18 januari, 2008

Insändare: Fredde var é du…?

Här kommer ytterliggare en insändare till Rakryggad. Läs – men skriv du också. Jag publicerar gärna insändare jag gillar. Skicka dem till adressen rakryggad_blogspot@yahoo.se

Fredde var é du…?
- Fredde… ser du inte vad som håller på att hända med ditt land! Eller rättare sagt: vad som redan hänt. Jo, i takt med att den korrumperade, sossestyrda regeringen alltmer förlorade kontrollen över den bisarra utvecklingen, framträdde en allt dystrare bild av ett sönderfallande och utarmat Sverige. Och sedan du tog över, hösten 2006, har vi kanat allt längre ner i ett unket träsk av våld, kriminalitet och mångkultur. Allt medan den politiska korruptionen fortsätter.

- Du och övriga Alliansen har visst tagit det socialistiska arvet på blodigt allvar, och bestämt er för att förvalta det politiskt korrekt i minsta detalj! Och nu håller hela situationen i landet på att gå dig ur händerna. För kom inte och säg att du har kontroll över tillståndet i landet. Det vore ren lögn!

Få har undgått att drabbas av den accelererande brottsligheten; dominerat av mångkulturella aktiviteter, vilka i dag förlamar vitala delar av det svenska samhället. Bryts inte trenden, stundar snart total upplösning av de grundläggande strukturerna i vårt samhälle. Det finns risk för total anarki. Allt oftare vacklar infrastrukturen på sina håll, som när allmänna kommunikationsmedel saboteras. Medan skolgången för många elever äventyras på åtskilliga platser i landet. I många städer och samhällen vågar man inte sticka ut näsan då mörkret lagt sig; knappt fastän när det är ljust heller. Och svenska kvinnor har fått se sin rörelsefrihet dramatiskt begränsas, då hela stadsdelar i dag luktar våldtäkt lång väg. Detta är naturligtvis direkt oanständigt.

Kanske värst av allt: en främmande, aggressiv religion har genom hot och infiltration börjat få ett allt större inflytande i vårt samhälle. Det är en extremt allvarlig utveckling.

Det är ingen överdrift att påstå att: gator, torg och skolgårdar över hela landet till stor del har erövrats och kontrolleras av främmande makt.

Det sker snart ett mord om dagen i Sverige. Medan skjutningar, gatuterror, våld i samtliga tänkbara former och inför öppen ridå, rån i alla dess konfigurationer, grov vandalism tillsammans med knivskrammel sedan länge tillhör svensk vardag. Samma sak med skolbränder; man eldar i genomsnitt upp en skola om dagen i Sverige till sammanlagda värden av tresiffriga miljonbelopp. Medan räddningspersonalen i skuggan av mångkulturen tvingas ta till poliseskort och bära skyddsväst.

- Det är ta mig f-n inte vettigt, Fredde! Sveriges statsminister, var är du? När skall du och dina sömniga polare vakna och ingripa? Eller är ni så inpyrda av er egen dogmatiska propaganda om integrering och mångkultur att, ni inte ser skogen för alla träden…

- Fredde, det är bråttom att få ändan ur vagnen! Klockan är fem i tolv…

- Fredde, lyssna nu på mig… Situationen i ditt Sverige ser inte alls bra ut, så här i början av 2008. Så här ser nämligen en helt vanlig dag ut i ditt land:
Mord, gängkrig, oprovocerat gatuvåld, människosmuggling, personrån, terrorism, tvångsgifte av minderåriga flickor, knivskärningar, organiserad brottslighet, ”hedersmord”, skjutningar på öppen gata, spritsmuggling, våldtäkter, könsstympning av små flickbarn, maffiakrig, bankrån, mordbränder, bilar som brinner, butiksrån, utbredd narkotikahandel, vapensmuggling, på flera orter som i Malmö, Laholm, Södertälje… utsätts bussar för stenkastning, till följd av rånrisken kan man inte längre köpa biljetter på bussen, tunnelbanestationer stängs ner… medan nyårsraketer i multikulturella händer blivit till livsfarliga pyrotekniska vapen. Det ser inget vidare ut, dessutom eskalerar situationen för varje vecka.

