11 december, 2007

Revolutionen som måste komma

Dubbelt så många lever under skyddad identitet som för 15 år sedan, rapporterade GP för ett tag sedan. Brottsligheten är högre och grövre än i någon annan statistiskt belagd epok i Sveriges historia. Arbetslösheten är hög samtidigt som regering och riksdag skyndar på arbetslöshetsinvandring - vilket genererar lönedumpning och därmed desperation och otrygghet. Vägarna spricker och går sönder – skattemedlen räcker inte till.

Allt mer antidepressiva mediciner skrivs ut. Sverige har inte längre ett militärt försvar – men kapacitet att understödja krigföring på andra sidan jorden. Fängelserna är överfulla och nya måste därför byggas. Skolungdomar tar examen med enorma kunskapsluckor. Självmorden tilltar. Shoppandet, som ett substitut för genuin lycka, ökar alltmer. Knarket florerar långt ner i åldrarna och är lättillgängligt. Främmande folk från hela världen ockuperar allt större delar av bostadsbeståndet och de svenska skattebetalarnas resurser.

Särskilda våldtäktskliniker har inrättats då våldtäkter har blivit ett så vanligt och tillika fegt och brutalt fenomen i Det Nya $verige. Svenskar föder barn i en takt som är likställt med kollektivt självmord. De som förespråkar den förda politiken har säkerställt att de i sina privatliv inte själva påverkas av den i nämnvärd grad. Reinfeldt bor i Täby, Mona Sahlin i Nacka, Lars Leijonborg på Östermalm, likaså Nyamko Sabuni. Helle Klein bor inte i Rinkeby.

Våldet har invaderat skolorna och detta får lärare och seriösa elever lida för. Polis på skolorna är en allt vanligare syn. Metalldetektorer nästa? Jag kan fortsätta länge om tillståndet i vårt en gång svenska land, men behövs det? Jag tror inte det. På vilket vis har Sverige blivit bättre med invandringen? På vilket sätt har Sverige blivit starkare av globaliseringen?

Nationell Idag rapporterade nyligen om hur Kinas ockupation av Tibet fortsätter. Ett av Kinas vapen mot tibetanernas strävan för självständighet, identitet och frihet är att flytta in civila kineser och låta dem bosätta sig i Tibet. Hittills har 100 000 kineser skeppats in som övertagit tibetanska bosättningar. Detta är civil ockupation – och värre än militär ockupation, för hur skulle en tibetan kunna hata en civil kines som aldrig gjort honom något ont? Och med vilken rätt kan en tibetan kräva att denne kines, hans barn och senare hans barnbarn återvänder till Kina? Civil ockupation är mycket mer effektivt än militär sådan, för den varar till döddagar. Därför är den mycket viktigare att bekämpa. För vem vill dö – individuellt som kollektivt?

Stalin gjorde likadant mot Baltikum och förde därmed demografiskt krig mot ursprungsbefolkningen. I Narva i Estland bor nu 90 % ryssar. Israel gör likadant i de områden man militärt har ockuperar. Av denna process kommer serberna att förlora sitt kärnland Kosovo till de invandrade albanerna. Samma metod används idag mot samtliga europeiska länder, i och utanför Europa. Idag används det främst som ett sätt att splittra den naturliga gemenskapen, som varje folk har med sin födslorätt. Devisen söndra och härska undergräver hela civilisationens fundament. Ju mer etniskt splittrat ett samhälle är, desto mer utpräglad är det att var man sköter sig självt. Mångfaldsanhängaren Robert Putnam vid Harvard University har bevisat detta. En individ är inget hot mot den globala eliten. Ettusen individer är heller inget hot mot dem och inte är heller miljarder individer ett hot. Men hela enade folk är det.

För de multinationella företagen innebär massinvandring hårdare konkurrens om jobben för vanligt folk och därmed lönedumpning och ökad utslagning och fogligare arbetskraft. Men sanningen definieras om av medieföretagen och omskrivs i vackra ordalag. Fraserna förleder och förströr. Vem kan protestera mot att vanliga enkla människor runt om i världen vill göra sina liv drägligare? Immigranter är pjäser i ett dödligt spel, mänskliga sköldar i en offensiv aldrig tidigare skådad i världshistorien. Det är därför vi behöver en revolution. En medvetanderevolution. Det är i människors medvetande den första tvekampen står, inte på gator och i parlament. Den lilla människan måste tillåta sig styras av sitt samvete, inte av medieföretagens känsloargument. Livet åter!

