11 februari, 2008

Saladin var inte irakier – är Zlatan svensk?

Vem var Saladin? Hans fulla namn var Al-Malik An-Nāṣir Ṣalāḥ ad-Dīn Yūsuf ibn Ayyūb och det var han som ledde muslimerna vid återerövrandet av Jerusalem år 1187. Låt vara att han efter detta fick pisk av kung Rickard Lejonhjärta två gånger på raken, Jerusalem förlorade han inte.

Den 10 februari hade Göteborgs-Posten (GP) en artikel om kurderna och däri en faktaruta. Man skrev: ”Historiens mest kände kurd är härföraren Saladin, som 1187 erövrade Jerusalem från korsfararna. Han föddes i samma stad som Saddam Hussein, Tikrit.”

Saladin föddes i Tikrit, där också Saddam Hussein såg dagens ljus, precis som GP skriver. Men nej, Tikrit ligger inte i Kurdistan och har aldrig gjort det. Ändå kallar man Saladin för kurd och Saddam Hussein för irakier. Jag chansar hej vilt på att detta beror på att Saddams föräldrar var irakier och Saladins föräldrar var kurder.

Detta är dubbla måttstockar av GP om man ser till hur man benämner människor idag. Vi européer förnekas alltid vår blodslinje. Däremot har andra rätt till vår blodslinje. Alla som föds i Sverige har rätt att kalla sig svenskar om man så vill, har våra ledare bestämt. Även de som inte är födda i Sverige, men numera bor här har rätt att kalla sig svenskar, enligt nämnda direktiv. Chefen har alltid rätt hur fel han än har, heter det. Alla har rätt att kalla sig svenskar - utom möjligtvis vi svenskar. Det finns ju ingenting svenskt. Och om det finns något svenskt är det invandringen som är det mest typiskt svenska.

Men om vi återgår till verkligheten: även om mina föräldrar födde mig i Japan skulle jag aldrig bli japan, och ingen skulle heller se mig som japan. Betyder det att japanerna ser ner på mig? Har jag ett mindre värde i Japan om jag inte kallas japan? Jag tvivlar. Det är i "Det Nya Sverige" som man har vänt allt upp och ner, gjort det absurda till normalt. Det är här man försöker pressa in fyrkantiga klossar i runda hål.

9 kommentarer:

Spitfire sa...

Från det ena till det andra, det börjar skymma på…

Att skriva bloggar är för många en säkerhetsventil, och därmed få utlopp för de enorma frustrationer man bär inom sig. Det är ett sunt alternativ till att käka nervtabletter...

Utan att bli kallad pessimistisk, kan man kallt konstatera att, det med största sannolikhet inte kommer att bli bättre i Sverige - inte inom överskådlig framtid alla fall. Det kommer bara att bli allt sämre, för varje ”kulturberikande” muslim som tar klivet över vår nationsgräns.

Dagligen ställs det allt större krav på att de etniska svenskarna skall inrätta sig i de muslimska leden. Får man inte som man vill, blir det ovillkorligen en anmälan till DO. Den svenska regeringen har manifesterat sin oöverträffade stupiditet, genom att öppna för dessa absurditeter via en lagstiftning som direkt inbjuder till provokativt djävulskap. Eller rättare sagt: ren utpressning.

Att vägra rätta sig efter den ”abdulliska” vardagen, har plötsligt blivit synonymt med diskriminering, samt extra fickpengar i form av skadestånd genom domstol. Och att som svensk behöva uppleva denna förödmjukande smörja i sitt eget hemland, är naturligtvis ännu mer diskriminerande.

Att vi går en mörk till mötes, behöver man inte vara särskilt begåvad för att konstatera. Det räcker med att hålla ögon och öron öppna, samt vara mottaglig för information; vi som vågar ta till oss ocensurerad information har upptäckt att det redan börjat skymma.

För de som kategoriskt vägrar att ta till sig sanningen – eller rent av undanhålls sanningen – brukar vi ironiskt kallas domedagsprofeter! Men att framledes leva i den muslimska provinsen Sverige, kommer att bli ett rent helvete.
Redan i dag ges vi en försmak om vad som komma skall, i det muslimska infernot som en gång kallades för Sverige. Ja, jag överdriver inte! Jag litar fullt och fast på mina erfarenheter, historiska kunskaper, intuition, omdöme och slutledningsförmåga.

Nej, jag är naturligtvis ingen övernaturlig varelse som kan se in i framtiden! Men för mig blir fortfarande 2+2=4. Resten handlar om rent sunt förnuft.

