30 oktober, 2007

Ännu ett bottennapp för Det Nya Sverige

Det går inte så bra för kulturelitens förverkligande av sin utopi. Den ena dåliga nyheten hinner inte klinga av förrän den andra kommer. Det hela har urartat till ett öronbedövande skrammel som ständigt ökar.

Aktuellt på Vad-suger-i-Det-Nya-Sverige-listan är den vedervärdiga verklighet som Barnombudsmannen (BO) visar i sin undersökning "Vem kan man lita på?". 60 % av barn och ungdomar från årskurs 4 till gymnasiet har någon gång utsatts för brott. Detta är fruktansvärda siffror.

62 % känner till andra som begår våldsbrott och 48 % säger sig veta andra som hotat människor. 30 % känner sig inte trygga vare sig på skolrasten eller hemma i sitt eget bostadsområde!

Detta är grogrund för generationshat. Det är de vuxna som försatt de unga i denna situation. Närmare bestämt, de vuxna har beslutat att det inte duger med svenska ungdomar.

Jag frågar svensk ungdom: Hur länge ska ni ta skit för de vuxnas vansinnesprojekt?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är verkligen ett fruktansvärt svek mot våra barn. Staten har ensidigt sagt upp samhällskontraktet. Det betyder också att vi inte är bundna av det längre. Vi svenskar måste bli mycket bättre på att stötta varandra. Vi måste bilda egna välgörenhetsorganisationer som kan ta hand om och hjälpa våra brottsoffer.

Skuncke sa...

Inte var det så när jag växte upp, men å andra sidan, då fanns det inte heller någon mångkultur.

Anonym sa...

Mycket bra blogg. Den svenskfientliga lögnmedian med dess elitistiska åsiktsminoritet arbetar dagligen med att förinta det svenska folket. Men svenskarna gillar det tydligen, detta är vad de väljer varje val.

JoLo sa...

Ja, generationsperspektivet är intressant. Ur det perspektivet är det märkligt att nationalister vurmar så för äldreomsorg. Visst är en väl fungerande äldreomsorg en hederssak för ett samhälle; men det är å andra sidan en rättvis behandlig av ungdommar också. Det skulle inte förvåna mig om rekordgenerationen, som själva har betett sig som grisar gentemot andra generationer, drar ytterligare en vinstlott på ålderns höst medan ungdomarna får stå ut med ett liv i det nya Sverige som rekordgenerationen lämnar efter sig. I allra högsta grad orättvist. Nej, visst ska man behandla äldre med respekt, men sd mfl borde tala mer om ungdomar och det uppväxande släktet istället.