01 februari, 2008

Dom fastställd för barnvåldtäkten i Motala

Idag kom domen för överfallet på en 12-årig och en 14-årig flicka i Motala som Rakryggad skrivit om tidigare. Det var när flickorna var ute och gick i ett fritidsområde vid Råssnäsudden i Motala som överfallet skedde. Tre vuxna män tvingade in den 12-åriga flickan i sin bil. Hon tvingades att fullborda oralt samlag. Även den 14-åriga flickan blev utsatt för övergrepp. Två av de tre männen åtalades och idag kom domen.

Yura Tarzyan, armenier, född -82 döms för försök till barnvåldtäkt och sexuellt ofredande. Påföljden blir 2 års fängelse och utvisning fram till 2015, då han är välkommen tillbaka.

Åtalet mot Armen Abrahamyan, också armenier, ogillas däremot och han försätts på fri fot.

Rakryggad har beställt domen från Linköpings Tingsrätt och om det visar sig att det finns omständigheter i denna som är intressant för bloggbesökarna läggs dessa uppgifter ut här. Rättvisans gång i Det Nya Sverige kommer att granskas även fortsättningsvis.

18 kommentarer:

Hurricane sa...

Rättvisans gång var det ja... Hur i hela friden kan man tala om rättvisa!
Två år för att ha burit sig åt på detta sättet mot ett barn, som kommer att tvingas bära med sig denna fruktanvärda händelse genom hela livet.

Och det andra mänskliga avfallet, som går helt fri... Han är självklart precis lika skyldig som det andra aset, den gången han varit med och uppenbarligen inte försökt hindra denna extremt grymma
och vidriga kulturgärning.

Snacka om tuff markering av lagomlanet Det Nya Sverige: utvisning till år 2015...

Domstolarnas inställning till kulturberikarna, spär bara på det redan massiva hatet mot dessa slaggprodukter som ges tillträde till vårt land!

Anonym sa...

Omän att man inte gillar domstolsbeslutet direkt så vill jag tacka Wiene som delgav mej informationen från domen han beställt ! Tack

// Foffe

Hurricane sa...

Givetvis är jag också mycket tacksam, för Weines enastående arbetsinsatser för sanningen. Vilket dessvärre kom lite i skymundan, för den spontana reaktionen...

Förlåt Weine, här kommer dock ett något försenat tack. Dina insater är ovärderliga för demokratin.

Anonym sa...

Sån här rapportering är ovärderlig. Tack!

Anonym sa...

Lagomlandet sverige icke extremist landet sverige.och har så varit sen 70 talet ett öppet dårhus

Varjager sa...

Jag lyfter på hatten och hyllar dig igen! Heder åt dig Weine.

Skånepåg sa...

Off topic, men alla bör veta!

Om sysselsättningsgraden bland olika invandrargrupper gå till http://falkblick.nu/?p=32 under rubriken Misslyckandet i bilder.

Att det var illa har jag förstått, men detta är chockerande siffror!

hata sveriges makthavare sa...

VILKET JÄVLA DÅRHUS!!!

kackerlackan förstör livet för en 12-årig flicka och döms till 2-års fängelse...2-ÅR!!!!!!!!!!och får dessutom komma tillbaka om några år.....fyfan...man vet fan inte om man ska skratta eller gråta...vilket sanslöst sinnessjukt land vi lever i...med sveriges fittiga straffskala så hade herman göring fått villkorligt.

jag hoppas av hela mitt hjärta att någon styrande kvinnlig politiker blir totalt sönderberikad av ett gäng araber,kraftigt lemlästad och några timmars stenhårt "överaskningsex"...med rullstol,stomipåse och sondmatning som påföljd,det är min högsta dröm.

Spitfire sa...

Kanske lite off topic... men Fredrik Reinfeldt har ingen ryggrad!
Då hade han inte låtit hela landet spåra ur. Skjutning och handgranat i Landskrona, en ihjälskjuten på gatan i Malmö... och en liten tröst för ryggradslöse Fredrik... bara ett bankrån!
Fast han struntar förstås i om det rånas en eller åtta banker om dagen i Sverige.
Till våren åker han till Kina. Han skall nog ut på jakt: jaga växthusgaser!

