05 juni, 2007

Svar från Emma Henriksson (kd)

Tack för ditt brev!


Jag har tagit del av dina synpunkter men delar inte dina åsikter.


Vänliga hälsningar,

Emma Henriksson

Riksdagsledamot

Kristdemokraterna

08-786 55 35

070-354 41 91

------------------------------------------------------------

Hejsan Emma,

"Åsikter"? Jag pekar på tydliga problem och hänvisar till WHO och hämtar mina uppgifter från bl a Migrationsverket. Är det "åsikter" eller kan du helt enkelt inte svara på mina undringar? Varför sitter du i riksdagen om du inte kan ge en bakgrund till hur ni resonerat bakom de beslut som definierar landet idag?

Hävdar du att en invandrad läkare från tredje världen i Sverige inte betyder en läkare mindre i hans/hennes hemland? Har WHO fel?

Står du bakom det faktum att Det Nya Sverige hellre låter immigranters icke skyddsbehövande familj komma till Sverige än hjälper svältande barn i Afrika med mat och vatten?

Tycker du det är rimligt att svenskarna ska bli minoritet i sitt eget land? Skulle du förespråka samma politik för t ex Sudan och Israel? Är det - på något plan - rimligt att Sudaneserna och Israelerna också blir i minoritet i sitt eget land? Eller gäller detta bara vissa folk? Bara svenskar kanske?

Vad jag förstår bor du i Trångsund. Hur ser det ut med den s.k. mångfalden i ditt område? Hur många etniciteter (ungefär) har du i dina kvarter?

Hoppas på åtminstone försök till svar.

Mvh,
Weine Berg
http://www.rakryggad.blogspot.com/

5 kommentarer:

Anonym sa...

Från Kurtan,

Riksdagsledamöterna är så högt uppe i det blå att de på allvar verkar vara övertygade om att fakta är åsikter och/eller ens uppfattning!!

Häpnadsvärt!! Inte undra på att Sverige ser ut som det gör idag...

MVH

FD Kristdemokrat sa...

Det är patetiskt att se de politiskt korrekta avsvenskningspolitkerna, hur de flyr den mångetniska hatsörja som de själva skapar.

Anonym sa...

Att riksdagen inte hyser de skarpaste hjärnor som landet förfogar över har jag varit på det klara med en längre tid men att det är så här illa ställt blev även för mig en stor överaskning.
Man måste ställa sig frågan om dessa folkvalda överhuvudtaget är läskunniga eller ej med tanke på de svar som inkommit i denna sak.
Tydligt är i alla fall att man här inte har lyckats ta sig igenom den text och de frågor som det öppna brevet ställer.
Man brukar då och då ta debatten om politikerförakt och här har vi tydligt och klart grogrunden till detta.
Ja det är så att man vill gråta.

Kalle

Anonym sa...

Om man inte delar en människas åsikter behöver man tydligen inte svara på frågor? Resultatet av detta blir ju att det aldrig kan bli någon dialog överhuvudtaget, vad ska man då ha politiker till? Det är omöjligt att greppa hur dom här människorna tänker! Tror dom inte själva på demokrati längre? Detta är ytterst oroväckande!

Anonym sa...

sen när har en kristdemokrat haft ngt att säga...

Att samtidigt förespråka kristen tro
men egentligen bara vill sko sig på andra rimmar illa.

Religonsförbud i Sverige...NU!

mvh

P