21 januari, 2008

Förskolechef skickade skattemiljoner till Afrika och Mellanöstern

Det har varit en gåta för många hur Sverige kan ha så dåligt med skattepengar trots att vård, skola, polis, försvar, vägunderhåll och omsorg är decimerat. Rimligtvis borde vi i detta läge ha mycket välfyllda skattkistor. Nu vet man i alla fall vart tolv av dessa miljoner har hamnat: på konton i Afrika och Mellanöstern.

Det är en förskolechef i norra Stockholm som lättvindigt tilldelats 24 miljoner kronor per år av kommunen för att bedriva dagisverksamhet. Den 18 januari häktades den 40-åriga kvinnan misstänkt för grovt skattebrott och bokföringsbrott.

Det var vid en revision som skatteverket upptäckte bedrägeriet. När kommunen betalat ut beloppet till kvinnans bolag har hälften omedelbart skickats till konton i Saudiarabien, Dubai och Djibouti via afrikanska betalningsförmedlare.

– Det är anmärkningsvärt att Stockholms stad förefaller betala ut sådana summor utan att kontrollera att pengarna behövs i verksamheten. Men det blir en senare sak att utreda, säger kammaråklagare Björn Rosenlöf.

Eventuellt kan pengarna ha finansierat terrorverksamhet. Kvinnan uppger att bokföringen stulits vid ett inbrott.

Rakryggad återkommer med namn på kvinnan när åtal väcks.

Extern länk
Dagischef fast i miljonsvindel

9 kommentarer:

Fenrisulv sa...

Sanslöst är bara förnamnet, passar ju utmärkt in i min bloggpost om "framgångsrika" invandrade "entrepenörer" http://www.rebels.org/bloggen/?p=74

Anonym sa...

Fattas bara att någon ?, kommer på att stöldgodset har gått till Usama.

Ack Sverige detta förlorade land.

Vänta bara tills Tito med sin mandom, yrkar på ett enormt "skadestånd" ha ha, för förlorad inkomst!.

Anonym sa...

Vart tog inlägget med PunktSE-faksimilen vägen?

Weine Berg sa...

Anonym2: En läsare påpekade att punktSE grammatiskt hade rätt, vilket gjorde hela inlägget uddlöst så jag tog ner det.

Anonym sa...

Vart har det hederliga gamla offentliga pryglet tagit vägen? Det begrips i Riad och Bhagdad så varför inte i Södertäje? Same shit different name

Hans sa...

Helt jävla fucking unbelievable....skicka tillbaks honom och familjen! Låt honom springa av sig lite på Somalias slätter...

//Extrem-super-fucking-skitförbannad svensk-som-vet-vad-hederligt-jobb-är

Anonym sa...

Men visst år mångkultur berikande--i alla fall för denna somaliska kvinna!

Arma Fosterland!

Jäsp sa...

En eloge till skatteverket som upptäckte bedrägeriet. Stockholms stad hade inte aning, dom pumpar in pengar i ghettona till allsköns föreningar utan kontroll vart stålarna tar vägen.

hurricane sa...

Jag är fullständigt övertygad om att ansiktsfärgen hos kvinnan ytterst marginellt kommer att förändas, då pixlarna plockas bort... Det stinker mångkultur lång, lång väg! Dessutom tycks man redan kunna ana en "kulturtypisk" klädesmundering.

En sådant fall som artikeln refererar till, är ett mycket allvarligt och tillika uppseendeväckande fall av infiltation från främmande makt. Där man uppenbart - i detta specifika fall - haft dagisverksamhet som täckmantel, i syfte att tillskansa sig pengar för att sedan kanalisera dem vidare till terroristerna i hennes hemland. Detta är mycket allvarligt.

De ekonomiska medlen kommer sedan att användas av terroristerna för inköp av rekvisita (sprängmedel, moskéer, friskolor, religiösa centran...), med vilket man i lugn och ro kan ägna sig åt att bomba samt med Koranens hjälp smula sönder strukturerna - bland annat i de länder dit man söker sig som "flykting".

Om bara ansvariga politiker inte varit fullständigt befriade från varje form av intelligens, och begripit det allra minsta, hade detta kunnat stoppas för länge sedan.

Man kan nog inte ens föreställa sig, hur mycket pengar som rinner ur landet på detta sätt. Eller från hela Europa! De hjärndöda politikerna fattar inte att vi subventionerar och ekonomiskt finansierar vår egen undergång!
Politikerna har ännu inte begripit att islam är lika mycket politik som religion...! Lyssna ansvariga politiker! ISLAM ÄR ETT MEGASTORT POLITISKT PARTI!
Det kommer att äta upp Alliansen, tillsammans med många, många andra partier i Europa, innan man vet ordet av.

Man behöver inte vara särskilt begåvad för att bedriva djävulskap. Det räcker med att ha läst en bok. Koranen. Det är de islamska terroristerna levande bevis för.
Fast det finns några islamhjärnor som låtit sig utvecklas på universieten i Europa och USA. Det är dessa som kommit att leda, och dirigera, den mentalt förgiftade fårskrocken mot oss.
Universiteten i Frankrike (mycket till följd av språket) har varit och är - fulla med studenter som utbildar sig för att sedan återvända i ett enda syfte: att organisera och formera terrorgrupper för sitt jihad. Och med ett enda syfte: att sabotera och och demolera den rådande samhällsordningen.

Dessvärre, de historielösa, inskränkta politikerna och andra som sägs ha samhällsansvar fattar inte ett dugg vad som håller på att ske! Dessa idioter har fullt upp med att vara politikt korrekta.

Alltså vänder man utbildningen man tillgodogjort sig bland de otrogna i Europa, i destruktivt syfte, mot oss!
Det gäller nämligen först att veta hur landet man tänker attackera: tänker, tycker, handlar, fungerar...och hur det juridiska är beskaffat. Sedan, kan man slå till mot kärnan och de mest sårbara punkterna; dock inte alltid tvunget med bomber - nej, utan även genom ekonomisk, social, medial...krigföring. Fast detta fattar inte politikera, och självfallet inte pressen heller. Förresten pressen är en effektiv kanal för att få ut sitt budskap. Ta gärna en titt på namnen på den nya generationens journalister... särskilt de namn som inte alltid är så svenskklingande!

Parallellt med den mer sofistikerade infiltrationen håller man naturligtvis på med regelrätt samhällsterror, främst genom att utnyttja sina ungdomar, som fostrats i jihad-andan, och som hela tiden stör ordningen. Och som kontinuerligt uppfinner nya metoder, i syfte att sabotera rådande samhällsordning. Det gäller nämligen att underhålla ett konstant kaos. Så att "värddjuret" inte kan tänka klart och strukturera motinsatserna, utan primärt måstelägga all sin energi på att freda sig från alla, och ständigt nya, attacker.

Det finns en klar och tydlig strategi i hela mönstret - bara man
öppnar sina ögon, och accepterar det man ser.

Jag säger bara: vakna upp innan det är för sent!

Att det inte finns någon i administrativ ställning, och som har mandat att göra något, som ser helheten och fattar...
Sverige är ju på väg att regelrätt invaderas av en främmande makt!