16 april, 2007

SD lämnar Sverige

Det skamliga debattklimatet i Sverige gör att vissa partier, partier som inte håller med åsiktsminoriteten till punkt och pricka, inte får samma demokratiska rättigheter som alla andra.

Detta gör att t ex det statsnationalistiska partiet Sverigedemokraterna inte kan hålla sitt Riksårsmöte som planerat eftersom de blir förvägrade sin mötesrätt. Tack vare effektivt lobbyarbete har kaosteoretikerna byggt upp en hotbild som skrämmer många lokaluthyrare från hyra ut till partiet. Och ingenstans gör de ansvariga ett dyft för att säkerställa att SD kan hålla sitt möte – trots det flagranta brottet mot grundlagen.

Eftersom partiet inte får hålla mötet i Sverige, har man nu börjat leta lokaler i Danmark.
– Prisbilden i Danmark är tyvärr mycket högre än i Sverige vilket också begränsar ett parti som sverigedemokraterna, med mycket små ekonomiska medel till förfogande, säger SD:s Björn Söder.

Rakryggad råder Björn Söder att själv stå för lokalkostnaden med tanke på att han har fått sin dator för 20 000:- betald av partiet. Och då ska man ha i åtanke att detta skedde på den tiden partiet hade ännu sämre ekonomi än idag. Det vore en uppoffring av helt annan kaliber än att som nu, åka runt i Sverige på partibekostade resor till partiets olika lokala och regionala möten för att skaka hand och fiska ombudsröster inför Riksårsmötet.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja oavsett vad man tycker om SD så är det en skandal att de inte kan hålla sitt möte här i Sverige. Korruptionen hos vissa individer blir ännu mer graverande när de inte lägger några resurser alls på säkerhet. Att fiska sympatier genom att utsätta sina anhängare för fysisk fara från meningsmotståndare är skamligt. Vi får se hur mötet i Danmark blir. Danska AFA är ju nästan ännu aktivare än här i Sverige trots att Danmark officiellt har räddats av Dansk Folkeparti. Skillnaden blir ju att dansk massmedia inte är lika öppet fientlig, men vi får se om AFA bryr sig om det.

Anonym sa...

Detta kommer bara att ge kommunisterna ännu större anledning att attackera SD. De kommer att anordna bussresor till Danmark, vänta och se!

Om inte de svenskfientliga politikerna ställer upp för de demokratiska värderingarna, dvs. yttrande- och mötesfrihet etc, då måste vi lära dem detta!

Enklast genom att

a) hålla mötet vid utvald lokal i alla fall, låta all massmedia utmana AFA att komma dit och hoppas att AFA slår sönder den totalt så lokalägaren lär sig att han inte vinner på att stoppa oss,

b) hålla möte utanför de svenskfientliga partiernas riksmöten och på samma sätt få AFA att slå sönder lokalen och prygla upp politrukerna ordentligt så att de svenskfientliga väljer att införa mötesfrihet även i Sverige.

Varje aktion måste mötas av lika stor motaktion!

Anonym sa...

Personliga påhopp tycker jag inte du ska syssla med,det är bättre vi alla håller ihop och ger de svenskhatande politikerna en match.
Jag är medveten att inre skador är svåra att läka och behandla, men för den skull optimist.

Anonym sa...

Vi borde tänka mer som i USA. Såg din bil och tänkte på en passande artikel jag såg i Aftonbladet(???) av alla tidningar men det var moty pyton kille som hade skrevet. Jävla bra om att vi borde invadera musselmännen i Iran med läs här:
http://www.aftonbladet.se/vss/kultur/story/0,2789,1037628

Ted Ekeroth sa...

Lägg in bannern för att hjälpa SD:s insamling!

RÅ Flash-banner

Weine Berg sa...

Ted: Nej jag avstår nog. Det finns ju tillräckligt med pengar för att bekosta partitopparnas resor så då borde det ju finnas pengar till en så grundläggande aktivitet som RÅ.

Jimmy S. Windeskog sa...

Bra av Weine att ta upp detta ämne med hur man vräker pengar över sig själva samtidigt som man vill att medlemmarna skall skänka mer.

Tappar man perspetivet helt som heltidsanställd SD:are?