18 februari, 2008

Interpols 50 första efterlysta

Efter tips från en Rakryggadläsare kollade jag upp Interpols lista över efterlysta. Efter att ha gått igenom de femtio första av 460 i listan tänkte jag att det måste vara en slump att det inte finns med en enda europé (Cypern undantaget).


När jag slumpvis kollade bland övriga 410 efterlysta såg jag att det fortsatte i samma stil. Håll till godo, här nedan är de femtio första efterlysta på Interpol.

ABDALLA, SAMI, USA
ABDELAAL, WAEL, Egypten
ABDELRACHID, HAIDER, Irak
ABDUL LATHEEF, IBRAHIM, Maldiverna
ABDEL BAKI, LOWAY AMMAR, Syrien
ABDELLATIF, MOHAMMAD SAMIH MAHMOUD, Jordanien
ABDELRAHMAN, ADAM BEKHIT ABDU RAHMAN, Sudan
ABDUL QADIR, MAHMOOD AHMED, Pakistan
ABDUL REHMAN, MOHAMMAD ABDUL REHMAN, Indien
ABDULRAZAK ISMAIL RAZAVIWALA, Indien
ABREGANA, ALLAN, Filipinerna
ACOSTA ZARZA, FLAMINIO, Paraguay
ABDULLA HAJI, ABDULA, Indien
ABKAR, ABDULLAH BANDAH ABKAR, Sudan
ACERO MIRANDA, JOSE LUIS, Peru
ACUNA SOLIS, DAVID, Costa Rica
AFALAH, MOHAMED, Marocko
AHMAD, SARFARAZ, Pakistan
AHMED, MOHAMED, USA, Sudan
AHMED, RIYAZ, Indien
AGUIRRE MARTINEZ, LUIS EDUARDO, Colombia
AHMED, IFTIKHAR, Pakistan
AHMED, OMAR BELILA AHMED YASIN, Sudan
AHMED, TANVEER, Pakistan
AJMAL, MUHAMMAD, Pakistan
AKHTAR, ILIAS, Cypern
AL BUSEFI, ABDEL HAKIM MUSTAFA ABU AL QASSEM, Libyen
AL FATHI, KHALED ABDEL KADER ALI, Libyen
AKHTAR, GEORGOS, Cypern
AL ABBASSI, KHALED WALEED ALI, Jordanien
AL DULAIMY, THAMER, Irak
AL KHARAZ, MOHAMMAD ABED ALFATTAH MOHAMMAD, Jordanien
AL SAMMARAE, AIHAM,
Irak, USA
AL TUNSI, ALI OMAR MOHAMMAD, Libyen
ALAM, OMRAN ALI MAHBOOB, Pakistan
ALHAG, AHMAD MHAMAD, Syrien
AL TIKRITY, AYMAN, Irak
AL UBAYDI, SAFAA, Irak
ALDHEB, JAMAL, Kanada, Libyen
ALHAJERY, ABDALLAH FATEH, Kuwait
ALI AKBAR KHAN, ZAHID, Pakistan
ALIDANI, HASSAN FAISAL HAMEED,
USA, Irak
ALMASAID, MOH D BASHAR NAJEH SULEIMAN, Jordanien
ALVARENGA CABRERA, JOSE FERNANDO, Honduras
ALI, SHAMEEM, Maldiverna
ALKHALIFA, JAMAL ABDUL RAHMAN ALKHALIFA, Sudan
ALVARADO PINEDA, NANCY KARINA, Guatemala
ALVARENGA MIRALDA, JOSE FERNANDO, Honduras
ALVAREZ BARBOZA, PAULO SERGIO, Paraguay
ANDRADE ECHEVERRIA, RONALD ALFONSO, Equador

13 kommentarer:

Spitfire sa...

Som sagt... det här dokumentet talar sitt eget mycket klara och tydliga språk!

Samtidigt bekräftar det vad vi, som inte låter oss förledas eller manipuleras, dagligen försöker tala om för det svenska folket...

Men det är alldeles för många som vägrar att lyssna på oss.

Dessvärre fattar man det inte, kanske förrän hustrun i familjen blivit våldtagen av en flock muslimer, eller familjens flickebarn skändats eller på annat sätt sexuellt berikas av någon fularab på tåget, i bussen eller på väg till skolan.
I värsta fall kan det behövas att någon dödas inom familjen, av någon kulturberikande islamist, innan man förstår vad det här människo(?)släktet går för.

