15 september, 2007

Hellre yttrandefrihet!

Reaktionerna mot islamismens åthävor blir alltmer utbredda i folkhavet. Nu finns en möjlighet att skriva under ett öppet brev till den svenska regeringen om att ta ställning för Sverige och yttrandefriheten mot islams bannor. Själv har jag skrivit under och i denna minut har 30 personer satt sitt namn på uppmaningen till regeringen.

Namninsamlingen är för yttrandefrihet och Lars Vilks, en konstnär som provocerat genom att rita karikatyrer på både Muhammed och judar. Kan konstnärer idag framställa Jesus som homosexuell så kan naturligtvis även Vilks olika verk försvaras enligt likabehandlingsprincipen.

Varför skriva under? Ja, kanske för att man vill leva upp till Voltaires ideal om yttrandefrihet att uttrycka vad man tycker utan att straffas för det bara för att andra inte gillar det som uttrycks. Att värna yttrandefriheten för de som kritiserar islam är att värna yttrandefriheten för de som kritiserar hela det globalistiska systemet. Står du upp för allas rätt till yttrandefrihet så står du även upp för din egen rätt till yttrandefrihet.

Kanske leder kampen mellan yttrandefrihetsidealet och islam till att vi måste välja. Vad väljer du? Yttrandefrihet eller islam? Skriv under nu! (Klicka på länken nedan)

2 kommentarer:

Johan Björnsson sa...

Jag menar på att vi INTE ska skriva under sådant här. Det innebär bara att ifall tillräckligt många gör det, så kommer regeringförrädarna agera därefter.

Vill vi det? Nej. Vi vill att folk ska vakna upp och se våra politikers äckliga hyckleri och etnomasochistiska åsikter.

Just därför ska vi INTE skriva under.

En sund regering behöver inte några som pushar på regeringen till att fördöma islam.

Detta måste folk inse, och det kommer dom att göra, bara vi låter regeringen handla som dom vill.

Weine Berg sa...

Johan: Jag tror inte man kan satsa allt på ett kort, att folk så småningom i en tid längre fram kommer att vakna upp. Om detta uppvaknande inte sker kommer man själv nog att få en ordentlig klump i magen när man inser att man INTE gjort motstånd i varje tänkbar situation.