18 april, 2007

En resa tillbaka i tiden

Vi såg det i kravallerna i Frankrike, vi såg det i kravallerna i Ronna och nu fick vi se det i kravallerna i Rosengård. Försmådda invandrargrupper som är så lättstötta att de får bortskämda rikemansbarn att likna härdade krigsveteraner. Kravaller av ingen anledning alls egentligen, men alltid inramad av massmedias undanflykter och ursäktanden av de skyldiga.

I Ronna var anledningen att en rakryggad svensk far inte tillät att hans egen dotter blev kallad hora av invandrargängen. Vissa kallar det överreaktion att invandrargängen av den anledningen besköt en polisstation med automatvapen som inhyste den svenska flickan. Själv lutar jag åt en mer patologisk definition.

Enligt massmedia har kravallerna i Rosengård framprovocerats av att polisen drog vapen då poliserna blev måltavla för ett hundratal stenkastare (!). Tydligen är inte dessa hundratals personers attacker med farliga vapen en rimlig anledning för polisen att dra sina vapen.

– Polisen har provocerat fram det här. De varnade ingen. Inga sirener eller något, säger massmedia genom vittnet Ali Salih Rambu.

Tydligen behöver man i det närmaste en skriftlig varning från polisen för att bete sig civiliserat. Underliga tankegångar.

Vad vi egentligen beskådar i Rosengård är en resa i tiden. En resa tillbaka till när det inte fanns talförmåga. Vi ser ett stenåldersfolk vars främsta ord och argument är flygande stenar, våld och förstörelse.

Och som alltid klarar de ansvariga för situationen sig undan genom att de alltid kan vara på andra platser än där det smäller. Jag syftar på de journalister, politiker, proffstyckare och redaktörer som genom sin massinvandring och försök till integration av världens folk har skapat det kaos som håller på att knäcka det mångtusenåriga svenska samfundet. Bosatta i Danderyd och Östermalm pratar de sig varma om mångfalden i Rinkeby och Bergsjön. Deras skuld är stor, men ingen utkräver något ansvar från dem. Det är skrämmande och det bådar illa för framtiden.

Källa:

3 kommentarer:

Lexor sa...

Hej, här kommer lite förhoppningsvis relaterbar läsning! Mycket nöje! http://prole.info/articles/lariots.html

Varjager sa...

Dumheten styr med 68:a vänsterns lakejer i styrande poster. Fram för en sund inställnig till dessa terrorister. Grip ,åtala och utvisa.

Anna sa...

när man går ner i tvättstugan skall man alltid ta med ett tillhygge och låt ingen ensam tjej gå ner. vänta med att tvätta till föräldrar eller kompisar kan följa med.