- Du som är ytterst ansvarig för landet Sverige Fredde, bekymrar detta inte dig det allra minsta…? Bryr du dig överhuvudtaget om hur det går för Sverige! Det borde du göra. Ta mitt råd och verka för en omedelbar förändring, innan det är alldeles för sent. Det hjälper dock inte att informera bort detta gigantiska samhällsproblem som Sverige fått på halsen. Det går inte heller att gömma denna socialpolitiska katastrof, med kraftiga kriminella förtecken, bakom tomma ord som ”demokrati”, ”mångkultur”, ”integration”… eller annat trams ni politiker brukar använda i sammanhanget. Och några utredningar behövs definitivt inte! Vad som behövs är handling. Action!

Mitt eget sunda förnuft har länge skickat påträngande alarmsignaler, och som backas upp av mitt logiska och rationella tänkande, att det är fara på färde. Något måste göras och det snabbt!

- Jodå Fredde, jag har rätt så bra koll på både det ena och det andra. Dessutom anser jag mig hyggligt begåvad, till skillnad från många i din politiska bekantskapskrets.

* Först och främst måste du genast frysa invandringen från Balkan, Afrika, Mellanöstern och Främre Asien. Samtidigt som din justitieminister klart och tydligt går ut och klargör att i Sverige gäller Sveriges Rikes lagar och ingenting annat. Och att vi inte under några som helt villkor tolererar importerade terroristfasoner. De som inte begriper detta skall, oavsett ålder och kön, omedelbart sändas tillbaka varifrån man kom. Ställ krav på dem som kommer som gäster till vårt land! Punkt slut.

* Som steg två måste du snarast möjligt se till så att polistätheten i landet, kommer upp i nivå med övriga EU. Den starkt underbemannade svenska poliskåren hamnar i dag femtio procent (50%!) under snittet vad gäller polistätheten inom unionen. Det är inte alls bra. Och samtidigt måste regeringen ge polisen politiskt mandat, som förbehållslöst sanktionerar hårdare tag mot brottsligheten. Medan man samtidigt måste uppdatera de operativa metoderna, för en väsentligt effektivare brottsbekämpning. Detta är en grundförutsättning om det skall bli någon ordning i landet. Att spotta på en polis är jämförbart med att visa sitt förakt för landet. En svensk polis skall respekteras!

Skulle polisen i dag någon gång drista sig till att spänna musklerna, spyr den maoistiskt röda svenska journalistkåren genast upp sin illaluktade vänstergalla över polismakten. Samtidigt som alla ”rasister” och ”främlingsfientliga” per automatik också brukar få en släng av sleven. Sak samma om det står Expressen eller Aftonbladet på hygienpappersrullen…

Men… för Fredde och grabbarna förefaller det bara vara miljön som nu gäller; ankdammen Sverige som varken har någon industri eller biltrafik, har plötsligt axlat det globala miljöansvaret! Gäsp…

- Nej vet du vad Fredde… Bäst hade varit om man i stället först städat upp och sanerat bland de extremt stinkande socialpolitiska miljöerna på hemmaplan. För där kan man snacka om både akuta och mycket allvarliga miljöproblem! Sedan, när du är färdig här hemma, då kan du och polaren Carlgren ge er ut på en global miljöodyssé och frälsa världen från växthusgaser. Ett litet tips, börja med Indien och Kina!

Epilog:
Det är märkligt att politikerna i Sverige inte bryr sig, varken om landet i sig, eller om medborgarna som tvingas leva med det här snuskiga eländet dag efter dag. Ett sådant beteende har jag svårt att förknippa med respekt för väljarna. Det pekar snarare på ett genuint förakt.

