18 september, 2007

EU: Europas framtid heter invandrare

Länge har argumentet att en åldrande europeisk befolkning måste ersättas med ökad invandring manglats ut genom företagsmedias propagandakanaler. Det bedrägliga argumentet används i Sverige liksom i övriga européers hemländer.

EU:s kommissionär för migrationsfrågor, Franco Frattini, vill nu att EU öppnar upp gränserna för 20 miljoner immigranter de kommande 20 åren. Detta eftersom vi européer föder för få barn. Eller för att pressa ner lönerna. Just massinvandring är effektivt i lönedumpningsprocessen. Men Frattini menar också att EU tar emot för många obildade immigranter. Jaså, handlar det inte om solidaritet längre? EU behöver bli mer som USA, påstår Frattini, för att konkurrera med USA. Aha, när det väl kommer till kritan handlar det alltså om pengar ändå.

Saken är bara den, förutsatt att problemet är en åldrande befolkning, att på en period av 20 år skulle Europa med lätthet kunna föda tillräckligt med barn om politikerna började tro på oss européer igen och därmed förde en förståndig familjepolitik som stimulerade till stora barnkullar och en förnuftig skolpolitik. Vi européer duger!

Ända sedan 60- och 70-talet har Sverige och Europa haft arbetskraftsinvandring. Menar man på fullt allvar att man på de senaste 30-40 åren inte skulle ha kunnat föra en vettig familjepolitik som skulle förekomma dessa svepskäl till ännu mer invandring?

Men icke så. Franco Frattinis enkla lösning är: Vi ska inte skaffa egna barn - vi ska skaffa andras barn! Denna s.k. lösning är otäck och tyder på ett människoförakt för både européer och icke-européer. Människor är lika utbytbara som döda ting, tydligen. Jag uppmanar till motstånd mot varje globalistiskt försök att blanda bort folk och kulturer för pengar. Nog!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lysande skrivet! Visste väl att det fanns en anledning att titta in här ibland. Kan man verkligen bli så galen av pengar/makt? Märkligt.

Weine Berg sa...

Anonym: Ja, exakt vad som gör dom galna är mer ett uppdrag för hirdvis av psykologer, beteendevetare och psykiatriker..

Hoppas du återkommer till bloggen! Och kommentarer är alltid välkomna, positiva såväl som negativa.

Anonym sa...

Det handlar inte bara om pengar även om det alltid .Deras huvudsyfte är att krossa medelklassen och förinta alla kulturer vi ser samma agenda i bla USA.Den globala makteliten aka Illuminati har länge propagerat för mångkultur,massinvandring.Och vad är inte bättre att förinta kulturer,en stark medelklass ,skapa etniska konflikter med än med mångkultur,massinvandring .Vi har en mörk framtid till mötes om inte fler VAKNAR upp i från sin hypnos.Folk måste lära sig att den politiska vänster och höger skalan är en bluff,det spelar ingen roll på vilket riksdagsparti man röstar på dom alla är kontrollerade bakom kulliserna.Det sista dom gör är att bry sig på vad folket vill.
Johan C
Skåne

Erik, Sthlm sa...

Det är väl inte alltför vågat gissat att Frattini inte bor nära granne med dessa invandrare som han vill se fler av...

En annan detalj.
Det där med bock och kryss för att markera vad som är valt repsektive bortvalt kommer väl från anglosaxisk kultur? Som traditionell gammeldags svensk ser jag fortfarande bock som 'bock i kanten', d.v.s. fel, medan ett kryss kan representera 'detta är valt', åtminstone om det inte sitter ovanpå utan vid sidan om.

Weine Berg sa...

Erik: Ja, det är lite förvirrande det där med kryss och bock. Jag hoppas bara att andemeningen gick fram.