10 februari, 2008

Med humor som vapen

Det finns många sätt att föra en systemkritisk kamp mot det som är fel i dagens samhälle. Den systemkritiska rörelsen är ännu i sin vagga och har många oprövade strategier att ta till framöver. Ett av de smått beprövade, men ännu outnyttjad i ett brett perspektiv, är humorn. Detta trots att politiker, journalister, proffstyckare och liknande serverar självmål efter självmål.

En som har lyckats är dock Barti Jolomsky, vars bloggande består av illustrationer, som med mörk humor belyser hur moralkantrat Det Nya Sverige är. Besök Bartis blogg här.

3 kommentarer:

Spitfire sa...

Det är frågan om humor hjälper…?

Den cirkus som pågår i Sverige är en snart fullbordad tragedi; både för Sverige och dess etniska befolkning.

Det Nya Sverige har tagit på sig att fungera som en slags global kulturskola! Dessutom med religiösa förtecken... Och Sverige som har lagt det mesta av religion och vidhängande struntprat bakom sig för länge sedan. Skall vi nu börja om från scratch igen?
Skall vi tillbaka till medeltiden - med häxor, vidskeplighet, avlatsbrev, bannbullor och annat djävulskap, förstärkta av Koranen och de båda karikatyrerna Mohammed och Allah… Jag börjar bli orolig. Man kan sannerligen hålla sig för skratt!

Och visst finns det anledning att undra: var fan skall det här sluta?

Om de obegåvade, historielösa politikerna hade varit aldrig så lite pålästa, hade man förstått både det ena och det andra.
För mig kommer situationen i Det Nya Sverige som ett brev på posten! Hade bilden klar redan för 30 år sedan. Allt som händer i Det Nya Sverige, är en obehaglig bekräftelse på att jag haft helt rätt, beträffande muslimer i allmänhet och den expansionistiska ideologin i synnerhet.
Trots att jag ofta fått höra de vanliga flosklerna: "rasist" och ”främlingsfientlig”, har jag aldrig ändrat åsikt. Det är jag glad för!

I övrigt har islams ambitioner varit kända mycket, mycket längre. Utom bland Sveriges politiker naturligtvis…

Fler borde öppna historieböckerna, och läsa om muhammedanernas invasion av Spanien år 711 och om hur islam relativt snabbt lade Iberiska halvön under sig. Man nådde ända upp till Lyon i södra Frankrike, där Karl Martell satte stopp för islams vidare framfart vid Poitiers år 732. Detta gjorde att man tvingades dra sig tillbaka till Spanien.
Det skulle dröja ända tills 1492 innan det katolska kungaparet Ferdinand och Isabella kunde jaga inkräktarna och ockupanterna på flykten. Spanien hade då varit underkastat muslimskt styre under nästan 800 år! Alltså… det finns en djup historisk referens i södra Europa. Glöm aldrig detta!

Sedan dess har islam mer eller mindre framgångsrikt försökt vinna terräng runt om i världen. Under senare år har man framgångsrikt, med hjälp av regelrätt terrorism, lyckas bomba sig in i flera av EU-ländernas konstitutioner. I Sverige håller man på att bygga ett starkt brofäste.

”Islamistiska extremister” eller ”militanta islamister” som dessa terrorgrupperingar så politiskt korrekt kallas i Det Nya Sveriges media. Man har i sin politiska inskränkthet inte begripit, att detta är spjutspetsen som banar väg för ockupationsmakten! Genom terror understött av bomber och skräck, sätter man sig i ”respekt” (skrämmer och hotar, är mer korrekt) bland västliga demokratier. Inklusive Sverige. Sedan är det bara för resten att promenera in – och börja ställa krav!


Jag har färdats i många länder, däribland många muslimska. (Inte som turist.) Dessa länder där Allah varit medelpunkten, har utgjort de enda platser där jag råkat illa ut.
Det finns många osannolika - tillika obehagliga - historier om incidenter, som skulle platsa direkt i medeltiden! Med andra ord: sådant som numera händer i dagens Sverige…

Jag har alltid trott på vad mina ögon sett, och vad mina öron hört. Samtidigt som jag har litat till mitt omdöme; gäller även insamlande av litterär information, oftast från flera oberoende källor.

