21 augusti, 2007

Bandhundar attackerade migrationsdomare

Organisationen AFA har genom åren attackerat många av de som inte sympatiserar med deras vision. Fram tills de senaste åren har det offentliga samhället varit förskonat mot dessa avarter av politik. AFA har fått härja fritt då de angripit personer och organisationer som inte har omhuldats av åsiktsminoriteten eller hotar denna minoritets ställning och inflytande.

De senaste åren har det förändrats. Centerpartiet, Moderaterna och Migrationsverket har utsatts för diverse sabotage och illdåd. Nyligen blev hemmet tillhörande en domare i de nya migrationsdomstolarna vandaliserat och domaren hotad. Anledningen till dådet är enligt attentatsmännen själva att domaren ställt sig bakom Migrationsöverdomstolens bedömning att det inte råder en väpnad konflikt i Irak.

Detta väcker naturligtvis frågan: var får AFA sin information ifrån? Hur kan de veta huruvida det råder väpnad konflikt i Irak eller inte? Svaret är enkelt. De läser tidningarna och tittar på tv-nyheterna. Där rapporteras det ensidigt och uteslutande från Bagdadtrakterna som ju är våldsammare än det numera polisfria Harlem. Eller fascistfritt som AFA skulle beteckna det.

Medieföretagen målar upp en bild – AFA tar del av denna och agerar därefter. Så har det fungerat i åratal.

Medieföretagen skapar mentala projektioner av hur systemkritiker i Sverige är ondskans hantlangare och förmodligen också delvis medskyldiga till både förintelsen och slavhandeln under kolonialtiden. Sammantaget visar attacken på domarens hem att AFA och deras gelikar är de mest hängivna anhängarna till medieföretagens förvrängda världsbild och agenda. Bandhundarna jagar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Föga förvånansvärt med tanke på att merparten av landets journalister röstar till vänster eller i vart fall har sina sympatier på vänsterflanken.

Karl

Guds Basun sa...

Lyssnade på en intressant föreläsning av och med Göran Skytte. Han sa att av de där 68:orna gick hälften till Socialhögskolan och hälften till journalist högskolan. Så inte undra på att vårt land ser ut som det gör.

Anonym sa...

AFA är en terrorgrupp som används som ett verktyg i Europa bla i Danmark,Norge Tyskland,grekland,Italien Storbritanien osv. Personerna i dessa grupper är fyllda med hat & används som "nyttiga idioter" för att skapa kaos i det demokratiska samhället .
Detta i sin tur utnytttjas flitigt av
personerna som styr bakom kuliserna.
Med hjälp av AFA och andra vänster extrem grupper får dom en anledning att stifta lagar som kränker vanligt folks rättigheter samt frihet.Oftaså blandar sig dessa grupper med fredliga demostrant Som sen får samma behandlig av kravalpolisen som AFA. Varför tror ni sådan grupper finns kvar ?Om Säpo och Staten verkligen ville slå ner dessa terrornätverk så hade det gjorts för länge sedan.

Johan C Skåne

Anonym sa...

http://www.flashback.info/showthread.php?t=507076

Av intresse? Om depraverad vänsterpartist.

Nån ung människa som vill va anonym sa...

AFA säger sig vara anti fascister ändå så håller dom med saker som fascister brukar hålla på med...

z999 sa...

Grafiken var väldigt lyckad till det här blogginlägget :-)
Bra Weine!