23 november, 2007

Budskapet sprider sig!

En normal vecka har Rakryggad 1400 unika besökare, vilket är 200 per dag. De senaste veckorna har det skett en trevlig ökning och ligger nu på runt 1800 unika besökare per vecka. Fler och fler hittar till bloggen vilket är glädjande och lovande. Det verkar också som om de som besöker bloggen förblir trogna besökare från vecka till vecka.

Sedan antalet besökare började räknas den 15 januari 2006 har sidan laddats upp 180 000 gånger på datorskärmar runt om i landet. Nyligen har också besökare från myndigheter kunnat ses. De senaste veckorna har Skatteverket, Försäkringskassan, Regeringskansliet, Riksdagens förvaltningskontor och Patent- och Registreringsverket besökt Rakryggad. Ju fler som besöker sidan desto bättre naturligtvis. Arbetet fortsätter oförtrutet…men se nu till att rekrytera fler besökare till bloggen. Tillsammans vi stå – söndrade vi falla!

5 kommentarer:

Fredrik Vilborg sa...

Till vilken myndighet räknas Maud Olofsons besök? Eller besöker hon bloggen från sin egna privata boning måhända? Ännu har hon inte svarat på ditt mäjl angående svenskraderingen, vågar hon göra det nu när hon har beslökt bloggen?

Anonym sa...

Om jag besöker din sida två ggr på en dag ,räknas då mitt ipnumer som ett besök eller två besök.Jag undrar om det är tex 200 olika besökare per dag eller det är 200 klick per dag?
Johan C Skåne

Weine Berg sa...

Fredrik: Nej jag tror inte hon har besökt min blogg faktiskt...

Johan C: Det spelar ingen roll hur många gånger du besöker min blogg under en vecka, du räknas bara som en ändå. :-)Så det är faktiskt 200 besökare per dag (gamla siffran) men nu borde den siffran vara 250-300 eftersom det skett en ökning.

Anonym sa...

Weine: såg du "raj.raj" på tv 400? I programmet som kallas hunor så kliver en invandrartjej in i en kyrka och driver med allt och alla där. Hon bär prästkläder och hånar kristna. Vad fint vårt land är. Vi svenskar är ju så töntiga, vår religion så löjlig... Jag hoppas jag stöter på henne på stan. Då skall jag skämta!....

Weine Berg sa...

Anonym: Nej det känner jag inte igen. Men om du träffar henne - hälsa från mig...