Tanken på muslimsk integration i Sverige ter sig lika främmande som att tälta på månen!
Det är ett utopiskt projekt som – trots en redan fantastisk räkning till landets skattebetalare på många miljarder – ändå bokstavligen kommer att rinna ut i sanden.
Under tiden som muslimkramarna fjäskat häcken av sig, har stora delar av Irak och övriga Abdullien hunnit bosätta sig i Sverige - och tagit över administrationerna.

Nej, om vi skall få någon ordning på det hela, innan loppet är totalt kört - handlar det om en regelrätt revolt. Fast bara ordet, för att inte snacka om tanken, är fullständigt främmande för det passiviserade svenska folket.
Ett folk som kollektivt dresserats till att blint tro på gamla klassiska sossefloskler som: ”demokrati”, ”solidaritet”, ”medbestämmande” och ”jämlikhet”… á la Sverige, förstås! Politiker och myndigheter har lärt oss att själv inte ha några åsikter (inte offentligt i alla fall) och att inte ifrågasätta, samt naturligtvis att hålla käften.

Vad vi kan göra är att dra härifrån. Och skaffa flyktingstatus. Om sedan någon vill ta emot oss, är en helt annan sak!
Det enda alternativet är förstås att stanna kvar, och ta upp kampen.
Det kommer att bli svåra förluster är jag rädd för, eftersom det ovillkorligen blir regelrätta strider. Att återvinna vår redan förlorade frihet kommer att kosta, ju länge vi väntar desto högre pris. Alternativet är att underkasta oss islam och Koranens lagar.

Vi kommer att tvingas stå upp mot sabotörer, terrorister och självmordsbombare som spränger sig på bussar, tåg, köpcentrum, skolor… samt utsättas för kidnappning och utpressning. Detta är dessvärre inget orealistiskt scenario. För att inte tala om när de olika fraktionerna bland muslimerna här i landet börjar slåss inbördes! Jag säger bara: fy fan!

Men det är så den muslimska vardagen ser ut i ALLA de länder där Allah är chef och Mohammed budbäraren!
Tvivlar man, är det bara att slå på TV-nyheterna där ljud och bilder berättarsanningen; dock inte de svenska muslim-kramar-kanalerna. Utan Sky, BBC eller CNN.

Det som stör mest, är att de korkade politikerna är så infernaliskt dumma, som ingenting fattar! Mulla Reinfeldt & Co. skulle omedelbart spärras in på en sluten anstalt för mentalt retarderade. Och ALDRIG släppas ut!

Heimdall sa...

Mulla Reinfeldt röstades fram av svenskarna 2006. Värre muslim-kramare är nog ändock Mona S - när hon tar över den havererade skutan år 2010 lär hon säkert blidka muslimerna genom att inkorporera sharia i lagstiftningen samt intensifiera byggandet av antalet moskeér. De så kallade "flyktingarna" är inte några sådana utan Islams förtrupper. Regering och riksdag understödjer aktivt främmande kolonialisering av Sverige. Är inte detta lands- ock folkförräderi så säg.

Spitfire sa...

Jag klarar snart inte mer…

Det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige - en högljutt fult skränande minoritet, som hörs alldeles för mycket - har gett sig fan på att landets etniska svenskar skall må riktigt, riktigt dåligt. Varje dag, året om.

Det kvittar hur man bär sig åt. För nog förbannat konfronteras man i massmedia med detta ständiga malande, tuggande och ältande kring: invandring, diskriminering, invandrartäthet, moskéer, imamer, integration, utanförskap, mångmiljonområden, nysvenskar, rasism…. och mångkultur!

Jag är absolut spyfärdig. Hela djävla skiten står mig - bokstavligen - upp i halsen!

Det går inte att sätta på radion utan att matas med politiskt korrekt skitsnack om ”flyktingar”. För att inte tala om den avskyvärda statstelevisionen, med sina muslimfjäskande och politiskt korrekt vinklade ”hemma hos” och ”tycka synd om” reportage. Samt alla dessa falska, bedrägliga knähundar till förstå-sig-påare - och som kallas för ”journalister”. Snack…
De är ingenting annat än vänsterorienterade landsförrädare, som tror sig veta precis allting och som skall tillrättalägga och förklara för tittarna. Det räcker inte med all den skit som vi ser - vi skall dessutom verbalt, intill uppkastningsgränsen, serveras en politisk korrekt illaluktande cocktail hur värdefulla just dessa ”flyktingar” är för Sverige!

