08 oktober, 2007

Reinfeldt handlingsförlamad - våldet vinner mark

Det går inte en dag utan att några av de många grova våldsbrott silas och sprids i krigsrubriker i Det Nya Sverige. Dödsskjutningar, knivhuggningar, gängslagsmål, rån, våldtäkter, utpressning, knarksmuggling, hedersmord och mutor. Välj vilken dag i veckan som helst, det ser lika eländigt ut oavsett val. Och vad ser vi för ledarskap från den högst ansvarige för Sverige?

- Det är klart att jag är oroad, vilken tonårsförälder är inte oroad. Jag är dessutom pappa till pojkar. Är det här som ska möta dem: Hänsynslöst oprovocerat våld. Det är ju denna rädsla man har, säger Fredrik Reinfeldt, statsminister, till TT.

Reinfeldt är inte bara en förälder – han är för fan statsminister! När ska han sluta skådespela och faktiskt agera? Den som väntar får uppenbarligen fortsätta med det. Sverige håller på att malas sönder av det kriminella maskineri som äter upp själva fundamentet vi står på. Globalismen har skapat oss ett vettlöst samhälle som knappt någon vågar stå emot.

Reinfeldt är en av globalisternas lakejer som söker rasera nationalstaterna med hänsyn endast till de monopolistiska globala företagens agenda. Och man förnekar det inte. Man hänvisar hela tiden till dessas behov, men döper om dem till ”utvecklingen” som om den är förutbestämd och inte styrs av människor. De människor som idag styr världen har helt andra värderingar än människor som du och jag. Ska det få fortsätta så?

Reinfeldt, var har du gjort av ryggraden?

2 kommentarer:

jon.olsson@sverige.nu sa...

http://www.emerichfonden.nu/tavlingar2007.htm

Det fina var att just Reinfeldt nyligen gett den omtalade Rödebyskolan pris för deras fina arbete för att förhindra våld och för att öka förståelsen mellan människor med olika bakgrund.

Reinfeldt är inget annat än ett ynkligt kräk.

Johan Björnsson sa...

Vad annat förväntar man sig av en person som har fullt med tattare och negrer i släkten bakåt i tiden? Och som dessutom är Moderat?