18 februari, 2008

Vi måste hänga med i utvecklingen

I hela min uppväxt har jag fått höra hur vi svenskar måste anpassa oss till de folk som flyttar hit. Att inte göra det är att inte ställa upp på ”allas lika värde”. Jag väntar verkligen på att vi ska anpassa oss. När kan vi se all offentlig information på de 149 språk som finns representerade i landet idag? För vi ställer väl upp på allas lika värde?

En annan sak vi måste anpassa är trafikskyltar. Vissa områden bör omgärdas av skyltar med betydelsen Annan fara: stenkastning. Kanske med tillägget: Här börjar mellanöstern. För de folk som bosätter sig i förorterna verkar ha svårt att lämna stenåldern bakom sig. Konsonanter och vokaler tycks ha ett helsike att sätta sig i hjärnhalvorna.

Som upplysningsskylt finns det en som definitivt bör skapas. Den gör skillnad på svenska kvinnor och invandrarkvinnor. För invandrarkvinnor påbjuder den användande av slöja, burqa eller niqab. För svenska kvinnor påbjuder skylten den svenska slöjan: ljust hår som färgas svart.

Alla bostadsområden som inte är etniskt rensade från svenskar bör också upplysa om att området är en politiker- och journalistfri zon. Här bosätter sig inte mångkulturens skapare, helt enkelt.

En anpassning som handlar mer om inställning är också denna: Motvilja mot att folk som redan har hemländer får svenskars jobb, bostäder, skolplatser, bidrag etc är diskriminering. Det vill säga, visar man motvilja mot att svenskar diskrimineras från svenska arbetstillfällen, hem, skattepengar osv så är det man själv som diskriminerar. På nyspråk alltså.

Det är så mycket vi ännu inte har gett upp. Vi har inte lagt upp oss länge nog, vi har inte slagit knut på oss själva tillräckligt mycket för att mångkulturen ska fungera. Trettio års underkastelse och förnedring löste inga problem. Vad blir det härnäst?

5 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.interpol.int/Public/Wanted/Default.asp

Klicka sen på `Recent`

Många araber blir det...

Weine Berg sa...

Tackar för tipset!

Heimdall sa...

Islam betyder väl underkastelse ? Det lär svenskarna få smaka på en hel del när det lider.

Anonym sa...

"All animals are equal but some animals are more equal than others"
Från boken "1984"av George Orwell.

X sa...

OT:

http://www.kvp.se/nyheter/1.1054057/lurade-till-sig-250-000-med-17-fiktiva-barn