maktfullkomliga cementhäckande globetrotters och verka för en politik som ingen vill ha?

6 kommentarer:

magnus sa...

när ska du kommentera sd:s valresultat??

Erik, Sthlm sa...

Ja det som är en självklarhet för varje biolog blir plötsligt tabu när man pratar om djuret Homo sapiens.

Morgoth sa...

Men kulturnationalisterna måste ju hoppa av glädje nu.

Vlad Tepes sa...

Vilket skulle bevisas. ( sic ! ). Man kan fråga sig vilka folkslag det är fråga om ??. Det är ju självklart att det endast är det Vita folket som skall utblandas till förintelse. Det förstår ni väl ??. På tal om utblandning , så kan man väl säga att F. Reinfeldt idag är ordentligt Vit efter 4 generationer. Hans farfars far var ju som bekant en sorts mulatt , dock av ganska ljus typ.

Morgoth sa...

Fast du förstår väl att i framtiden så kommer en blandad avkomma av vit och ickevit blanda sig med en annan blandand avkomma, inte en vit så de lär nog inte bli ordentligt vita.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.