Anonym sa...

Tror inte han blir utvisad. Det kommer att tas fram skäl för att svinet skall få stanna när det blir aktuellt.

Spitfire sa...

Du, jag undrar förresten om Göring överhuvudtaget hade kommit på tal i straffsammanhang. Han var ju gift med svenska Karin; med så nära relation till Sverige, hade nog någon socialsekreterare fixat saken!

Heimdall sa...

spitfire. Sätt de 349 på en åker - jaga dem sedan med en spitfire tills Gatlin-kanonen glöder , sedan kan vi nog tillsätta några svenska politiker som kan rensa upp i träsket Sverige.

Weine Berg sa...

Foffe, Varjager, Hurricane och Anonym1: Tack! Det är ofta sådan här uppmuntran som får mig att orka mer. Än en gång tack.

Urban sa...

Mycket bra Weine. Alla vet att journalisterna undanhåller fakta, men man vet inte hur mycket.
Journalisternas beteende gör det enkelt för PK maffian att anklaga de som inte hyllar massinvandringen för att vara rasister och ha har fördomar.
Tack för att du tar dig tid och tar reda på och berättar de sanningar som vi undanhålls.

VetNational sa...

Min lillasyster är just 12 år fyllda. Tanken på att hon eller någon av hennes vänner skulle dels hotas med vapen och dels tvingas att genomföra oralt samlag gör mig riktigt jävla förbannad. Fyfan vad vidrigt. Utvisning för alla tre i all framtid skulle domen lyda om jag fick bestämma. Eller inte ens det, de ska fan torteras och förudmjukas i minst 40 år. Sedan ska de inte dödas ty döden kan då komma som en befrielse, nej de ska tvingas leva offentligt med sin skam, fyfan.

Anonym sa...

hade detta hänt någon 12-åring i min närhet så hade jag tagit straffet,mord hade varit för enkelt,men med rätt placering av ett mag 9mm så hade kulturberikaren fått ett svettigt liv.

och jag hade fått 5-6år på ett svenskt hotell,med kabel-tv och god mat,varav själva sittandet skulle utgöra ca 3 år,ett väldigt enkelt beslut.

Hurricane sa...

Kan inte låta bli att uttala min djupaste avsky, då jag ännu en gång konfronteras med domslutet...

Att handlingen är djupt kränkande, i första hand för den stackars flickan, men även mot hela det svenska folket - är vi alla rörande överrens om.

Men att flickan och det svenska folket skulle kränkas ytterligare
en gång till - av en svensk domstol - överträffar nog det mesta i rättsväg. Det är minst sagt fullständigt förnuftsvidrigt!

Ansvarige domare i tingsrätten, vad han nu kan heta... har ovillkorligen gjort sig medskyldig till denna vidriga och absolut obscena handling. Må han ruttna någonstans i sin ensamhet!

Hela Sverige framstår i dag som världens största sinnessjukhus!

Hurricane sa...

Och på tal om världens största sinnessjukhus Sverige...

På bloggen Skafferitrollen finns att läsa om ett annat makabert domslut. Varning för högt blodtryck, stark information!

Det handlar om hur kulturberikaren och "senioren" 74-årige Yusuf Aslan från Jönköping våldtagit en flicka 8 (åtta!) år gammal.
För denna hedersvärda kulturgärning belönades han av svenska samhället med 1,5 år hotellvistelse med parabol-TV (Al-Jazira finns säkert med), god mat (halal...!), skön säng samt förmodad stimulerande
underhållning som en multikulturell pensionär kan anses behöva i sin vardag...

Man känner sig förstås färdig för att genast rusa ut på toaletten och kasta upp...
Den som undrar om domaren är vid sina sina sinnes fulla bruk, kan själv slå en signal och fråga.
Domaren bakom detta schizofrena och allmänt sinnesslöa domslut heter: Christer Ganelind, och nås på tel. 036 - 12 70 24.