08 maj, 2007

"- Om du nu avskyr alla djävla svennehoror, vad gör du då här i Sverige?"

På Rakryggad uppmärksammas svenskar som vågar säga ifrån och visa sitt missnöje. Bloggaren Johan Björnsson meddelade mig nyligen om ett sådant tillfälle då han plötsligt befann sig mitt i händelsernas centrum. Nedanstående text är hämtad från Johans blogg "Sverige - ett land i förfall".

"Mitt eget senaste exempel var när jag befann mig i en korvkiosk mitt i natten, och framför mig stod en "svensk" tjej (blåa ögon/blont hår). Bakom henne stod två invandrarkillar (araber är jag nästan hundra på) som hon uppenbarligen inte kände och inte heller ville ha att göra med.


Dom raggade på henne på sedvanligt "arab"-vis (jag vill inte dra alla araber över en kam, men dom flesta läsare förstår nog vad jag syftar på) och tafsade på henne tämligen grovt. När hon klargjorde surt att - Vad fan håller ni på med! så kom repliken - Äh, fan jag avskyr alla djävla svennehoror. Då tar jag tag i den enas axel, vänder honom och säger med hög röst - Om du nu avskyr alla djävla svennehoror, vad gör du då här i Sverige? Då tycker jag att du ska åka hem.


Helt plötsligt får jag en rak höger som träffar så illa så att jag blir däckad för någon sekund, men kommer snabbt upp och sätter efter båda killarna och lyckas få tag i den ena och håller honom tills polisen kommer. Sedan efter några månader så avskriver polisen ärendet därför att gärningsmannen har lämnat landet."

Kämpa på, Johan! Sådana som du behöver vi massvis av!

5 kommentarer:

Varjager sa...

Djur är och förblir djur, deras beteende stödjs tyvärr av våra nuvarande politiker. Heder åt mannen som stog upp för tösen.

Anonym sa...

Dessa kulturberikare är intressanta. Man undrar varför de till nästan hundra procent har monopoliserat brottskategoring gruppvåldtäkter. En latent kollektiv homosexualitet? Som kanske delvis kan förklara det uppenbara kvinnohatet?

Läs flashbacks forum "möte med mångkulturen" för många beskrivna möten i natten med mångkulturen, och som vunnit mången god väljare åt Sverigedemokraterna.

Gustafsson, Säffle

Weine Berg sa...

Gustafsson: Ja, det avgrundsdjupa kvinnohatet gör ju att man funderar på om det är någon slags homosexualitet bakom det.

Carl sa...

BRRRAAAA gjort johan. önskar jag varit där och kunnat hjälpt dig! främlingarna hade önskat att att de inte satt sin fot i Sverige.

World traveller sa...

Jaevligt bra gjort!