02 augusti, 2007

GP vill ha fri arbetskraftsinvandring

Göteborgs-Posten (GP) skriver i sin ledare den 19 juli att man vill ha fri arbetskraftsinvandring till Sverige.

Det går inte att tolka ledaren på annat vis när man skriver "Sverige behöver inte skyddas mot utländsk arbetskraft" och "människor som kan försörja sig själva skall naturligtvis få arbeta och bo var de vill".

Det man i korthet säger är att Sverige ska befolkas av de rotlösa och självförsörjande, hellre än det rotade nationsbyggande svenska folket. Man vill "konkurrensutsätta" de svenska arbetarna som det heter med elitens egen bedrägliga frasologi.

GP menar också att facket har för stor makt och inte borde gynna sina egna medlemmar före utländsk arbetskraft (!). GP anser dessutom att den borgerliga regeringens åtgärder för ökad utslagning av den svenska arbetskraften inte är tillräckliga. Personligen anser jag att GP-redaktionen kraftigt bör "konkurrensutsättas".

Massmedias konstanta och ihärdiga angrepp på de svenska arbetarna genom propagerandet för ökad invandring är inget annat än skenhelighet och förräderi. För dem, liksom övrig storfinans och deras handgångna riksdagspartier är alltid gräset grönare på andra sidan - europeiskt är bättre än svenskt och utomeuropeiskt är bättre än svenskt och övrigt europeiskt. Simpel logik av dunkla föreställningar. Varför duger inte vi svenskar åt eliten?

5 kommentarer:

Anonym sa...

En insändare (replik) i gårdagens GP, skriven av en riksdagsledamot för moderaterna. Göran Lindblad vill ha arbetskraftsinvandring, eftersom att han "vill bekämpa fattigdomen i världen".

Det görs, genom att de som kommer hit skickar pengar hem till familjen.

Vad menar han, är det arbetskraft från tredje världen han har siktat in sig på?

Sen menar han att det inte blir någon brain drain eftersom att det är vanligt att som kommer hit sedan återvänder efter att det fått arbetserfarenhet.

Enligt vilka undersökningar? Kan ju inte vara enligt WHO. Braindrain leder i längden till utveckling för u-länderna alltså?

Såg du det här också, Weine?

Weine Berg sa...

Nej, det här har jag missat. Har du en länk?

Anonym sa...

Tyvärr har jag ingen liten behändig länk. Vill du ha texten här, eller vill du ha e-post?

Weine Berg sa...

Skicka som e-post till rakryggad_blogspot@yahoo.se är du snäll.

Anonym sa...

Detta är en av globalisternas många
favorit verktyg ,att kunna förflytta arbetskraft fritt mellan dom olika kontinenterna utan byråkratiska bekymmer.Vem tjänar på det ? Knappast folket .Men dom stora multinationella företagen,som för övrigt inte bryr sig ett skit människoliv eler miljö och knappast om länderna dom härjar i,det är profiten som styr. Dom själva är oftast internatinonalister och globalister och är ständigt på jakt efter nya platser att utnyttja till fullo.
Den globala makteliten skyr inga medel att nå sitt mål innefattande en NWO(new world order).
Med hjälp av en sk världsregering kan en elit styra sin då mikrochippade befolkning med hjärnhand. Nationer ,gränser är ett minne blott.Mångkultur är ett av deras många effektiva verktyg för att få sin dröm igenom. Mångkultur är ju nästan alltid lika med etniska konflikter ,rotlöshet,nermontering av kulturer och språk .Svenska folket måste omgående vakna upp ur sin naiva indoktrinerade PK-hypnos.
JC SKÅNE