Muslimernas tillvaro och liv: inställningen, mentaliteten och den förvrängda världsbilden, kommer aldrig att förändras bara för att man flyttat till en annan geografisk plats på jorden. Aldrig! Nej, nej, och åter nej...

Tala om för mig, något land på detta jordklot där islam har integrerats med någon annan kultur! Nej, det finns inga exempel. Lika lite som någon annan diktatur har tillåtit sig detta.

Islam hålls vid liv regelbundet liv 8 gånger om dagen, genom andligt inhämtande av inspiration genom Allah, där emellan fortsätter auto-indoktrineringen genom rabblandet av Koranverser. Samt i ett övrigt isolerat liv från omgivningen.
Reinfeldt, Leijonborg & Co. kan bygga 1000 imamskolor i Sverige – det förändrar inte muslimernas medeltida bild av verkligheten. Den kommer snarare att förstärkas, med tillgång till fler centran för sin interna propaganda.

Detta folk passar inte in någon annanstans än i sina nuvarande hemländer. (Knappt där heller… att döma av situationen, då man på ett utstuderat sätt systematiskt förgör sig själva…)
Det behöver man inte vara professor i vare sig kulturantropologi eller etnografi, för att begripa. Var muslimer än uppenbarar sig leder det till konflikter, inbördeskrig, våld, kaos och brutal död.

Giftet finns i Koranen - och islam är ingen religion - utan en integrerad del av muslimernas vardag. Och så länge man sitter där och gnager på dessa sagor från medeltiden, sker ingen förändring i muslimens inställning till omgivningen.

Islam är en expansionistisk rörelse; grymt intolerant, våldsam och krigisk. Ambitionen är världsherravälde.

Jag citerar här vad en anonym bloggare skrev, och som på svenska språket inte kan uttryckas bättre:

”Islam kallas felaktigt för en religion av PK-etablissemanget. I själva verket är det fråga om en totalitär ideologi, jämförbar med nazismen, fascismen, kommunismen och socialismen. Dessutom strävar islam efter världsherravälde. Europa är illa ute nu, inte minst Sverige. Det är dags att fler vaknar nu.”

Det vi ser i Det Nya Sverige är bara början på ett rent helvete! Det kan jag lova. Ett riktigt helvete... Vänta bara så skall ni (vi?) få se. Jag funderar nästan på att packa kappsäcken och dra. Innan det är för sent!

Hurricane sa...

Imamskolor… i Sverige! Visst, det låter skrattretande… men dessvärre, det ligger ett sjukt allvar bakom.

Vad rör sig egentligen i skallarna på Reinfeldt, Lejonborg och de andra fjantarna i regeringskansliet? Har de inandats någon giftig gas, ätit vit flugsvamp eller rent av börjat läsa Koranen?
Deras beteende tyder åtminstone på vacklande mental hälsa. Detta står utom allt rimligt tvivel då man hör följande: Det skall byggas imamskolor i Sverige…

Plötsligt har de dåraktiga politikerna fått en snilleblixt. Man skall radikalisera islam! Detta genom att uppföra svenska imamskolor! Vilket initiativ… du store tid!
Svenska politiker försitter då rakt inte tillfället att leva upp till devisen: Sverige, världens största sinnessjukhus!

Alltså… efter vad jag förstått, så skall svenska politiker sjösätta en radikaliseringsprocess av islam! Vilket skall leda till ”integration”. Jo, jag tackar jag... ännu är inte den siste idioten född!
Detta är ju så påtagligt vansinnigt och så förryckt att, man knappt tror att det är sant... Man bör tämligen omgående låsa in den där Leijonborg, då han utgör en akut fara för rikets säkerhet.

Imamskolor… detta medan Sverige befinner sig i fritt fall och håller på att upplösas i ett kriminellt helvete. Samtidigt som det multikulturella kaoset, tillsammans med det muslimska infernot, vinner terräng och tränger allt längre in i våra samhällsstrukturer.

Ett nytt fenomen har börjat ta form: skadeståndsprocesser om påstådd diskriminering.
Detta innovativa sätt att ytterligare parasitera på svenska skattepengar befinner sig fortfarande i sin linda. Men kommer sannolikt snart att tar allt mer tid i anspråk bland våra domstolar. Till förmån från viktigare ärenden, vilka hotas av att bli liggande på hög. ”Diskriminering” har naturligtvis högsta prioritet i Det Nya Sverige!

