02 april, 2007

Tusentals organiserar sig i protest mot USA:s öppna gränser

Samtidigt som USA övervakar och kränker sina medborgare i allt större utsträckning med hänvisning till "kriget mot terrorismen", står gränsen söderut i det närmaste vidöppen. Nu har många amerikaner tröttnat på elitens lönedumpning genom massinvandring. Hela 3 500 medborgare har gått samman och patrullerar de gränser som Bush lämnar nästintill obevakade. Tillsammans har man bildat The Minuteman Civil Defense Corps. Man definierar sig som ”National Citizens Neighborhood Watch - Securing the American Border” och har tagit sig an uppgiften att säkra USA:s gränser och kuster mot olaglig invandring av individer, smuggelgods och utländsk militär.

Man har ordnat manifestationer mot arbetsgivare som hellre anlitar billig utländsk arbetskraft än sina egna. Man uppger också att man kommer att ta till alla former av civil olydnad, politiskt lobbande och demonstrationer för att nå sina mål.

För att använda Björn Södersk fraseologi klargör jag att Rakryggad välkomnar initiativet.
10 kommentarer:

Anonym sa...

Weine... jag skojar inte. Om du på ett enda sätt till börjar likna Björn Söder så kommer jag aldrig besöka den här bloggen igen :p

Weine Berg sa...

Lugn...jag kommer vare sig att begära 20 000:- för att köpa ny dator eller tysta de som tycker annorlunda än mig. Och om jag mot förmodan skulle börja likna en självgod besserwisser hoppas jag någon rycker tillbaka mig till verkligheten...

Anonym sa...

Och landet är dessutom en förebild för de liberala elementen i Sdu.

Morgoth sa...

Jo, men latinamerikanerna och de svarta är ju kristna därför är USA inget mångkulturellt samhälle, enligt
liberalerna och att ett främmande folk totalt dominerar USA:s etablissemang är bara bra, enligt liberalerna.

z999 sa...

Jag tycker att de amerikanska rakryggade personerna som tar ansvar för landet borde få ännu mer uppmärksamhet från nationella runtom i världen. Heder åt Weine som tar upp det i alla fall. Nationella personer brukar annars nöja sig med att kritisera eller berömma amerikanska regeringens olika beslut och glömmer bort befolkningen i USA som inte nödvändigtvis helt står bakom makthavarna i exakt varje fråga.

Anonym sa...

Det vore kul om ND kunde besöka dessa och ge dem officiellt stöd. Det första intrycket man får är i alla fall väldigt positivt. Där har vi folk som går till aktion och som inte bara litar på omröstningar i parlamenten.

Ps, hur fan lyckas man motivera att partiet ska köpa en ny dator åt en?

Weine Berg sa...

Angående dator: Jo, man påpekar att man använder datorn för partiet väldigt mycket (som om inte andra gör det). Och så ska man ha sina kompisar i majoritet i styrelsen också förstås.

Anonym sa...

Weine: Bra argument, om jag någonsin blir SDare (Gud förbjude) så ska jag kräva att partiet betalar hyran åt mig. Jag är nämligen ofta i lägenheten när jag utför partiarbete. Den typen av korruption ska man ha nolltolerans mot

Weine Berg sa...

Anonym: Den var klockren!

z999 sa...

Anonym:
"Det vore kul om ND kunde besöka dessa och ge dem officiellt stöd."

Ja, det vore väldigt bra på flera sätt. Men ännu bättre om det vore en samlad europeisk aktion. Jag tror det skulle göra mycket för dom med bara ett besök.

"Det första intrycket man får är i alla fall väldigt positivt. Där har vi folk som går till aktion och som inte bara litar på omröstningar i parlamenten."

Ja, men det är en kamp i kraftig motström, precis som här.