Ränderna tycks aldrig gå ur, oavsett vad partierna i regeringsställning heter. Det är nog mer ett genetiskt dilemma än ett politiskt. Bror-duktig-mentaliteten från den tiden då trion Palme-Schori-Andersson for som skållade råttor mellan tredje världens terrorist-, socialist- och kommunistdiktaturer i Mellanöstern, Afrika, och Latinamerika, tvättar man inte bort i första taget. Det tycks finnas ett uttalat exhibitionistiskt behov bland Sveriges politiker att, visa hur förbannat duktig man är… helst då så långt från det egna landet som möjligt!

”Besviken medborgare”

19 kommentarer:

Skånepåg sa...

Hej Weine!

Tack för ett "underbart" inlägg!

Även bland sossarnas gräsrötter börjar det tydligen att "morras" en del. Hur länge nu dessa uppstickare får hålla på är väl en tidsfråga?

Hittade http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1474 nyligen som tillhör en sosse i Ystad som heter Leif Haglund.

I ett av de sista inläggen (Rolf Jönsson) skriver en orolig gammelsosse (?) hur han upplever att det håller på att gå åt h-e!

En annan intressant sosseblogg tillhör Leo Sundberg i Kalmar. Du hittar hans blogg på Google.

Finns kanske fler intressanta sossebloggar, men jag har än så länge bar hittat dessa två. Skall som jag skrev inledningsvis, bli intressant att se vad som händer med dessa bloggare när partipiskan börjar vina?

Anonym sa...

Islamic Center friat från misstankar om ekobrott. Malmöpolisen har lagt ner ärende 1200-K8233-08 som gäller bokföringsbrott och brott mot årsredovisningslagen. Anmälningen kom in 17/1 från en privatperson och lades ner direkt samma dag av polisens utredare. Orsak:
Det saknas underlag för att inleda förundersökning.
I anmälan fanns en hänvisning till artikeln där revisorn och länsstyrelsens acessor säger att det kan röra sig om brott. Polisens utredare säger nu att han inte läst artikeln. Därför visste han inte att det kan finnas anledning att förmoda brott. Vidare säger polisens utredare att Länsrätten har skyldighet att polisanmäla. Detta tillbakavisas av Länsstyrelsen, som säger att de inte har någon anmälningsskyldighet.
Länsstyrelsen säger nu att de ska diskutera om en polisanmälan ska göras och tar beslut om en vecka. Länsstyrelsen är förvånade över att polisutredaren bara la ner fallet direkt när privatpersonen anmälde.

Skånepåg sa...

Bedrägeriet med de ensamkommande flyktingbarnen.

Läs http://thoralfalfsson.webblogg.se/

Fosterjordnära sa...

Helt förträffligt skrivet!

Inte lätt för Freddan att hinna se allt elände han ställer till med för folket.
SÄPO bilen med de mörktonade glasen kör snabbt hem efter "jobbet" till villan i Djursholm ,som ligger säkert skyddad bakom höga stenmurar och bevakningspersonl. Ingen utsikt ut i samhället har han där.
När han väl masar sig ut till verkligheten (Ronnaskolan) ,ja då åker han samma bil som redan nämnts ,med samma allvarsamma och vakande SÄPO personal. Väl på plats deklarerar han Svenskens barbariska historia lite snabbt för de "nya" svenskarna ,något ifrågasättande från politisk opposition "hinner" han inte med (representant från Nationaldemokraterna hade hört med vederbörandes sekreterare om de fick ställa frågor till herr statsminister) ,nej i stället klev Fredde snabbt in bak tonade rutor och poliseskort för att åka till Stockholm och Rosenbad.

Kan tänka mig att denna dag måste ha varit påfrestande för statsminister Reinfelt ,han hade ju tvingats titta till i verkligheten för en sekund och väl tillbaka bakom skrivbordet måste det nu snabbt diktas i hop någon skrivelse som lugnar ned massan som inte har privilegiet att eskorteras ut ur eländet i ilfart.

Mer "mångkultur ,integration och sänkt inkomstskat" ,så sover Fredrik Reinfeldt lugnt i villan bakom höga murar och bevakningspersonal igen.

Låt inte detta få fortsätta! Rösta bort Mona Muslim och Ali
lians för borgerlighet 2010.

spitfire sa...