Vi svenskar är väl för f-n vuxna och intellektuellt kapabla till att själv bilda oss åsikter, och tycka och tänka precis vad vi vill! Utan att åsiktsdiktaturens korrumperade kreatur (delvis Palme-citat…!) skall bestämma över våra hjärnor!

Och så lokalpressen naturligtvis…samt kvällspressen nej, jag orkar bara inte mer. All denna dynga och propaganda som dagligen skall tryckas i folk. Samt fackföreningstidningar, studieförbundens egna indoktrineringsskrifter och alla socialreportage i facktidskrifter, veckotidningar, månadstidningar… och sedan alla kommunala bibliotek… med alla sina kulturdreglande anslagstavlor…

Samt förstås nyhetssändningarna i TV och radio; där åtminstone 60 procent av sändningstiden upptas av detta eviga idisslande kring invandring, förorter, muslimer och flyktingar. Inklusive lokala, nationella och internationella rapporteringar om hur många människor som islamterrorismen - genom ”militanta islamister” - kidnappat eller sprängt i luften de senaste tolv timmarna.

Det är väl inte så konstigt att svenskarna mår dåligt! Vårt land har på bara några år förvandlats, till vad som närmast kan beskrivas som: världens i särklass största sinnessjukhus.

Det finns väl för helvete annat att berätta om i radio, TV och press än detta eviga ältande om flyktingar och muslimer samt alla dessa: PROBLEM - som FLYKTINGAR och MUSLIMER för med sig till SVERIGE.

Lägg dessa symbiotiska substantiv på minnet - PROBLEM; FLYKTINGAR; MUSLIMER; SVERIGE! Samt inte minst det viktiga ordet: TERRORISM…

Anonym sa...

Svensken - generellt sett alltså - är rädd och feg av sig - tyvärr! Detta beror nog till en stor del på att svenskarna aldrig i modern tid har behövt att försvara sitt land. Det sista kriget var ju 1808-09 till skillnad mot Norge, Danmark & inte minst Finland där det ännu finns människor som har upplevt ett krig.
Nej det kommer inte att bli bättre -det kommer enbart att kunna bli sämre. Detta är inte att vara negativ utan det är bara titta sig omkring & se hur det ser ut eller hur?
Det gamla välkända uttrycket "att ta seden dit man kommer" verkar vara helt glömt nu för tiden. Nu är det VI som skall rätta oss efter de "nya svenskarna" alltså "övermänniskorna" det är den nya tågordning i detta land "dårarnas paradis". Utomlands så skrattar folk åt en när man säger att man kommer från Sverige. I USA för något år sedan ca så visade man ett program om Rosengård i Malmö för att visa hur det kunde gå när det hade gått riktigt åt helvete s.a.s.
Någon diskussion ang. alla dessa problem måste ju de politiskt korrekta partierna ta upp inför valet 2010 men problemet är att folk vågar ändå inte diskutera denna p.g.a. av t.ex. att förlora sitt arbete.
Nej det är betydligt mera ruter i italienare, fransmän & danskar än vad det är i oss svenskar!
Zlatan är svensk medborgare men DEFINITIVT inte svensk. det är inte något man kan bli utan det föds man till - ja förutom i här förstås. Så fort man har fått PUT så är man svensk! Helt otroligt!

Zirak sa...

Under Saladins tid fanns det inget land vid namn Irak, därför fanns det ingen nationalitet kallat irakier heller. Däremot fanns kurder som folkgrupp då, och Saladin var kurd. Du kallar väl inte dagens fransmän för romare iom att Frankrike tillhörde Romarriket för några tusen år sen?

Anonym sa...

om det blir krig i sverige!tror ni då dessa muslimer kommer försvara sverige?när då åker dom bara till nästa land .

Anonym sa...

Vad är detta för en jävla rasistblogg? "Muslimer förstör den svenska integriteten..." Helvete, skärp er! Kolla bak några decennier, vart vore vi i Sverige utan t.ex arbetskraftinvandringen?! Vi skulle ju vara ett jävla U-land! Fy fan vad jag äcklas av smygrasister!

Göran Johansson sa...

Anonym:

"Kolla bak några decennier, vart vore vi i Sverige utan t.ex arbetskraftinvandringen?! Vi skulle ju vara ett jävla U-land!"

Varför tror du det? Har en sosse lurad dig? Dessutom var nog få eller ingen av arbetskraftsinvandrarna muslimer.

Anonym sa...

Till Anonym, "Vad är detta för en jävla rasistblogg?"

Sluta vara så jäkla MJÄKIG!