19 augusti, 2007

Världens klantigaste inbrottstjuv fångad på film

Följande klipp hittade jag på YouTube häromdagen. Sammansatt från flera olika övervakningskameror, under samma inbrott i en spritbutik, får vi följa tjuven i två och en halv minut.

Till att börja med bestämmer sig tjuven för att ta sig in genom taket. Det gör han, genom att första ramla från taket på utsidan och sedan ramla ner genom hålet han gjort i taket. Ett fall på 3-4 meter. När han väl landat på nacken bland vin- och ölhyllorna faller en ansenlig mängd glasflaskor ner på hans ansikte från hyllorna.

Tjuven kommer på fötter och börjar samla på sig av produkterna som andra betalar för. Problemen återkommer när han ska ta sig ut ur affären. Ett par löjeväckande försök att ta sig ut genom entrédörren gör att han är tvungen att försöka samma väg han kom. Han hittar en stege och klättrar upp på den och försvinner upp genom hålet – för att sekunden efter falla ner och landa på en av sprithyllorna. Nu har tjuven fått nog och inser att han inte kommer ut. Han går till entrén och sätter sig och tar ett bloss. Ögonblicket senare kommer farbror blå och hämtar honom. Han kom ut till sist. Klippet är hysteriskt roligt och själv har jag tittat på det många gånger vid det här laget och skrattar lika gott varje gång. Mycket nöje!

(Tips: Stäng av ljudet eftersom musikkvalitén inte är den bästa)

Länk: Världens klantigaste inbrottstjuv

4 kommentarer:

Pelle sa...

Har sett den där göken förut & garvar mej harmynt åt pajaskonsterna.
Kan med fog påstå att han inte har alla bananerna i klasen.

Weine Berg sa...

Det är helt obegripligt hur någon kan vara så klantig...

Anonym sa...

Skulle man kunna få en länk till videon?

Weine Berg sa...

Längst ner i artikeln kan du klicka på länken, men här kommer den:

http://www.youtube.com/watch?v=3RhjnzwDWeU