Insändaren "Fredde var é du..." hade inte hunnit ligga ute på bloggen särskilt länge, förrän följande hade hänt i Freddes Sverige, en helt vanlig dag.
Två bankrån i Västerhaninge, medan två män sköts ner i centrala Stocholm. Inte illa... och allt detta elände bara på Freddes egen "bakgård".
Och så kom det förstås fram att hans politikerpolare bland kristdemokraterna hade porrsurfat... Ja, ja... Och tittar men sedan ute i landet händer det förstås en massa annat smått och gott; t ex hade läraren Fuat Deniz i Örebro blivit mördad av sin kusin; sannolikt politiska motiv! Men det är bara att kika in på tidningarnas websidor, som stup i ett uppdateras med mord, rån, misshandel, våldtäkter... i en aldrig sinande ström. Stackars Sverige!

Lovisa sa...

Brevbomba Fredde med det här för h-vete! Kräv ett personligt svar! Brevbomba till alla borgerliga kommunalpolitiker!

Anonym sa...

Jag skriver under brevet.

Weine, hittade en bra film, den e en bättre och oblockerad version av en tidigare vid. Sprid den på bloggarna.

http://youtube.com/watch?v=kk1YY7mrz1k

N

spitfire sa...

Söndag kväll den 20 jan. 2008 i Freddes land Sverige.
Här följer en liten uppdatering (naturligtvis ofullständig) om vad som tilldragit sig under helgen i Freddes mångkulturella paradis Sverige, sedan artikeln lades ut fredag förmiddag:

Förutom redan omtalade två rån i Västerhaninge, Stockholm och två skjutna män i centrala Stockholm i samband med ett annat rån, och Freddes polare bland kristdemokraterna som surfat på porrsidor specialiserade på minderåriga flickor (pedo!) - finns här ytterligare några godbitar:
- Bankrån i Landskrona.
- Man skjuten i Västerås, uppgörelse i undre världen.
- Polishuset i Eskilstuna utsatt för attentat med brinnnande bil.
- Kvinna på Hisingen i Göteborg allvarligt knivskuren i buken.
- Busschaufför i Linköping allvarligt misshandlad.
- Två mordbränder i Sävsjö.
- Svensk toppdiplomat lurade svenska staten, som fick betala hustruns skönhetsoperationer i Brasilien.
- Kvinna attackerad av man med motorsåg på buss i Nacka, Stockholm.
- Persisktalande pedofil antastade
elvaårig flicka grovt på badhuset i Vällingby, Stockholm.
- Omfattande stöld av kopparkabel i Härryda, utanför Göteborg.

Detta var naturligtvis inte allt, och helgen är ännu heller inte slut...

Vad säger du Fredde? Tycker du inte att det brinner i knutarna - bokstavligen? Och att det är dags att börja göra någonting. Det tycker faktiskt jag!

Fredde... ditt land Sverige verkar inte till att må vidare bra. Mångkulturens Sverige håller på att förblöda.

spitfire sa...

Måndag morgon den 21 januari i Freddes land.
Nu är helgen över och pressen börjar summera vad som hänt i vårt
lilla land; Freddes Sverige. Förutom det som redan berättats precis här ovan, lägger vi till följande:
- Körkortslös rattfyllerist greps två gånger samma natt i Karlskoga. Släpptes av polisen efter förhör!
- Man i Helsingborg allvarligt knivskuren i armen.
- Två inbrott samma natt på Hälsohögskolan i Jönköping.
- Man i centrala Göteborg hotade sambo med jaktvapen.
- Väpnat råt mot besinsinmack i Värnamo.
- Pitbull bet flicka i halsen, Malmö.

