22 oktober, 2006

Anfall är bästa försvar

Vad kan man säga om Nordamerikas förenta stater? USA har bortåt 20 miljoner illegala invandrare. President George W Bush vill låta dessa stanna, av allt att döma. Bush sa redan 2004 att "…familjer från Mexiko för med sig gudstro, familjekärlek, hårt arbete och förmågan att ta hand om sig själva".

Insatser för att stoppa den ofantliga illegala invandringen över sydgränsen är i stort sett obefintliga. Precis som i Sverige och alla andra länder kan nämligen löner hållas nere med en diger invandring. Om detta torde ingen forskare eller expert på området opponera sig mot.

Skiljelinjerna mellan de två partierna i den amerikanska inrikespolitiken blir allt suddigare, precis som mellan partierna i Sverige. Med dagens utveckling kommer snart varje slags parti att i allt utom fasad och namn vara socialliberala. Det finns alltså utrymme för en ny och verklig opposition.

I alla bemärkelser är den världsomspännande massinvandringen till västvärlden en avgörande offensiv mot den europeiska civilisationen på planeten Tellus.

2 kommentarer:

Uri Geller sa...

det är bra. de ska bygga upp den raserade välfärden.

Anonym sa...

Dom Mexikanska invandrarna kommer iaf med Gudstro, till skillnad från dom som kommer till Sverige med Islamskt hat.