12 januari, 2008

Insändare: Tack Göran Persson… så här i efterhand!

Signaturen Christer tar denna gång itu med Göran Persson och hans politiska arv till oss svenskar. Läs och fundera!

Grattis Göran Persson och alla dina handplockade socialistiska nickedockor. Samt till dina ryggradslösa ministrar, partikollegor, land(s)hövdingar och generaldirektörer, där många fortfarande häckar på alltför många administrationer över hela landet. Samt även tack till de båda stödpartierna: kommunisterna och de förklädda kommunisterna (mp). Ni har fått mitt fosterland dit ni ville. Framgångarna måste ha nått över all förväntan!

Resultat: Ett Sverige i fritt fall. Utan vare sig personligt eller politiskt ansvar, omdöme, hänsyn, moral, etik… tillsammans med ett fullständigt havererat rättssystem, vilket har kommit att mynna ut i ett grumligt hav av socialpolitiskt flum. Medan begrepp som polisen, domstolar, straff och fängelse fått en löjligt komisk innebörd.

Tack för att ni gemensamt lyckats skapa ett apokalypsens Sverige; där rån, mord, inbrott, stölder, misshandel, sprit- och narkotikasmuggling, dödsskjutningar, rattfylleri, rivaliserande brottssyndikat, knivskärningar, överfall, vansinnesdåd, förortsgetton, bedrägeri, gruppvåldtäkter, fusk, importerad organiserad brottslighet, oprovocerat våld, åldringsrån, övergrepp på barn, rymningar från fängelser, bilstölder… samt den absurda beskattningen av medborgarna…ständigt ökar. Medan skolgårdar, gator och torg över hela Sverige tagits över av kriminella tillika ”multikulturella” grupperingar och ungdomsäng med främmande tungomål. Tack för allt detta.

Tack också för att ni förstört mitt fosterland. Vilket fått till följd att hederliga människor känner sig djupt kränkta och förolämpade. För att inte tala om den rädsla man ständigt bär med sig. Människor i städer och tätorter drar sig helt enkelt för att gå ut, efter att mörkret lägrat sig över det kriminella Sverige. Under din tid i regeringsställning fortsatte du och dina socialdemokratiska politruker som ingenting hänt, att med hjälp av demokratins och solidaritetens falska och illaluktande andedräkt basunera ut: Sverige går bra, vi är på rätt väg! Du menade förstås socialdemokraternas egen skyddade och privilegierade lilla väg, dit ingen utan partibok äger tillträde. Din egen väg gick till herrgården i Sörmland!

Göran Persson - du och alla dina odugliga ministrar och övriga sossepampar, har varit (och är) en olycka för mitt fosterland. Men det vägrar du naturligtvis att medge, då du nu dragit dig tillbaka till ditt ”sosse-torp” (herrgård på akademisk svenska). Du är sannolikt fortfarande förblindad av självgodhet och bakfull av den berusning som makten du missbrukade, gav dig.

Du är en riktig girigbuk, som har förrått mitt fosterland för att i det längsta kunna sitta kvar vid de åtråvärda köttgrytorna och smörja ditt ömkliga krås.

Inte nog med det, du är en smart skitstövel, Göran. Du gjorde Anitra Steen till hustru, och som sedan "råkade" bli VD för Systembolaget, för vilket hon erhöll en fantasilön. Detta var naturligt direkt frånstötande. I länder med demokrati och ocensurerad press, skulle man förstås offentligt talat om älskarinnan som gick sängvägen! Alltså: XXX-korruption på högsta nivå. Ännu mer vidrigt är att hustru Anitra i dagarna fått en löneförhöjning på 30 000 kronor - i månaden! Alltså har hon i dag 212 000 kronor i månaden. Din frus generösa pensionsavtal medger dessutom att hon kan pensionera sig då hon är 60 år. Och om hon lever till hon är 82, kvittera ut en pension på 26 miljoner kronor. Allt detta för att under några få år delegera hanteringen av brännvinsflaskorna i Sverige! Bananrepublik. Kalle Anka-land. Ankdamm. Kalla det vad f-n som helst. Det är under alla omständigheter fullständigt absurt.

Jämför detta förryckta förhållande med min åldriga och sjuka mor, vars usla ålderspension knappt räcker från ena månaden till den andra, och som slitit ont under många, många år - och dessutom röstat på sossarna…

Göran, du lät vanhedra dig politiskt och för din höga vinnings skull, och sålde både din usla själ och Sveriges framtid, till bland annat två små kommunistiska grupperingar ute i periferin. Judas har mött sin överman. Jag är övertygad om att du skulle ha nöjt dig med mindre än trettio silverpenningar! Hur kan någon egentligen sjunka så lågt som du Göran Persson?

