02 september, 2007

BBC: Al-Qaida finns inte

I en dokumentär av BBC framgår det att Al-Qaida, den förmenta terrororganisationen, inte finns. Al-Qaida är enligt BBC en myt skapad av USA och Bushadministrationen.

I dokumentären avslöjas bland annat sanningen bakom USA:s attack mot bergen i Tora Bora i jakten på Bin Laden. Länken nedan visar åtta minuter av denna BBC-dokumentär.

Samtidigt visar en rapport presenterad i LA Times att USA och NATO under det första halvåret 2007 dödade fler civila än vad talibanregimen gjorde. Pinsamheterna staplar sig för Bushadministrationen.

Specialförband av brittiska soldater har tidigare gripits förklädda till araber i Irak efter en attack mot civila och med bilen fullastad med sprängämnen. De två brittiska soldaterna fritogs senare från polisstationen av brittiska styrkor. Man kan undra hur denna charad kommer att sluta…

Länkar
Film BBC-dokumentär
Artikel LA Times: Errant Afghan civilian deaths surge
Artikel CNN: British troops freed in jailbreak

5 kommentarer:

z999 sa...

Intressant. Jag har hävdat det där under en lång tid.

Anonym sa...

Ditt USA-hat är skrämmande. Jag går så långt som att kalla dig för extremist. Du kan köpa vänstermedias dynga när den överensstämmer med din egen världsbild. Precis som nazitomtarna på info14 och liknande. Väntar bara på att du ska lägga skulden för palestinakonflikten på Israel, eller nej förresten, jag väljer att inte besöka denna sida fler gånger.

Weine Berg sa...

"Anonym": Så du menar att jag ska köpa vänstermedias HELA repertoar? Låter inte bra...

Jag hoppas du besöker min sida igen och att du uppmuntrar dina kompisar att göra detsamma. Det skadar aldrig att ta del av ovana perspektiv då du får chansen att bryta invanda tankebanor och rasera gamla konventioner.

Anonym sa...

anonym håller med anonym. Vilken dynga. Inte ett besök till på denna blog. En dag kommer europa åter igen behöva hjälp från USA. När IRAN bestämt sig för att tiden är mogen för attack. Dags att söka grönt kort till den enda sanna demokratin, USA.

Weine Berg sa...

De anonymas förbund: Är inte det att straffa er själv lite, att inte besöka den här bloggen igen?