05 juni, 2007

Gunnar Andrén (fp) står återigen svarslös – idiotförklarar frågeställaren


Hej


Då tar vi fråga 1 - och du fråga 1.


Strävar ni efter att dumpa löner och göra människorna mer desperata?


Men Weine - det är ju två frågor, kan du inte räkna!


Som Du vet har lönenivåerna höjts senaste åren, och detoavsett m man anser efter 1945, 1975, 1990, 2000 eller 2005/2006. Svaret är alltså nej.


Frågan två: Strävar ni efter att göra männsikorna mer desperata?


Det är ju en så dum fråga att endast den som inte förstår någonting av politik kan ställa den.


Och dina svar!!!!!


GA

-----------------------------------------------------


Gunnar,


Detta är fullkomligt oacceptabelt. Du vägrar ge ordentliga svar, slingrar dig som en ål och kräver att jag ska svara på dina, helt orelaterade frågor, för att du på så vis ska slippa svara på mina. Detta är inte godtagbart. Har du inga svar - säg det då.

Du skickar mig mäjl på mäjl där du skriver om allt annat än vad mina frågor handlar om. Förstår du inte att det är såna som du som späder på politikerföraktet?

Varför skriver du till mig om du inte har något att säga? Mina frågor är grundade i allvarlig oro och jag pekar på en hel del moraliska brister bakom de beslut ni har fattat. Ändå diskuterar du med mig som om jag förespråkar att vi ska avskaffa gravitationen eller något annat vansinnigt.

Kliv ur ankdammen för åtminstone några minuter och svara på mina undringar efter bästa förmåga.

Mvh,
Weine Berg
http://www.rakryggad.blogspot.com/

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det här börjar likna komik i sin högsta potens.
Frågan är hur det överhuvudtaget kan vara möjligt att denna Gunnar Andren kan låtas uppta en plats i den svenska riksdagen. Maken till svammel tycks mig svårslaget.

Kalle

Anonym sa...

Haha, det här är helt jävla otroligt, du har gjort det så tydligt att de inte har några som helst svar på varför de fortsätter att driva denna vansinniga politik!

Fy fan, glad att jag aldrig röstat på dessa - som de själva bevisar - galningar!

/A

Anonym sa...

Vad jag finner mest intressant är att dessa personer har en helt annan begreppsvärld.

Vad du gör fel i din argumenattion är att du vänder dig till deras intellekt med argument och fakta. Det är som regel en stark sida för dem som tagit sig genom sitt partis hierarki in till riksdagen. Dessa personer är känslovarelser och vill du nå fram till den och skapa en meningsfull dialog kanske ett annat tillvägagångssätt kan vara lämpligt?

Fråga om de har funderat över den oro, ångst och skam som många känner när de ser en moské nära sin bostad?

Fråga om de kan förstå att många arbetslösa känner sig övergivna och odugligförklarade när de inte förmår skaffa sig ett jobb samtidigt som politkerna pratar om att vi behöver ökad arbetskraftsinvandring?

Och så vidare.

Vad som däremot känns meningslöst är att använda sig av fakta och logik. Det är INTE den planhalvan rikdagsledamöterna befinner sig på.

/GUD

Anonym sa...

Token måste vara full av droger, LSD eller något. Han är ju helt oresonabel.
Hur sjutton kan en så´n som han fått det jobbet han har?

Gabbi

Anonym sa...

Ett annat förslag är att vända på argumentationen och underteckna med Mohammar Mohammed och studera och publicera skillnaderna i svaren.

Anonym sa...

Det är nästan så man undrar om du inte har fabulerat ihop svaren från dessa politiker?!

Om det nu är så att dessa politiker verkligen existerar måste psykvården sakma ett antal patienter! Menlösare och mer intelligensbefriade psykfall får man ju leta länge efter!

Jag visade ett par kollegor på jobbet de svar du fått och alla sa samma sak;

- "Det förstår du väl att man kan ju skriva vad man vill på internet. Skulle politikerna vara så korkade som de här skulle ju ingen rösta på dom..!!?"

Tja, min röst ska de ialla fall aldrig få igen!

Som ett fyllo sa på krogen ikväll: "Det skjuts alldeles för lite politiker.."

Tycker personligen att det var lite väl mycke fyllesnack men han verkade helt seriös...så huka er i bänkarna politruker för en del verkar ha fått nog av politikerpuckon.

Weine Berg sa...

Jag uppmanar dig att ta kontakt med dessa riksdagsmän och kontrollera att de verkligen har svarat så som jag anger. Deras mäjladress ser du först i varje inlägg.

Anonym sa...

Hehe, vad ska man säga. Jäkla besserwissrar som inte har svar på problemen.

De etablerade granskar varför SG gick starkt framåt i valet. De måste ju missuppfattat SD:s politik osv... Det kan ju inte vara som så att folket tröttnat på att "acceptera" att vi måste skärna ned på välfärden med samtidigt har "råd" att ta in fler "flyktingar". Se på kaoset i Landskrona med all kriminalitet som invandrarna ligger bakom. Svenska folket är trötta på massinvandringens baksidor. Blev det en chock efter valet 2006 så kommer det bli ännu värre när SD spränger riksdagsgränsen med råge.

DO

FD Kristdemokrat sa...

Bra Reine fortsätt granska dessa extrema avsvenskningspolitiker.

Varjager sa...

Jag är tacksam att det finns människor som Weine som drivs av kärlek till ett folk och ett land och vågar ställa de svåra frågerna.

Jag bockar och lyfter på hatten för dig Weine.

Erik, Sthlm sa...

Är ingen ekonom, men att lönenivåerna höjts innebär inte att reallönenivåerna höjts, och även om de också höjts så undrar man hur mycket de höjts jämfört med andra länder som haft mer normal invandring?