Denna lista är ett klart fall för Antimuslimex!

Anonym sa...

Denna "50-i-topp-lista" talar sitt klara & tydliga språk!Kommentarer akulle vara helt överflödiga om "våra" politiker också ville förstå t.e¨x. denna lista. Den överväldigande merparten är just muslimer!

Heimdall sa...

Japp spitfire. Ofta hjälper det ju inte ens att en närstående mördas av fularaberna. Tänker närmast på den man i sundsvall vars dotter brutal slaktades av hennes somaliske pojkvän. Då startade han den sk " 5 i tolv-rörelsen " och satte igång med intensiv lobbyverksamhet för att intensifiera invasionen av främlingar till Sverige. Man kan klart misströsta när man betänker hur de flesta svenskar är funtade i hjärnkontoret, antingen totalt likgiltiga eller helt vettlösa som tex mannen i sundsvall.

Anonym sa...

Till "Heimdal": "5 i tolv-rörelsen" startades av de båda kvinnorna som slaktades i ett gammalt ruckel i Härnösand ca 1988-89. Dubbelmördaren fick sedan namnet (av massmedia) "Pojksoldaten Sam". De värsta artikeln jag tror att jag någonsin har läst kom efter en tid i en av större Stockholmstidningarna. Denna artikel var en "hyllningsartikel" till mördaren som beskrev bl.a. hur vacker han var??? En av flickorna hette S.W. & det var hennes far S.W. (båda hade samma initialer) som fortsatte dotterns idoga kamp! Denne far som just hade fått sin egen dotter mördad
var minst sagt lika barrock som "vår" media. En av hans uttryck som har etsat sig fast var just "att han förstod pojksoldaten Sam"????????? En minst sagt underlig far eller hur? Denna "hederspappa" fick sedan ta emot minst 1 pris p.g.a. sitt idoga värv!!!!!!!!!!

peter sa...

En oppen fraga:

Vi som laser bloggar som rakryggad och andra vet vad som hander i Sverige.

Hur ska man kunna na ut och kunna informera de som annu inte fattat allvaret. Tex tonaringar, de laser varken tidningar eller annat, bara skvaller, spel och lek. Kanske som 15-aringen som blev mordad igar och inte ens kan identifieras, om hon visste hur stora riskerna ar sa skulle hon inte akt buss ensam. Eller gamla som inte har en dator. Hur nar man ut med budskapet till de som annu inte vet mycket?

Sundsvalls fallet har jag inte hart talas om. / Peter

Fröken Sverige sa...

Dhimmifeldt: -Vi behöver en fördjupad dialog med den muslimska världen...

"Statsminister Fredrik Reinfeldt sa att han vill ha ett starkare Europa-samarbete när han i dag besökte Europaparlamentet i Strasbourg.

-Vi behöver en fördjupad dialog med den muslimska världen. Ett viktigt syfte skulle vara att bygga upp ett ökat förtroende, respekt och förståelse mellan vad vi kallar väst och den muslimska världen, sa Fredrik Reinfeldt. "

"EU:s utvidgning var ett annat ämne som Fredrik Reinfeldt talade om.

-Utan fortsatt utvidgning riskerar vi att hotas av fortsatt instabilitet på vår egen kontinent. Utvidgningen är vår viktigaste strategiska verktyg för att sprida de värden som Europasamarbetet vilar på. Vi har rivit en mur i Europa, nu ska vi inte bygga en ny mot Turkiet eller andra europeiska länder, sa Fredrik Reinfeldt. "


http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1060616&lid=senasteNytt_275214&lpos=rubrik_1060616

Anonym sa...

Listan bekräftar bara att kampen för ett muslimfritt europa måste intensifieras MED ALLA TILL BUDS STÅENDE MEDEL!

Anonym sa...

Men weine!!!

Jag måste bara kommentera, du vet nog vem jag är.. sommarkollegan på arla.. som pluggar i norr.

Jag blir ganska ledsen när jag läser blogen förstärker bilden av den onde andre. Det är ett psykologiskt faktum att de som vi känner oss olika med, diskriminerar vi och vi förhöjer den egna gruppen. Definitionen av vem som är terrorist eller frihetskämpe är en maktfråga. Att idag referera till interpools listor eller fbi och tänka sig att de skulle vara neutrala då har man mist sin egen neutraliet. Jag vet ju att du en gång i tiden läste till lärare.. är det den här typen av kunskap som du tycker att de ska få lära sig. Är inte detta istället ett resultat av en frusteration i livet?

