02 november, 2006

Spaniens José Maria Aznar: Mångkulturen i Europa har misslyckats

Sanningen står alltmer uppenbar för en oavbrutet tilltagande mängd européer: Mångkulturen är ett gigantiskt misstag. Spaniens förre premiärminister José Maria Aznar sällar sig nu till denna växande skara.

Det var under ett föredrag i Washington som den förre spanske premiärministern förmedlade den europeiska elitens misslyckande. Vid föredraget i Georgetownuniversitetet sa Aznar:

”- Jag anser att multikulturalism är ett stort misslyckande. Jag är emot
denna idé. Den delar våra samhällen och försvagar dem. Multikulturalism skapar
varken tolerans eller integration. Detta är ett av skälen till de stora
misslyckandena i flera europeiska samhällen just nu.”

Aznar ställer sig dock inte bakom återvandring som lösning på problemet. Assimilation genom att samtliga etniska och religiösa grupper i ett samhälle lyder under samma lagar är lösningen, menar Aznar.

Att motvärnet blir allt hårdare mot elitens globalistiska projekt att söndra Europas folk ner till individnivå blir allt tydligare. Bara massmedias monopol på åsikts- och informationsfriheten hindrar i nuläget att alla blir medvetna om hur stort motvärnet faktiskt är. Som i alla historiens förändringar börjar de i sinnet hos varje individ och därefter hos kollektivet.

José Maria Aznar var Spaniens premiärminister under åren 1996-2004.

8 kommentarer:

Morgoth sa...

Tror ockupanten och idioten Aznar för ett ögonblick att dessa miljoner invandrade muslimer och andra etniskt främmande grupper VILL lyda under samma lagar som oss?

Jalla Habibi !! sa...

Vad du tar i Morgoth !!. Spanjorerna är bra på att deportera folkmassor som inte kan anpassa sig , så du behöver nog inte oroa dig.... :)

Anonym sa...

Vi ska lära dom lyda! Det är därför vi är här på jorden i detta nu, spelar ingen roll vad dom "vill", dom fick sin chans och sumpade det totalt! Ordning nu.

Morgoth sa...

Aznar är en ockupant med tanke på att han sände spanska trupper, mot folkviljan dessutom, till Irak. han är en idiot eftersom han verkar tro på ett mångetniskt samhälle.

Den Enda Sanningen sa...

Lyssna Morgoth !! : Du är bara 16 år !! hur kan DU komma och uttala dig om människor är idioter. Dessa människor är både 3 och 4 gånger äldre än du !!. Om 30 år kanske du också tror på ett mångetniskt inferno !! Har du tänkt på det ?.

Morgoth sa...

Det faktum att jag är 16 år och inser det som Aznar vägrar inse visar ju hur katastrofalt ställt läget är med Västvärldens ledare.
Spelar det någon roll att jag är 16 år? Grannen bredvid mig är 67 och han vet inte ens vilka partier som styr landet just nu. Jag tvivlar på att Aznar tvingas uppleva det mångkulturella paradiset varje dag i skolan.
Eller försöker du kanske påstå att 16-åringar är idioter?

Morgoths Trätobroder sa...

Nej , jag säger inte att 16-åringar är idioter , men jag påstår att du kanske om 20-30 år tycker det är fint att leva i ett mångetniskt inferno.. comprende ??

Morgoth sa...

Comprendo.