Christer

10 kommentarer:

Fenrisulv sa...

För att fortsätta i inläggets anda kan vi ju även gratulera Alliansen för att dom fortsätter i exakt samma stil vad gällande det systematiska förstörandet av riket via en mentalsjuk invandringspolitik.

En fråga, var inte Anitra Steen redan VD för Systembolaget långt innan hon gifte sig med Persson?

Anonym sa...

En sak jag gärna hade sett på denna bloggen är en kommentar på försvarshetsen som bedrivits de senaste dagarna i media. Att försvaret har svårt att budgetera är självklart, och det är klantigt att det slår så mycket fel. Men när gör man samma granskning på andra poster skattebetalarna står för? Asylsökande ökade med 50% förra året. Detta kan knappast varit i linje med planen? Det är rimligt att tro att detta också kostade minst 50% mer. Varför har de inte skrivit något om detta?

ola sa...

Jag får nog hålla med att alliansen inte är ett uns bättre än den röd-gröna röran faktiskt. Men visst, sossarna har styrt landet i 65 av de senaste 76 åren så.

Anonym sa...

Jo Anitra vad VD tidigare..
Men om man skärskådar tidslinjen så bör Göran ha prasslat med Anitra redan under den tid har var gift med Annika...
A Steen är VD för Systembolaget sedan 1999.
Göran P skilde sig från Annika (Barthine) 2003.
De gifte sig 1995.

Weine Berg sa...

Anonym1: Ja, det är sällan försvaret är ett ämne på bloggen. Jag tror andra kan hantera den frågan bättre än vad jag kan. Men snart kommer jag (förhoppningsvis) att ha ett smaskigt avslöjande vad gäller dagens försvar...

Fenrisulv sa...

Ola: Visst är det så att sossarna har ett oerhört tungt ansvar att bära vad gällande vansinnesinvandringen, men det är faktiskt så att under dom två enskilt största invällarfloderna detta land sett har vi haft borgerlig regering. Man är alltså inte ett spår bättre, däremot talar en hel del för at man skulle vara SÄMRE vad gällande den saken. Hur det nu är möjligt.....

Sossarna är också, mig veterligen, dom enda som tagit konsekvenserna av att landet håller på att dränkas i "flyktingar" och det var med sitt s.k. "Lucia"-beslut december 1989. Detta gick i förenklade drag ut på att starka signaler sändes till omvärlden att "Sverige är fullbelagt, kom inte hir för ni kommer i alla fall inte in." Detta beslut revs per omgående upp av borgarna nästan på pricken två år senare, december 1991.

Sedan följde en av dom mörkaste perioderna i svensk "flykting"-politik. Under tre månader 1992 gick bussar i skytteltrafik från Kosovo till Sverige. Tiotuentals kosovoalbaner släpptes in helt utan kontroll. I Kosovo rådde fred, så skälet var inte att de behövde asyl. Däremot behövde de försörja sig. Det fanns ingen politisk idé bakom mottagandet, det var bara klantigt, i synnerhet med tanke på att det var under denna tid Sverige gick igenom efterkrigstidens största ekonomiska kris. Kronan befann sig, för dom som minns, i fritt fall och statsskulden växte explosivt.

Jag instämmer med alla som anser att vi har sossarna att klandra för mycket illa skött skit, men vad gällande helt vansinnig invandringspolitik är nog borgarregeringar strået vassare, både nu- och dåvarande.

Anders sa...

Detta svin bör skämmas ögonen ur sig för att ha förintat vår nation, vårt folk och den framtid som dess folk är ämnat att frambringa. En svenskmordsgris som såg pengar och karriär viktigare än de många generationer etniska svenskar som givit sitt blod och liv för denna nation.

BefriaMedia sa...

Jag ansluter mej till brevet, antar att 90% av alla svenskar skulle skriva under om dom visste om brevet.

Christer, satt upp brevet pa namninsamling.se och se om du kanske kan fa 1 miljon underskrifter? Jag lenkar garna till brevet om det fanns pa namninsamling.se sa andra kunde skriva pa.
En minnesvard rubrik pa namninsamlingen kunde vara "till makhavarna fran folket, vi kraver ett svar" ehh, finns kanske andra med battre forslag.

Varjager sa...

Större chans att folk blir arresterad för hot mot demokratin i sådanafall innan vi får svar.
Det hade ju varit 1 miljon människor de kunde spärra in och öppnar gränserna lite mer för att ersätta oss.

Anonym sa...

Det här skriver jag tveklöst under, klockrent!

Per Luder