09 maj, 2007

Lyckat Pride-tåg!

Det verkar som om den demonstration och manifestation som jag tidigare bloggat om, European Family Pride, var mycket lyckad.

Jag kan i och för sig inte franska och kan därför inte läsa rapporteringen om den, men av bilderna att döma var det en total framgång.

European Family Pride är en direkt motreaktion på söndringen av familjen och äktenskapet, men också ett svar på normaliseringen av aborter och adoptioner. Udden är riktad mot HBT-strömningarna i Europa.


Äntligen säger någon ifrån!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bra initiativ. Toppen ett ljus i HBT-mörkret.
Att stärka familjen och äktenskapet är nödvändigt om vi ska kunna bekämpa islamiseringen.

Erik, Sthlm sa...

Om det skulle anordnas i Sverige skulle väl AFA stå vid sidan och kasta sten...

Apropå franska var det kul att det gick som det gick i slutomgången på det franska presidetvalet.

Anonym sa...

Det var första gången jag besökte denna bloggen. Riktigt bra! Keep up the good work. Lägg upp en länk till nordisk.nu också i länklistan.

Weine Berg sa...

Anonym: Fokuseringen på den europeiska familjen är mycket lovvärt och viktigt. Hur det skulle gynna kampen mot islamiseringen är jag dock inte klar över. Hur menar du?

Erik, Sthlm: Ja, AFA är ju statens outsorcade stormtrupper och åsiktspoliser, så att de skulle attackera ett motsvarande Pride-tåg i Sverige är nog helt säkert.

Anonym: Roligt att du gillar bloggen! Ska fundera på länken till nordisk.nu

Anonym sa...

Svar till Weine:
Är familjerna starka så är samhället starkt.
Hur ska ett samhälle i moralisk upplösning utan fasta värden ha kraft och kunna stå emot islamismen, som är en kompromisslös politisk ideologi.

Tobias Struck sa...

Weine. Jag håller med om många av dina åsikter. Dock skär det sig i hbt-frågan. Kärnfamiljen är en 1900-talsuppfinning. Dessförinnan hyllades storfamiljen, som är en mer naturlig och tryggare familjesolidaritet. Jag vill inte tillbaka till det gamla bondesamhällets rollsystem, där klasstillhörigheten var närmast cementerad från födseln och män hade rätt att spöa både fru, barn och tjänstefolk. Men det är knappast heller en idealisering av den heterosexuella kärnfamiljen som är Europas räddning från islamisering och andlig rotlöshet. Om det är något islam vill fastställa, så är det ju mannens överordning över kvinnan och behovet av hbt-personers bortjagande från samhällsgemenskapen.

Som jag förstår det, så är homosexualitet i de allra flesta fallen medfödd och naturlig för de som hänger sig åt den. Jag tror knappast att de senaste decenniernas effekt av en mer liberal syn på homosexualitet, är att fler blir homosexuella. Men om du har siffor på det, så redovisa gärna dem.

Det är naturligt att hbt-personer använder det mediala rummet flitigt efter att i flera årtusenden ha stigmatiserats av systemet. Du som är kritisk till korporativet, borde inte du inse att den heterosexuella kärnfamiljen med mamma, pappa, vovve och barn är en uppfinning för att skapa duktiga konsumenter och skattebetalare, som sätter det individuella så långt före solidariteten med de lika, att den sunda stam-känslan nu projiceras på TV-kändisar och eget halvkändisskap för att skapa värdighet i "flocken"? Det är perverst om något.

Nej, det är inte förjagandet av hbt-personer som är Europas räddning, det är en ökad sammanhållning baserad på en liberalt nationalistisk värdegrund.

Weine Berg sa...

Iofs är jag inte liberal nationalist. Jag har heller aldrig förespråkat mannens överordnande över kvinnan. Tvärtom så klassar jag mig själv som essentialist. Det är rätt så talande att mannen och kvinnan var jämställda i Norden innan kristendomen invaderade våra länder...

Vad gäller HBT så är jag kritisk till att en så liten del av befolkningen får sätta så stor del av agendan. HBT ska inte jämställas med med familjer och äktenskap.