03 juni, 2007

Respons till Gunnar Andrén (fp)

Till: gunnar.andren@riksdagen.se
Hallå Gunnar,

Jag tolkar dina frånvarande svar på mina frågor som att du inte kan med dessa. Men låt mig fråga dig en sak, nu när situationen är som den är med vårt en gång så fina land: Vi vanliga svenskar, vi som inte kan skryta med ett exotiskt påbrå eller har råd att segregera oss från mångkulturen genom att t ex bosätta oss i Danderyd, vad ska vi göra?

Vi har inte pengarna som krävs för att bli dina grannar och tydligen är det fel att skriva till riksdagsledamöter och undra vad ni håller på med. Vad ska vi göra?

När vi väljer bort mångkulturen på de sätt vi kan, då kallas det "smygrasism" - men när personer som du, som aktivt jobbar för en fortsatt massinvandring, sätter ner bopålarna i Danderyd istället för Tensta, eller andra områden med aningens färre svenskar, så tål du inte att jag ifrågasätter detta. Du försöker hitta något sätt att avfärda mig som en suspekt person som du kan anse dig moraliskt förmer än - för att slippa ta diskussionen.

Men du, Gunnar, riksdagen ska inte längre få vara den där trygga lilla ankdammen där du och dina 348 kollegor klarar er undan de svåra frågorna. Vi blir allt fler som kommer att fortsätta att granska er. Bloggvärlden tillhör gräsrötterna - inte dina åsiktsgelikar inom massmedia.

Hör av dig med svaren på frågorna - om du har några.

Mvh,
Weine Berg
www.rakryggad.blogspot.com

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du skriver bra! Du verkar ha svar och argument för allting. En annan försöker ha bra, vettiga svar i de diskussioner som man hamnar i med bekanta osv. På din sida kan man verkligen hitta inspiration! Är inne på den flera ggr/dag. Tur att det finns såna som du! Fortsätt så!
/Zimona

Anonym sa...

Jag kan också medge att jag finner mycket insperation från herr Weine. Att rakryggad är den bästa bloggen på nätet vet vi ju alla sedan länge. Fortsätt kämpa Weine! /Patrick S

Anonym sa...

Undra hur karln svarar på detta.

Tycker om hur du påpekar att dessa "fölk" inte själva bor i förespråkade kvarter.

Anonym sa...

Bra Reine, sidor som din kan på sikt bli en motkraft mot lögnmedierna, som t.ex. Aftonlögnen.

Anonym sa...

Weine... Du, Järväänpä, Oskorei, Fröken Sverige, Engelbrektsson, Jan Miild/BGF, Johan Björnsson, Morgoreth, gör ett fenomenalt jobb. Jag har lärt mig mycket av er och än så länge deltagit i 20 debatter varav jag alltid, anser jag, varit den med flest argument, statistik, fakta, länkar, referenser, citat, samt kontroversiella, dock sanna perspektiv. Inte en enda förlorad än så länge. Jag blir mer och mer övertygad om att vår politik är överlägsen deras. Jag tror nog aldrig jag stött på någon som inte vunnit debatter utav vår politiska ideologi om de är pålästa det vill säga. Det finns många som håller med oss som bara har tomma åsikter utan substans, kan tyckas, när de skriver nedvärderande kommentarer. Men när man argumenterar sakligt och vänligt med referenser sover jag oftast som en bebis efteråt. Det är terapi! Man får så gott självförtroende och samvete. Oavsett om det här landet faller så går man ner med flaggan i topp, men den rätta åsikten dvs; Mer effektiv, mer human och inriktad på att bevara svenskarna.

Tack Weine!
Du är så himla bra!