19 mars, 2007

Svenskarnas plätt att leva och frodas på

I sitt linjetal på den s-märkta kongressen menade Mona Sahlin att Zlatan är svensk. Tråkigt nog vet jag att hon skulle ändra sig samma sekund som Zlatan själv hävdar att han inte är svensk. Ryggradslöshet är ett kännetecken på de oikofobiska. Det är därför de säger att de ska ta debatten – men aldrig gör det.

Etiketten ”svensk” har gått från att vara en nationell tillhörighet till att vara en definition på icke-svenskars lika värde. Men svensk är ju bara svenskar, hur okej Zlatan än är. Det betyder inte att Zlatan är en sämre människa. Det betyder inte att hans kroatiska identitet är sämre – trots att Sahlin envetet hävdar att Zlatan minsann är svensk.

För den sunde motståndaren till kaosteoretikerna/multikultiförespråkarna är det i sin ordning att alla folk har rätt till sin identitet utan att detta medför en rangordning. Olyckligtvis har vi i Sverige en samhällselit med grumlad syn och dunkla mål, som anser att svenskarna inte längre duger. Vi ska ”berikas” genom integration av världens folk. Med nuvarande takt på tvångsintegrationen är vi svenskar i minoritet om 50 år. Efter det för vi en tynande tillvaro tills vi helt har raderats bort från jordens yta. Om folket inte säger ifrån - riktigt snart.

Vad är det som är så fel med att kämpa för att Sverige – som enda land i världen – ska vara svenskarnas plätt att leva och frodas på? Till Sahlin och hennes vapendragare inom politik och massmedia passar jag på att säga: Vad har vi svenskar gjort för att förtjäna att utsättas för Er demografiska politik?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Samnationalism och etnopluralism är framtidens melodi. Detta, och kompromisslös rakryggad kamp!

Norrlänningen sa...

Gud vad jag längtar till den dag jag kan flytta från det här landet så jag slipper människor som du.

Anonym sa...

haha flytta du bara, sverige blir inte bättre av ni gnälliga vänstervridna bidgragsmjölkande norrlänningar finns till!!!
Skånepower

Varjager sa...

Varför kommentera anonymt?

Jag hoppas att 2010 blir startskottet på en verklig diskution om Sveriges folk och dess framtid. För vi går mot undergången med nuvarande politik. Vem skall betala för alla dessa "flyktingar"?

Morgoth sa...

Det är vårt land som är vinnaren i det läget.

Anonym sa...

Weine: Kan följande verkligen stämma (inget annat än hyckleri från Bildts sida) ...

"den 4 februari
Carl Bildt mot mångkultur?
I dagens Agenda (svt) tydliggör utrikesministern Carl Bildt hur viktigt det är med en enad kultur i ett land för att skapa samanhållning.

Angående oroligheterna i Afrika och främst Somalia. Där påpekar Carl Bildt att en gemensam kultur är av största vikt för att hålla samman landet.

Kanske ska vi börja praktisera det i Sverige med Carl Bildt?"
http://rogerhedlund.spaces.live.com/blog/

Weine Berg sa...

Norrlänningen: Jag med...

Weine Berg sa...

Svensk: Ja, det undrar jag med. Den som har en länk eller liknande får gärna bidra med den.