25 oktober, 2006

Nollkritik på TV4

Denna vecka har TV4 politisk kampvecka under namnet "Nollrasism". Det betyder att tv4 precis som vanligt inte uppmärksammar alla rasistiska brott mot svenskar i allmänhet, och svenska ungdomar i synnerhet, av s.k. ungdomsgäng. Däremot prickskjuter man exempelvis svenskars önskan om att de som immigrerar till Sverige åtminstone ska kunna prata bra svenska om de avser att leva här.

TV4:s ideologiska kampanj som är en del av massmedias långsiktiga arbete att balkanisera Sverige bidrar till att stigmatisera svenskar som inte vill ha ett "mångkulturellt" Sverige. Den förnekar även mekanismerna som ligger bakom det mångkulturella samhällets misslyckande och flyttar istället över skulden på svenskars förmenta rasism. I alla aspekter möjliga vore Nollkritik ett bättre namn på TV4:s kampvecka.

7 kommentarer:

Patrioten sa...

detta kommenteras Mycket bättre på www.patriot.nu välkommen in och titta !! :)

z999 sa...

Kollade, och det var väl egentligen inget fel på den, men jag är regelbunden läsare av den här bloggen och kommer att fortsätta att vara det och jag gillar hur Weine skriver.

Blood Captain sa...

z999. Weine är en man med intellektuell stringens. En god man.

Blood Captain sa...

z999. Weine är en man med intellektuell stringens. En god man.

Blood Captain sa...

z999. Weine är en man med intellektuell stringens. En god man.

z999 sa...

Jag får väl tro på ditt ord eftersom du framhäver det tre ggr. :-)

Fast annars så brukar ordet intellektuell bara betyda att man har ett sätt att föra sig som har betygsatts av samhället med en etikett. Såna personer brukar inte våga särskilja sig från mängden och blir ganska förutsägbara. Något som man inte kan säga om Weine, inte här på bloggen i alla fall.

Morgoth sa...

Fast Weine kan kallas intellektuell för att han faktiskt är det till skillnad från mångkulturens knähundar i massmedian.