Sedan i mitten av veckan, lär det flyta upp ett par lik här och var, från de som slagits ihjäl eller på annat sätt dödats och gömts undan.
Detta är olyckligtvis en mycket vanlig företeelse i ditt land.
Fast detta är förstås ingenting som rör dig i häcken, Fredde.
Då hade du naturligtvis redan vidtagit kraftfulla åtgärder, i försök att förhindra att liknande händelser skulle inträffa... Och samtidigt genom ett tal till nationen, klart och tydligt berättat för dina väljare hur de i fortsättningen skall känna trygghet i ditt - sitt - land.
Du borde skämmas Fredde!

Anonym sa...

Hallå där... du glömde helgens massiva räd av bostadsinbrott i ett villakvarter i Karlstad!

Anonym sa...

Ännu mer...senaste påhittet är att låta "dvärgar" göra jobbet! Liga med småväxta personer har specialiserat sig på att stjäla ur bagaget på Swebuss bussar på linjen Västerås-Stockholm. Det luktar mångkultur lång väg...
Personer som talat dålig engelska sätts i samband med stölderna!

Anonym sa...

...och nu bara för en stund sedan, rapporteras det om en tårgasattack på en skola i Malmö!
Det händer en hel del, en helt vanlig måndag i ditt land, Fredde.

spitfire sa...

Ja, så kom då helgens första mord som ett brev på posten! En 31-årig man i Söderhamn hittad mördad...

Sedan fortsätter en ny "vanlig" (mån)dag i Freddes Sverige med lite annat smått och gott, håll tilll godo:
- Kvinna i Hallstavik svårt knivskuren i sitt hem.
- Väktare i Borlänge pistolhotades på damfrisering.
- Anställd vid gatukök i Lund rånad och skjuten i ansiktet med luftvapen.
- Bingohall i Landskrona utsatt för rånförsök under vapenhot.
- Tjuvar länsade p-automat i Norrköping, greps efter biljakt.

Medan Fredde och polaren Carlgren far jorden runt i jakt på växthusgaser förblöder deras land sakta men säkert. Ni båda är en olycka för Sverige.

spitfire sa...

Hallå Fredde!
I dag är det en ny dag i ditt land. En helt vanlig (tis)dag. Och det är fortfarande bara förmiddag. Dock har det redan hunnit hända en hel del.
Fredde, du har väl sett och hört vad som hände i natt, i ditt lands näst största stad, Göteborg. Du, man kan bli mörkrädd för minde.

Hade jag hetat Fredde, skulle jag nog utlyst undantagstillsånd på flera platser i landet! Men framför allt hade jag nog blivit ordentligt skraj... För det här som dagligen händer i ditt land, börjar trotsa all beskrivning. Det liknar ju ingenting! Fast, det är kanske så här du vill att ditt land skall se ut?
Nej, Fredde... det är dags att plocka bort den där ögonbindeln. Och ta dig en titt på verkligen runt om i ditt land. Men försiktigt Fredde... öppna bara ett öga åt gången.
Det kan bli för mycket om du ser allt på en gång! Och då måste du kanske uppsöka företagshälsovården, och få starka piller för att slippa se verkligheten i ditt arma land. Det är ju inte meningen att du skall fara illa Fredde; för det är vi ju så många andra som gör!

spitfire sa...

Hej igen Fredde!

Det är fortfarande tisdag, kring lunch. Och precis som jag misstänkte för någon dag sedan, och vilket jag också påpekade här ovan: "Sedan i mitten på veckan börjar liken ploppa upp här och var..."

Olyckligtvis hade jag rätt; fast jag har ju heller inga skygglappar eller bindel för ögonen, som du har Fredde. Och inte heller har jag blundat för verkligheten de senaste åren. Nej, jag har rakryggat (mot min vilja förstås) sett mitt land glida allt längre ner i en multikulturell och kriminell klibbig ävja.
(Ävja betyer: gyttja, mudder och slam...)
Dessvärre har jag inget mandat att medverka till någon förändring, till skillnad från dig Fredde. Tyvärr, säger jag bara...tyvärr. För då skulle du få se på annat. Det kan jag lova!

O.K. Fredde du hörde väl om det andra mordet i går; en 31-årig man som dödats i Söderhamn.
I dag var det så dags igen. En 60-årig man hittades i Toverum i Småland - vad Kalmarpolisen tror -
ihjälslagen utanför ett hus.

