24 februari, 2007

Invasion: Europa

Förr krigades det med stridsvagnar och soldater – numera krigas det med barnvagnar och ungar. I alla fall mot den Europeiska världen. Kriget rasar inte bara på en front utan flera. Och offensiver kommer inte bara från invällande invasionshärar, utan också från femtekolonnare bland våra egna – de som utmålar européer som undermåliga, onda och oattraktiva.

Nu går EU-kommissionen ut med en varning för att det från och med april månad kommer att företas många utökade invasionsströmmar längs Europas södra gräns från Afrika. EU:s myndighet Frontex, som har som uppgift att skydda Europa mot illegal invandring, vädjar nu om hjälp från EU:s 27 medlemsländer för att kunna patrullera de södra gränserna.

Enligt SD-Kuriren har Portugals inrikesminister, Antonio Costa, varnat för att de utökade invasionsströmmarna inte längre kommer att begränsa sig till Europas sydgräns, utan att framstötar med stor sannolikhet kommer att företas också vid gränserna längre norrut i EU.

1 kommentar:

Reactionary sa...

Du uppdaterar ofta ser jag, det är bra. Verkligen bra blogg alltså! Du borde ta och fundera på att starta en tidning tycker jag, som Sverige i centrum.