18 mars, 2007

Oslo offer för utländska våldtäktsmän

Trots att Norge haft en mer restriktiv invandring än Sverige, drabbas nu den norska huvudstaden av samma förutsägbara effekter som Sverige. En nyligen offentliggjord polisrapport visar att våldtäkterna i Oslo ökar kraftigt och att det är utomeuropéer som till 65 % är gärningsmän och att offren är norska kvinnor i 80 % av fallen. Detta rapporterar Aftenposten i artikeln Oslo rape statistics shock.

Att utomeuropéerna står för 65 % av våldtäkterna när de endast utgör 14.3 % av stadens befolkning får anses som en klar väckarklocka. De utländska våldtäktsmännen står för en allt större del av våldtäkterna vilket polisen har märkt på ett tydligt sätt:

"Meanwhile, it is our general experience that this is an increasing tendency. We note this by the number of time we need to use interpreters in the course of an investigation", menar polisinspektör Gunnar Larsen på Oslos våldsrotel.

Polisrapporten är den första som tar hänsyn till etnisk härkomst bland gärningsmännen. Av de 111 våldtäktsfallen förra året i Oslo, var gärningsmannen/gärningsmännen i 72 fall av utomeuropeisk härkomst, 14 var av okänd härkomst och bara 25 var norrmän. Rakryggad tillönskar samtliga våldtäktsmän samma öde som nämns i Våldtäktssomalier våldtogs i häktet.


Läs även:
Aftenposten: Oslo rape statistics shock

5 kommentarer:

Fröken Sverige sa...

Det är vidrigt att läsa. Liknande siffror har tidigare tagits fram i Danmark med.

Även om vi som är kritiska VET hur illa det är, så behöver vi fakta att visa för dem som tror att livet består av Idol och Bongo-Lotto.

Jag snor det till min blogg med!

Mvh

/FS

Knute sa...

Den norske ministern Bjarne Håkon Hanssen från Arbeiderpartiet vädjade förra året om ökad invandring till Norge från Pakistan därför att det skulle vara bra för det norska samhället.

Finansminister Kristin Halvorsen, ledare för Sosialistisk Venstreparti började sin valkampanj i Pakistan och prisade "all the blood, sweat and tears Pakistanis in Norway have spent on building the country”.

Varje år fördubblas antalet våldtäkter i Oslo. Antalet är 6 gånger högre per capita än i New York City.

I Pakistan har man en annan inställning än i Väst, bevisbördan ligger tungt på kvinnor i våldtäktsfall. I december genomfördes en reform som innebär att våldtäkt bröts ur Pakistans islamistiska regelverk. Tiotusentals islamister demonstrerade och höll banderoller och plakat, ”Död åt Amerika och dess hantlangare”, ”Stoppa skämtandet med islam i kvinnofrigörelsens namn”.

Anonym sa...

Norge har för låg arbetslöshet inte konstigt att man måste importera arbetare.

Sen är ju frågan mer hur man tar hand om dem.

Sen undrar jag precis som sverige demokraterna har haft sina rötägg kan de inte vara så att någon/några förstör för andra.

Har aldrig en vit kristen begått vålsdåd?

Weine Berg sa...

Anonymous: Du skriver att "Har aldrig en vit kristen begått vålsdåd?" som om det skulle ursäkta den massinvandringspolitik och masskriminalitet som Europa har idag?

Olof sa...

"Norge har för låg arbetslöshet inte konstigt att man måste importera arbetare."

För låg arbetslöshet ? Hur i helvete kan en arbetslöshet vara "för låg" ? Är inte arbetslösheten något som SKA behållas så låg som möjligt ?

Jag har hört en hel del störda argument för massinvandringen men att arbetslösheten skulle vara "för låg" tar tamefan priset.

Varför inte plädera för massinvandring till länder med låg kriminalitet ( exempelvis Japan och Finland ) då dessa länders kriminalitet är "för låg" ?