19 januari, 2008

Skymningszonen: "..och dessa eviga KRÄNKNINGAR jag som svensk utsätter dem för genom min blotta existens!"

Det finns mycket ilska och frustration bland folket mot den s.k. integrationspolitiken som syftar till att flytta in så många olika folkgrupper som möjligt till Sverige - på svenskars bekostnad. En politik som medelst undanträngning försätter oss svenskar i en utveckling som kommer att leda till att vi hamnar i samma situation som nordamerikas indianer - som ju aldrig lyckades stoppa invandringen av folkgrupper från andra kontinenter. Följande text är skriven av signaturen Tokarev och är hämtad från den utmärkta nya bloggen Skymningszonen:
Skakande program och helt i linje med MYCKET av det som diskuteras här på Skymningszonen om invandrarnas kriminalitet och hur precis allt de kommer nära förslummas och förfaller.
http://www.svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=14750&lid=puff_1026562&lpos=extra_0

Jag orkade inte ens se färdigt Dabrowskis debattprogram ikväll. Jag fick ventrikelflimmer när den där jävla gangstern satt och skulle vara någonslags KONSULT åt ett uppgivet auditorium av do-gooders… “Vad skall vi göra”, liksom! Som vanligt sitter en jävla massa MUPPAR och lallar om hur detta är “allas” ansvar och hur detta är “samhällets” fel. “Det är ju bara repressiva myndigheter som Tullen och Polisen som skall samverka mot de brottsliga organisationerna”, brääääkte ett journalistfår -som säkert är en av de ansvariga för hur långt detta elände tillåtits att gå. Media har ett ENORMT ansvar i desinformationen, lögnerna och mörkandet för svenska folket. Vad fan ville HAN då? Vi HAR ju provat med fingerfärg, gosekuddar och farsor-på-stan-som-kramas i över 25 år nu!Det är UTVÄRDERAT här: http://www.polisen.se/mediaarchive/4347/3473/Org_brott_05.pdf

och här:
http://www.polisen.se/mediaarchive/1689/17761/6467/Brottssituationen_i_Skane-2007_ars_rapport.pdf

Är det inte dags för teleskopbatong, 9mm halvmantlat och lite jävla ANSTALTSLIV nu för en gångs skull?
Jag tycker att det är viktigt att behålla perspektivet här: Varken jag eller speciellt många jag känner har bett om att det skall invandra hundratusentals totalt ointegrerbara asylturister till Sverige som är här i ett enda syfte -att bli FÖRSÖRJDA och få en schysst bostad med rinnande vatten och toalett man kan spola ner skiten i. Jag ser heller inte speciellt mycket BERIKANDE i fråga om de omhuldade “kulturmötena” som skall vara så positiva. Det handlar oftast om bråk, missförstånd, irritation och dessa eviga KRÄNKNINGAR jag som svensk utsätter dem för genom min blotta existens, mina traditioner och min ljumma religiositet.Sverige har erbjudit dessa individer en FRISTAD undan påstådd förföljelse, vi har kört ner pengar i halsen på dem (motsvarande en somalisk årslön varje månad) och vi ger dem betald utbildning i svenska språket. Vi behandlar deras tänder, olika sjukdomastillstånd och vi låter deras ungar berika vår skola till den omfattning att det snart inte går att bedriva undervisning överhuvudtaget på vissa håll. Allt fokus i klassrummet går åt till att pacificera lymmlar, drägg och böss som inte har vett att uppföra sig om man inte slår dem med en hundpiska!

Vi har gett dessa människor alla chanser att få ett bra liv, men de lönar oss genom att hata och förakta oss, råna våra gamlingar, vandalisera allt de ser omkring sig, misshandla våra söner och våldta våra döttrar. Enda vägen ut ur detta jävla mörker är att omedelbart tillämpa asylrätten HELT enligt de konventioner vi undertecknat. HELT!

3 kommentarer:

Fröken Sverige sa...

Ja, det är roligt att se att det dykt upp ytterliggare intressanta bloggar. Skymningszonen är bra och rak.

Man får passa på att tacka Expo som har medverkat till att höja våra besökssiffror med.

;-)

/FS

Blaewaz sa...

ANGÅENDE KRÄNKNINGAR

Följande nu pågående rättsfall anmäldes av någon annan i ett uttalande med anledning av ett tidigare inlägg på denna sida, Rakryggad, nämligen:

http://motalatidning.se/nyheter/artikel.asp?id=61083

"Barn våldtogs under vapenhot .....: Britt-Louise Viklund yrkar på att både 25-åringen och 34-åringen ska utvisas ur landet."

Se också:

http://motalatidning.se/nyheter/artikel.asp?id=61184

Så länge det är möjligt för dylika nidingar att uppehålla sig, eller kvarstanna, och leva i de nordiska länderna efter att rätten haft sin laga gång och de slutligt i domstol dömts som skyldiga, såsom till våldtäckt på barn under vapenhot, får vi, nordborna, dess värre på samma gång ta detta som intäkt för att vi själva inte står och inte stått fast som vi borde. Tillåter vi sådana att fortleva hos oss så återspeglar det alltså egentligen att sakläget är sådant att vi redan flytt från den kamp som vi borde fört för länge sedan.

Vad nu sagts om att vi själva inte står och inte stått fast som vi borde äger giltighet dels eftersom det inte är fråga om enstaka fall eller enstaka tillfällen av nidingsdåd, dels eftersom olika nidingar av värsta slag undan för undan ges möjlighet att tillskansa sig en förlovad tillvaro och framtid hos oss, sett med hänsyn till den verkliga styggelsen av sina dåd.

Desto större anledning för varje riktig svensk, eller nordbo, att nu omgående träda in i befintliga led och samlingar som är inriktade på politiskt eller kulturellt, verkligt handlande för Norden dess länder och folk. Endast så framväxer småningom den här åsyftade kampen, som förvisso borde förts och danat vår verklighet för länge sedan.

spitfire sa...

Skymningszonen... det är ett nöje att läsa vad du skriver. Kunde litterärt inte ha uttryckt det bättre själv!

Varje ord du skriver känns som angelägna hammarslag, samtidigt som de laddade orden naket och oförfalskat beskriver den absoluta sanningen och det miserabla tillståndet i landet.
Man mår illa av att det tillåts fortsätta; dessutom är jag rädd för att detta bara är början.

"Detta är inte slutet, inte ens början på slutet..." men väl början på slutet för Sverige som land och nation.