17 mars, 2007

Efterlyses: Rakryggad ungdom!

Som de flesta läsare på bloggen redan är medvetna om, är det illa ställt med det som en gång var vårt land. Fler och fler drar förvisso sitt strå till lasset för att återta det som är vårt. Men det krävs mer än så, snabbare, kraftfullare. Var är de som vågar stå fast vid att samhället inte både kan äta kakan och ha den kvar? Var är de som törs säga att vi hellre väljer vård än invandring? Var är uppkäftig svensk ungdom som går samman mot främlingspöbeln som våldtar flickor och rånar pojkar? Visst är det svårt – men finns det problem finns det även lösningar.

Var är de idealistiska sammanslutningar för trygga gator som förenar söner med fäder? Var är de unga svenskar som sprejar regimfientliga budskap på väggar och tak? Varje generation måste förtjäna sitt land – inget fås till skänks. Alla behövs – och det NU.

7 kommentarer:

Robsten sa...

Jag är emot varje typ av klotter, en smula konservativ kanske, men jag har idogt propagerat för bildande av ett medborgargarde på vår "gård", fått ganska lite gehör för min åsikt. Däremot ger sig halva gården ut och nattvandrar titt som tätt, inte riktigt samma sak tycker jag.

Fröken Sverige sa...

Jag är också emot klotter, men det finns ju andra sätt att kämpa.

Man önskar att folk var LITE mer engagerade i sitt eget land. Inte minst de yngre.

Att arbeta mot islam ÄR viktigare än vad Paris Hilton har för kläder...

Klockan är fem i tolv - vi har inte tid att skjuta upp kampen. Såvida vi inte vill bli slavar eller dödade.


/FS

Anonym sa...

Ändamålen helgar medlen

Anonym sa...

Självklart måste vi uppmana till nationellt klotter,slagord.
Vi måste ta till ALLA medel,vi har inte tid att vara fina i kanten.

Robban sa...

Med massivt motstand emot svenskheten ifran pressen sida kan det vara svart att fa ut ett budskap. Kansken en samordnad skapande av en fri tidskrift skulle kunna hjalpa. Da slipper budskaped spridas pa tusentals blogg sidor och kunna samordnas till ett medium som efter lite reklam skulle kunna blir den storsta webb tidningen i sverige? En fri web tidning skulle junna se ut som de stora tidningarna med en stor skillnad, skriva sanningen om sverige utan (S) Censur. Jag kanner lite designers som jobbar nastan gratis. Any takers,,,?

Anonym sa...

robban:
Jag tror starta en så kallad fri webb tidning innebär att alla som har något att tillföra i form av kompetens måste jobba gratis.

Om det sedan är sanningen som ska spridas så måste vi även granska våra egna så kallade ledare och inte mörka deras tokigheter(?). Utifrån mitt perspektiv dvs. utifrån sett så råder det i dag en form av Stalins demokratiska centralism där alla kliar alla på ryggen oavsett organisationstillhörighet. Kan det vara så att nyrekryteringen av ungdomar är så liten att det lönar sig att värva ifrån varandra?

Jimmy S. Windeskog sa...

Men frågan kvarstår ju Weine. Förutom att vakna - vad är det riktiga politiska steget till förändring. Det är ju det stora problemet idag.