4 kommentarer:

Norbergssonen sa...

Instämmer helt i Din analys. I det "mångkulturella" samhället finns naturligtvis ingen gemensamhetskänsla. Vad många inte tycks förstå är att ett gott samhälle är så mycket mera än dess lagar. I ett gott samhälle finns ett förtroende människor emellan, men ett sådant förtroende bygger på en värderingsgemenskap. Saknas denna regleras alla mellanhavanden människor emellan av lagen, på det förödande sett som kan iaktas i USA. Men det är dit vi är på väg, och det är den dolda agendan för åtminstone stora delar av den nuvarande alliansen. Det är inte att förvåna, men vad som är så obegripligt är hur socialdemokraterna har kunnat svika sina väljare.

Tobias Struck sa...

Weine. Idag läste jag i en dagstidning att elever på svenska skolor filmar när de springer omkull sina kvinnliga lärare och lägger ut filmerna på internet. Frågan till läsaran var: "Är det OK att lägga ut filmer av detta slag på internet?" Jaaa, det måste väl vara OK, va?

Jag skall säga vad som är helt OK i min bok: I min bok är det helt OK att stänga skolans port för den som springer omkull lärare som nöje. I min bok är det helt OK att hänvisa dessa till hårt fysiskt arbete under sträng ledning, tills de själva har skolats i att kontakta den samvetsröst som du omtalar i din starka post.

Ja, det är sant, Weine. Sverige har blivit en mörk historia. Girighet styr detta land i varje skrymlse och vrå, var och en har blivit sig själv närmast och folkets andliga rötter pulveriseras av en "mångfald" som splittrar och skapar oro.

För Sverige. För frihet. För ett vist vårdat och revitaliserat kulturarv framför mångkultur. För samarbete och ömsesidighet framför rovdrift. En revolution i medvetandet. Med visionärer som leder, med sånger som stärker, med radikalitet och med kraft. Det vill jag.

I min senaste bloggpost skriver jag om Kristus som medvetenheten om jaget som ande samt andens mening: Det goda arbetet. Detta är den samvetsröst, som du skriver om. Jag tror att Svenska kyrkan har en stark potential som folkförenare i denna tid. Nyktre alkoholisten och prästen Olle Carlsson skriver i "Kristendom för ateister" om sin kristendom, som jag skulle vilja kalla gnostisk och som jag tror passar vanliga svenskar bättre än den där om en fruktad Fader. Kan deta slags kristedom vara det andliga svaret som svensken behöver i mötet med islamiseringen av hans land? Kanske kan vi använda samma liturgi, psalmer etc. - men fylla dem med en djupare och mer tidsenlig mening, en mening om samvetet, fridsetik, ansvarstagande individualism samt kärleken till familjen och fosterlandet?

Anonym sa...

Jag har på många ställen hävdat att civiliserade länder är just civiliserade pga det finns oskrivna regler som följs.
Saker och ting är inte tillåtna bara för att de inte är uttryckligen förbjudna.
Om man sedan kallar det gemenskap, hyfs, uppfostran eller något annat är egalt.
Jag är idag gammal (och svenskfödd "invandrare") och Sverige är inte vad det varit, den multikultipolitik man för är nedbrytande. Alltmedan man festar vidare i svennesverige, totalt obekymrade inför framtiden. Likt man gjorde i gamla Rom - Efter mig syndafloden (Det sista kanske var visst i Frankrike).
Ligger just ni i disjk med en ärkesosse som hävdar att muslimerna är en outnyttjad arbetskraftsreserv som vi svennar ska utnyttja i våra företag när vi blir gamla.
"Dhimmi, Dhimmifiering" ingår inte i tankevärlden.

Fosterjordnära sa...

En alldeles förträfflig analys av dagens samhälle.

Är själv starkt engagerad nationalist ,men saknar förmågan att analysera och uttrycka mig på det sätt du gör.

Män som dig Weine ,behövs i kommunen Nykvarn. Intresserad? ;)