07 februari, 2008

Opinionsundersökning 2022

Regering, riksdag och medieföretag har i decennier strävat efter att uppfylla vad de betecknar som mångfald. Med detta menas att svenskar i sig inte är en mångfald utan snarare den grovt kränkande frasen ”enfald”.

Utvecklingen har pekat åt samma håll länge nu – bara takten har varierat. Slutresultatet blir dock detsamma. Därför är det ingen överraskning att nedanstående kommer att slå in. Skrattet fastnar i halsen.

Opinionsundersökning år 2022

Är det för många invandrare i Sverige ?

17 % svarade ja
11 % svarade nej
72 % svarade **عهد** الأمن العالمي بواشنط*

4 kommentarer:

Daniel M sa...

Ha ha he he helvete det går åt helvete. Svensken i minoritet, det skrattade man åt förr. Nu är det en sanning som står och knackar på din dörr.

Anders sa...

Det är SVENSKMORDSINVANDRING som bedrivs, det ska nämnas vid dess riktiga namn. Riksdagspolitikerna är landsförrädare, medieetablissemanget är det likväl. Men svensken gillar det, denne fege ynkrygg gillar att bli svsvenskad och islamiserad.

17% sa...

Timmen är sen närmare 04:30.

Har Ni tänkt på "att i nutiden är överheten ofelbar och vill bara landets och folkets väl. Det finns inga dåliga styresmän inget förtryck och ingen orätt. Det var var bara förr i tiden som sådant elände frodades".

GOD MORGON ALLIHOP!!!

Anonym sa...

Vi måste göra något åt saken, då jag gärna vill att ekonomin går bra vill jag inte leva i ett land där svenskarna är minioritet. Jag vill absolut inte kasta ut invandrare som jobbar i Sverige men de som inte jobbar ska ut DIREKT oavsett vad som väntar dem på andra sidan.