Tycker du inte att det är tragiskt Fredde att, människorna slås ihjäl både till höger och vänster i ditt land? Själv tycker jag att det är hemskt.
Hade jag varit i dina kläder Fredde, så skulle jag på allvar ta itu med problemet. Genast. Ja, på en gång!
Jag skulle utan dröjsmål, kallat till mig Beatrice (ja, hon som är justitieminister i din regering...) och så skulle jag slagit näven i bordet och sagt: Nej, nu får det ta mig fan vá nog!
Jo Fredde... så skulle jag gjort.

spitfire sa...

Oj Fredde, jag höll alldeles på att glömma den där 26-årige mannen i Borås, som höggs i magen med en brödkniv i lördags kväll.

Förlåt Fredde om jag börjar bli tjatig. Men det händer ju spännande saker hela tiden i ditt land!

Ja, som det där med den där "multikulti dagischefen" i Rinkeby-Tensta, och som häktats för att hon försnillat (stulit!) en massa svenska skattemiljoner och som kanaliserats till terroristvännerna i hennes hemland.

Suck...! Det finns ingen ända på eländet i ditt land Fredde. Det blir bara värre och värre.

Och just nu, berättar kvällspressens hemsidor om en man i Kista (det är ju nästan i dina hemtrakter!) som hittats svårt knivskuren...

Jag undrar hur den här dagen egentligen kommer att sluta?

spitfire sa...

Oj, jag läste precis på Expressens hemsida att du uttalat dig för pressen Fredde. Detta i samband med allt det förskräckliga som hände i natt i Göteborg. Själv blev jag nästan rädd, av den oerhört kraftfulla markering som du gjorde. Jag citerar dig:

"..skall göra det obekvämt och otrevligt att vara livstidskriminell i Sverige."

Det var minsann ord och inga visor Fredde. Du måste ha varit mycket upprörd, då du sade detta.

Landets kriminella slödder måste ha drabats av akut skrämselhicka.

Fast lite senare har du hunnit att lugna ner dig igen; medan du ger följande lugna och trygga besked till som dina vänner som du nyss nästan skrämt livet ur!

Jag citerar dig igen, Fredde; enligt Expressen sade du följande
briljanta uttalande:

"Det är anmärkningsvärt när kriminaliteten slår till på ett sätt som ju påverkar många människors vardag och försvårar för väldigt många människor..."

Du är en stor tänkare Fredde. Och läser man mellan raderna blir man nästan rörd till tårar. Så kan bara
en riktig landsfader uttrycka sig. Samtidigt som det kräver en stor portion begåvning, förståelse för de utsatta människorna och naturligtvis empati för offren...

Och nu kommer det... vad som sannolikt kommer att ge Fredde en inträdesbiljett till nästa reviderade upplaga av Pelle Holms klassiker Bevingade Ord. Håll i er alla som läser:

"Regeringen har inga planer på att genomföra några specifika åtgärder..."

Nej, jag tänkte väl det! Fattas bara! God natt Fredde...

Anonym sa...

Spitfire, jag undrar också hur dagen skall sluta! Efter allt det hemska du skrivit, har jag börjat kolla tidningarnas hemsidor. Det är
rena rama rysaren. Man blir alldeles rädd och får säkert mardrömmar om man fortsätter läsa.

Morden bara fortsätter att droppa in, enormt ruskigt men sant.
Ytterligare ett mord, denna gång i Vimmerby på östkusten. Tidigt i morse hittades en äldre man död på gatan, efter en fest i går kväll. Tre män anhölls i eftermiddags, misstänkta för mord.

Tre andra män i Bredäng (Stockholm)
gjorde även bra ifrån sig i eftermiddags. Detta då man bröt sig in och rånade en man i hans hem. Männen var beväpnade med både yxa och pistol. Så var det med den saken... Jag känner mig rädd.

Anonym sa...

http://www.crimenews.se/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=69

Här kan ni följa vad Fredde inte förstår!