13 februari, 2008

Finn en svensk!

På bloggen Högerkänga har man med mörk humor lanserat spelet ”Finn en svensk”. I artikeln publicerar man de många åtalade i det s.k. AudioVideo-stöldhärvan i Landskrona. Rakryggad återger här listan i sin helhet (klicka på bilden).

Leta gärna efter svenskar i denna lista. Den Rakryggadläsare som inte hittar några svenskar vinner fortsatt tillvaro i Det Nya $verige och den som mot förmodan hittar någon svensk ombeds betrakta medieföretagen och resten av åsiktsminoriteten med mer kritiska ögon framöver. Lycka till…

3 kommentarer:

Spitfire sa...

Spännande... dessutom ett spel som man själv kan spela!

Nå, låt oss börja; hitta svenskar var det... Besnik, Besart, Arsim.. Benon, Driton...Adnan... Neeej, jag ger upp. Det måste vara något skumt med det här spelet.
Får kika på spelregerna en gång till. Åhhh, nu fattar jag!

Visst ja, namnen korresponderar ju till berikarnamnen, på alla de som står åtalade vid Lunds Tingsrätt i den stora butiksstölden i Landskrona. Det förändrar plötsligt saken! Ja, jag förstod nästan att det fanns en hake...

Nej, det går självklart inte att några Anders, Pontus, Oskar eller Mattias bland dessa.

Kan inte Landskrona Kommun låta trycka upp en serie spel (sponsrat av Alga); man kan väl utgå från Monopol och döpa om gatorna till affärer, gatukök och pizzerior. Med tanke på att det sedan skall spelas av kosovoalbaner, får reglerna naturligtvis vara mycket, mycket enkla!
Det gäller bara att sticka ner och skjuta flest av sina landmän, tända på flest bilar medan man rånar flest butiker och korvkiosker. Lätt som en plätt!

Det perfekta familjespelet för flyktingar från Albanien!

Anonym sa...

Det finns stölder inrikes såsom denna.

Andra inrikes stölder kan framkomma genom sådana påfund som politikern Lars Leijonborgs, att Sverige, alltså vårt land, skulle stå för instiftande och ombesörjande av imamskolor här i Sverige. Med sådant stämplar sådana politiker som Leijonborg till stöld av vårt land Sverige. Sverige tillhör svenskarna och inga andra folk.

Vidare finns det fall av liknande, pågående påfund i vårt grannland Norge, se här:

http://www.nettavisen.no/verden/article1532039.ece

Spitfire sa...

Visst är flyktingarna värdefulla för Sverige… eller…? Det enkelriktade penningflödet!

Visst är flyktingarna viktiga för vårt land. Särskilt muslimerna. De genererar massor av jobb, och sätter svenskarna i arbete… det kan man aldrig komma ifrån! Det gynnar arbetslösheten…

Inte minst inom den sociala sektorn; psykologer, socialassistenter, handläggare, utredare, socialsekreterare, socionomer, fältassistenter, kvinnojourer… Och sjukkassan förstås, med sina handläggare och utredare… ja, hela tjänstemannasektorn inom socialförsäkringssystemet sätts minsann på tuffa uthållighetsprov.
Anställda inom kommunernas kulturavdelningar jobbar så svetten stänker med att ta tillvara på nya, berikande kulturaktiviteter.
Knuffa ut sitt barn från balkongen och skjuta fyrverkeriraketer genom fönster och direkt på människor, samt stoppa in raketer i munnen på svenska flickor, är specifikt uppskattade aktiviteter bland flyktingbosättningarna.

Även landstinget har fullt upp i berikningsprocessen. Det lagas tänder till höger och vänster. Många akutmottagningar på sjukhus i anslutning till miljonområden, har dessutom utvecklats kirurgiskt och blivit särskilt duktiga på skott- och knivskador, samtidigt som man fått lite nygamla sjukdomar som tbc (samt importerade HIV-smittade) att roa sig med.
Räddningstjänsten har lokalt kommit att bli överbelastad; ambulanser åker i skytteltrafik med knivskurna och skottskadade offer till akutintagen. Däremellan plockar man upp en och annan balkongflicka ur rabatten.
Och brandkåren hinner knappt med alla brinnande sophus och antända bilar i de svenskglesa kvarteren, för alla skolbränder! Ja, och så polisen förstås… Här är det full rulle alla timmar på dygnet; bortsett från rena utryckningar omfattar agendan numera även eskort av ambulans och brandkår till mångkulturella urbaniseringar. Att man bara hinner!
Ja, sedan har vi domstolarna! Här verkar man nästan till att gå på knä, oftast tycks man har så bråttom att avverka alla målen att - man knappt hinner med att ge förövarna några straff. Det brukar mest bli lite ”vård” eller ”samhällstjänst” och någon månad hit eller dit medan man torkar svetten ur pannan och försöker hämta andan inför nästa rättsmål som står på tur.
I Halmstad har man - hör och häpna - tvingats bygga om de gamla lokstallarna till domstol, då utrymmet i tingsrätten inte längre räcker till för alla mångkulturella domstolsmål!

Diskrimineringsombudsmannen (DO) lär nog få nyanställa, om man framledes skall förmå hålla jämt skägg med alla nya anmälningar som väntas droppa in efter att diskrimineringslagen uppgraderats.

Allt fler svenskar kommer att få sin utkomst till följd av det accelererande kaoset i det sönderfallande Sverige. Det är en mycket tragisk paradox.
Men så ligger det till, och smakar det så kostar det naturligtvis… Det omhuldade och insynsskyddade kulturberikningsprogrammet är uppe i sådana fantastiska mång-mång-mång-miljardbelopp att, om det känt bland allmänheten skulle det sannolikt leda till kollektivt självmord bland den etniska befolkningen!

Ja, just det…pengarna…kostnaden…utgifterna! Jo, jo någon måste ju givetvis betala… för allt det här! Och det blir förstås du och jag och några till…

Och vi beskattas ständigt allt hårdare - fast i Det Nya Sverige heter det numera miljöavgifter - i takt med att penningutflödet ständigt ökar. Och statens finanser sakta men säkert dräneras!