Det finns en annan enklare sanning, att mår man bra, har man inget behov att skylla på någon annan för den missär man känner. Mitt råd är. Ta var på det liv man har och försök skapa lösningar på problem genom möten istället för stenkastningn på barikaderna som bara förstärker klyftan mellan vi och dom.. som bara är en konstruktion. Det som är vi idag kan vara en del av dom i morgon, och vem vet.. kanske blir du utan att du vill det en del av dem, i andras ögon, även om du själv inte identifierar dig som medlem i den gruppen, för vilken slags defintion skall vi ha för att identifiera sig.. skall det var vilket kön, utbildning, födelseord, ögonfärg... man kan gruppera och organisera på många sätt och man kommer alltid att tillhöra olika grupperingar.

så till min slutsats.. inga hatord, utstängningar av andra människor löser egna inre problem.. det kräver ett annat mot, och att våga rikta ficklampan innåt där kanske en ännu mörkare sanning döljer sig.. din egen rädsla..

Weine Berg sa...

Hejsan J: Jag vet inte vilken värld du lever i numera, men bloggen hade jag när vi jobbade ihop senast. Inget har förändrats. Om du inte kan se vad som är på väg att ske i Sverige, Europa och världen så är du oförberedd. Det handlar inte om att tycka illa om andra människor, jag har arbetskamrater som är utlänningar och det går alldeles utmärkt. Vad som inte går utmärkt däremot är att vi har importerat både arbetslöshet och kriminalitet. Bara för att detta inte står i Aftonbladet betyder det inte att det inte är så som det förhåller sig.

Så det där psykosnacket om min rädsla kan du lägga åt sidan när du filosoferar vad som gått fel med Weine. Jag ser vad som händer i samhället. Bloggen är mina slutsatser.

Anonym sa...

anonyms 2:25 eller J's resonemang paminner om den politiker som (finns pa youtube) sade att:
"vi borde behandlar de invandrade med ett stort matt tolerans darfor att om vi blir minoritet i framtiden sa vill vi bli behandlade med tolerans"

Ett rent vansinne att forutsattta av vi skulle tolerera att blir en minoritet. Jag ser inte Weine som en stenkastare. Tvartom han ar en av de modiga fa som tar avstand fran och pekar ut politker och foreteelser som orsaka ett totalt kaos i Sverige.

Tyvarr finns det manniskor som inte har empati for hundratusentals svenska offer for vald, mord, valdtakter, fornedring, hotelser och hat. Empati vore bra anonym hade. Men om du inte insett vilket kaos sverige befinner sej darfor att du bor i en ort dit inga nyheter nar sa blir uppvaknandet mer brutalt. Ditt psyksnack bli ganska patetiskt om du tittar pa bilder pa offren av massinvandrade bidragskravande valdsbrottslingarna. Lar dej mer om sverige J.

--- Nils

jenny sa...

haha...anonym...du står för årets skratt i kommentarsrutorna,snacka om blind...ja förmodligen både blind och döv.

jag hade en gång en precis likadan pojkvän,som levde på rosa moln...han hade inga ambitioner och tyckte att världen var en stor blomma,det finns ett fåtal personer som är så "up in the clouds" som ni båda.

du har aldrig funderat på att kanske resa runt lite i mellanöstern eller?kanske bosätta dig i nån av sveriges hårdast berikade förorter?gör det...ta en promenad varje sen kväll i kjol i nån månad,får du se ungefär hur länge det dröjer innan du blir bjuen på lite överaskningssex,förnedrande kommentarer om ditt kön är gratis i det läget,det hör till.

sen provar du bosätta dig i norra delarna av landet tex sundsvall,så ska jag ta en promenad med dig,hur sent som helst,med hur kort kjol som helst,och vart som helst..så kan vi sen ta en disskussion om hur outbildade invandrare från MÖ och afrika påverkar sverige.

Anonym sa...

Inte konstit- du är ju en rasist..
det finns fler brottslinar än interpools, bara ett ex:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article547639.ab

Anonym sa...

Jasså????
Skillnaden är att inte svensk polis VISAR!
Så sluta va så rasistisk!
Ta en titt här i stället:

http://justoneday.devote.se/category/577364/vaerlden_20916.htm