01 november, 2007

Nybyggare och vildar

Oändlig är den rad av integrationsprojekt som i ren desperation föds fram för att komma tillrätta med det havererade gränslösa experimentet kallat Det Nya Sverige. “När det gäller människor får det inte handla om pengar”, brukar det heta från åsiktsminoritetens sida. Således: följer man pengaflödet får man reda på vilka kaosteoretikerna - via sina handlingar - definierar som människor.

I ett land där polisstationer, psykmottagningar, skolor och sjukhus läggs ner startas hela tiden nya integrationsprojekt. Var finns logiken? För vissa - av eliten omhuldade - frågor finns det ständigt skattepengar så att det ingalunda räcker till perifera samhällsdelar såsom vård, skola, polis och omsorg. Lös den tankenöten, den som kan.

En bubblare på svenskhatstoppen är projektet Nybyggare.nu. Enbart inriktat på att hjälpa människor födda utomlands deklarerar således starta-eget-projektet genom sitt namn att invandrare är kolonisatörer av otämjd mark. “Nybyggare”? Det är som om vi svenskar inte funnits, som om det vi byggt upp under tusentals år inte existerar. Vi är för eliten vad indianerna var för de europeiska invandrarna till USA. Vildar som står i vägen för utvecklingen - den nya tiden.

Sedan flera decennier tillbaka har svenskarna, liksom andra europeiska folk, tappat kontrollen över sina ledare. Distansieringen från sitt folk har gjort att den svenska eliten ser sig själva som bättre, finare, öppnare. De är gränslösa och kulturlösa finsmakare, lösgjorda från drakskepp och diskbänkar. Von oben ser de ner på oss, vi simpla och mindre lösgjorda, vi vardagliga och lätt igenkännliga, det väl förankrade folket i den egna kulturen.

Resultatet har blivit elitens avståndstagande från sitt eget folk, sin egen kultur. Det är därför vi vanliga människor, det svenska folket, matas med ren hatpropaganda i form av debattartiklar, uttalanden, dokumentärer, utspel och propositioner om hur dåliga, usla, värdelösa, ofullständiga och icke-existerande vi är – fast sagt med en annan frasologi. Finns det något ohöljt hatbrott i Sverige så är det just detta: det ihärdiga idisslandet om vår otillräcklighet - masstillverkat av de stora medieföretagen och deras köpta och hariga politiker.

Vilka gör fel - vi svenskar som är oss själva, eller de som säger att detta inte duger?

4 kommentarer:

Varjager sa...

Tyvärr är det så att vi gör fel. Vi röstar fram dessa korrupta/falska människor. De ger sken av att de tillhör den tidigare politiker generationen. Den då det var folk som hade haft jobb som satt i våran riksdag. Men nu är det broilers och Pkister i alla led.

Guds Basun sa...

Men hur skulle vi kunna göra annat? Alva Myrdal genomförde sina tankar om att föräldrar ska föda barn och staten ska uppfostra dess. Den generation som styr Sverige i dag är fostrade till goda socialister via dagis, förskola, grundskola, gymnasium och slutligen universitet. Det svenska har suddats bort på vägen utan att någon reagerat. Vi pekar finger åt diktaturer men lever själva i en socialistdiktatur utan att vara medvetna om det. Snart finns det inget politiskt parti som håller sig rent från de kollektivistiska tankarna. Hela svenska folket är hjärttvättat.

Anonym sa...

"Vi"?. Jag förstår "Varjager" att du utrycker dig ungefär som Goran Person (tror jag det var, men jag svär inte på det) som under någon strejk uttalade att "Nu måste VI ställa oss solidariska", han menade med det att strejken hadde pågått länga nog och att de strejkande skulle bromsa sina krav. Han menade naturligtvis "NI", för dessa i höjdarpatrasket har då aldrig modererat sina krav.Inget ont menat till dig, Varjager, bara en reflektion.
Jag mistänker inte dig för att rösta PK och själv gjör jag då alldeles inte det!

Anonym sa...

att detta politiska pack har mage att klaga på svenska folket som varit över solidariska mot massinvandring och försakar sin egen trygghet +betalar alla jävla bidrag till folk som aldrig arbetat och aldrig kommer att jöra det heller men nu börjar solidaritets konto bli över trasserat desutom betalar vi deras löner och feta pensioner så tala med respekt skithögar annars kanke det blir skatte strejk och vem betalar era feta löner då