Den destruktiva processen i vårt land har redan gått så långt att, den orsakat permanenta och irreparabla skador i vårt samhälle. Har Leijonborg och hans polare i Al Liansen aldrig hört talas om en stad i Skåne som heter Landskrona?
Landskrona har kommit att utgöra prototypen för den multikulturella urbaniseringen i Det Nya Sverige. Många beskriver i dag staden som en mångkulturell soptipp. Andra talar om Landskrona som en förgård till helvetet…

Landskrona har med andra ord gett det multikulturella samhället ett ansikte. Samt en liten föraning om vad vi snart har att vänta oss i resten av vårt gamla fosterland. Många städer och (för)orter är förresten redan på god väg…

Svenskar som läser det här: hur länge skall vi acceptera att landets politiker tar sig dessa groteska friheter? Genom att tillåta kriminella lycksökare, tillsammans med hundratusentals muslimer etablera sig i vårt land, och plötsligt diktera våra rutiner i vår svenska vardag?
Jag tycker att vi gemensamt skall hjälpas åt att, förpassa dem till var de kom ifrån! Vilket bör ske snarast, utan onödiga dröjsmål.

Det är vårt land. Det är vår kultur. Det är vår vardag. Och detta har vi inte fått gratis, vi och generationer före oss har fått kämpa för det Sverige vi har i dag (…hade i går!).
Har vi då inte full rätt att göra anspråk på vårt eget land? Jo, naturligtvis har vi det!
Jag ser inte det riktiga att någon kommer och gör anspråk på vårt land – samt genom utpressning, börjar ställa en massa krav - och stjäl våra fäders arv framför näsan från oss.

Ingen kommer dock att hjälpa oss denna gång. Inte ens USA; invasionen av Normandie föregicks av större politiska intressen. Den här gången gäller det bara Sverige och det svenska folket.

Inga kommunistdiktaturer, socialist- eller bananrepubliker i tredje världen, som socialisterna i Sverige gött med svenska skattemiljarder i årtionden - kommer heller till undsättning. Nej, vi får allt klara oss själv.

Önskar vi en förändring, får vi allt själv ta tag i saken!

glidarn sa...

gör som jag grabbar,jag utbildade mig i ett resande yrke,för att sen plocka ut a-kassa och jobba svart omvartannat,har gjort det i 10 år nu,och förmodligen tjänat mer än reinfeldt,jag brukar varva a-kassan med att "bli sjuk" på olika sätt och då jobba svart också emellanåt,lite omväxling förnöjer.

jag fuskar och drar mig hela tiden,har naturligtvis låtit AF betala mina utbildningar med...nu efter 10 år så kan man varva ner,pensionen är i hamn,och jag behöver inte jobba mer än 6 mån/år.

och detta har jag gjort enbart för att jag inte vill betala skatt till dom hycklande,falska politiker sverige har,jag tänker inte betala skatt till outbildade familjen achmed från irak som inte hade några ID-handlingar vid gränsen men ändå fick stanna.

jag betalar ingen skatt till dom nedskärningar som samhället hela tiden gör,hur fan ska mina barn känna sig trygga i ett samhälle som landskrona...

detta är mitt sätt att reagera,dom flesta andra brukar reagera på så sätt att dom knyter näven i fickan och blir förbannade när ingen annan hör på,dom kan gå en hel livstid och känna en olustig känsla över att dom jobbar hårt och blir bespottade med dagens sverige.

dom brukar också klaga på mig...inte så konstigt kanske då den svenska jantelagen har förstört deras hjärna...personligen skiter jag fullständigt i vad som händer med sverige,för jag vet att jag aldrig har jobbat en minut och hjälpt regeringen och slösat skattepengar på skiten,min skatt betalar jag när jag tankar bilen och handlar mat,för mer än så hade inte behövds om sverige hade skötts på rätt sätt.

bara se till att man kan försöka påverka och upplysa fler om att göra samma sak,för deras egen skull,antingen flytta,skriva sig i ett annat land,jobba svart eller leva på staten,att arbeta i sverige och bidra till haveriet är tämligen naivt och vansinnigt.

alla har ett val om man bara vill.