30 november, 2007

Brev till TV4 från Rakryggadläsare

Följande brev har skickats av en rakryggadläsare till TV4. Bra jobbat!


Hej!I er artikel skriver ni att Weine Berg på sin blogg Rakryggad "för fram rent rasistiska budskap och är uttalat helt emot invandring". Jag undrar vad ni har för grund att göra detta påhopp på Weine? Jag har mig veterligen aldrig sett någonting som skulle kunna klassas som rasistiskt på bloggen och ni har inte berättat för folket exakt VAD det är som är rasistiskt.Detta är bara ett bevis på hur onyanserad svensk media är och hur ni slänger in era egna värderingar i artiklar. Att vara emot invandring behöver verkligen inte grunda sig i en rasistisk världsbild eller främlingsfientlighet.Jag tycker att det är på sin plats att ni går ut med en rättelse eller åtminstonde förklarar i artikeln hur ni definierar rasism och sedan hur den definitionen passar in på RakryggadMed hopp om svar!
Mvh,


Rakryggadläsare


2 kommentarer:

Munineye sa...

Bra skrivet och bra jobbat. Jag tror dock inte att TV4 kommer att svara. Så maktfullkomliga har media och politiker blivit. Jag har själv skrivit seriösa brev till politiker och media utan att få något som helst svar.

Dessutom vet de innerst inne att de har fel, varför de inte orkar ljuga ihop ett svar.

Det enda som gäller för oss nationella är hårt eget arbete, utan hänsyn till korrumperade media och makthavare. Vi har stora delar av folket med oss. Det är det viktigaste. Det kommer att ge resultat.

Johan cSkåne sa...

Mycket bra skrivet rakryggadläsare.