11 december, 2007

Från industrination till bananrepublik på 20 år

4 kommentarer:

Fröken Sverige sa...

Expo "exponerar" "kriget mot islam".

http://expo.se/www/download/expo-4-07-kriget-mot-islam.pdf

http://www2.unt.se/avd/1,1786,MC=25-AV_ID=701043,00.html?from=Topicpage

Vi som vet vilket hot mot västvärlden islamiseringen är - vi tackar för reklamen, Expo!

Mvh

FS

Anonym4 sa...

Det är väl i och för sig sant att det blir fler och fler invandrare i Sverige och att andelen människor vars förfäder bott hundratals eller tusentals år i Sverige blir mindre och mindre. T o m Expressens Ulf Nilson har konstaterat detta (han kan sätta detta på dagordningen eftersom han skulle ha varit pensionär för 10 år sedan och har en fet aktiedepå efter sina år som USA-korrespondent).

Men: Att att klaga på att det blir färre vita tjejer i minibikinis kan nog framstå som rätt patetiskt. Vet inte heller om kvinnor är speciellt förtjusta i den här typen av argumentering.

Venm har förresten gjort den här videon?

Anonym sa...

Youtube tog ner filmen men den finns hos google:http://video.google.com/videoplay?docid=-2939153760298750122


Stefan

ANTI-ISLAMIST sa...

SKÄMMAS MÅTTE FRU JUSTITIA ÖVER SÅDANA HANTLANGARE

KRIMINALKOMMISSARIE VÄGRAD MEDLEMSKAP i MENSA!

På sidan MORDHOTADMUSLIMA kan man få inblick i hur rättsväsendet kan fungera i Sverige i herrens år 2008. Hur många likartade, lika illa, lika manipulativt behandlade ärenden måste det inte finnas, som ouppmärksammade och okommenterade drunknar i tystnadens och likgiltighetens svarta hål?

Med en dåres envishet avsiktligen vantolkar polis och åklagare en pseudohändelse, som man beslutsamt lägger ner stor energi och missriktad ambition på att utreda, trots att man de facto ej kan påvisa något brottsligt förehavande, ty det har rört sig om en falsk angivelse, vilket man under det senare utredningsarbetet ej kan ha tvivlat på.

Ett sådant polisiärt förhållningssätt förundrar inte i dessa tider, något måste man ju syssla med inom polisen, ty förutom trafikövervakning vid vackert väder, synes den reguljära polisverksamhet vara nästan nedlagd, vad eljest förklarar att 94+% av alla grova brott av typ rån, stöld, inbrott, våldsbrott, sexbrott etc aldrig blir uppklarade.

KATASTROFALT GODTYCKE!
Intelligentian inom polisens kriminalavdelning i Lund och också södra Skånes åklagarkammare har efter ett halvt års beredning funderat färdigt på ärendet med den MORDHOTADE MUSLIMAN och har nu formulerat en final anklagelse, som man har vidarebefordrat till tingsrätten i Lund för åtgärd. Skall det kanske bli en skåderättegång?
Flera välkända profiler figurerar i sammanhanget, förutom den rikskände kriminalkommisarien Malcolm Göthe, även folkpartisten Carl Hamilton, tidigare överåklagare Sven-Erik Alhem, Paul Belien från Brussels Journal, genusprofessor Tiina Rosenberg och nämdemannen vid tingsrätten i Eskilstuna Per-Olof Wågström.

På sidan MORDHOTADMUSLIMA http://mordhotadmuslima.110mb.com/
finns en detaljerad sammanfattning, uppdatering och kommentar av ärendet, som nu skall tillåtas belasta det överansträngda svenska domstolsväsendet.

Den mordhotade musliman, huvudperson och primadonna i redogörelsen, kommer av lättförståeliga skäl inte att omnämnas vid sitt riktga namn utan under pseudonymen Mirsada Berberica. Kriminalkommissarie Malcolm Göthe, också huvudperson samt kavaljer och stödperson till primadonnan, behöver som den mikrofonlus han är (googla hans namn), inget alias.

Aldrig hade Mirsada Berberica kunnat ana att hon i ett som hon trodde ogästvänligt kuffland
skulle möta sådan förståelsefull hjälpsamhet och välvilja från samhällets sida.

-------------------------------