11 mars, 2007

Räddningstjänsten anställer helst inte svenska män

Eftersom det s.k. mångkulturella samhället inte klarar att uppfylla upphovsmännens utopiska vision tas tvångsåtgärder till alltmer. Så gäller t ex opinionsbildningen. Eftersom allt färre sluter upp kring elitens samhällsexperiment påtvingas folket en konformitet där oliktänkande fostras att inte yttra sig.

Så gäller mer och mer även inom yrkeslivet. Eftersom mångkulturens överlägsenhet ändock ständigt misslyckas med att skapa "mångfald"/desintegrera svenskarna på arbetsplatserna påtvingas folket den lovprisade "mångfalden".

Nu är det brandkåren som tar till tvångsåtgärder för att minska andelen svenska män bland de anställda. Och man skräder inte orden.

"- Vi anställer hellre kvinnor och människor med utländsk bakgrund än vita medelklass män." säger Per Hassling, personalkonsulent på Räddningstjänsten i Storgöteborg.

Rakryggad föreslår därför att Hassling föregår med gott exempel och säger upp sig från sin tjänst så att en person från en annan kontinent kan öka "mångfalden" bland brandmännen. Nej, visst ja. Direktiven gäller bara alla andra, precis som i bostadspolitiken, inte multikultiförespråkarna/kaosteoretikerna själva.

Off-Topic:
På JÄMO beklagar man sig för att svenska män och kvinnor är sig själva.

"- Sverige har en väldig obalans på arbetsmarknaden där kvinnor och män fortfarande väljer traditionella yrken" säger pressekreteraren på JÄMO, Magnus Jacobson.

Rakryggad har förståelse för att verkligheten inte så lätt kan pressas in i kaosteoretikernas krystade former.

Inga kommentarer: