28 februari, 2008

SD-författare kallar misshandlad SD:are rasist

Det var inte länge sedan det var skriverier i bloggosfären om Sverigedemokraternas partiledningsbeslut att låta en av de största förrädarna i partiets historia skriva i partiets jubileumsbok. Tommy Funebo, vars bedrifter du kan läsa mer om här, ”kan mycket om SD” motiverade man detta med.

Men oavsett SD:s jubileumskommittées katastrofala felbedömning fortsätter Funebo i samma destruktiva spår (ett spår som kommittéen väljer att kalla SD-kritiskt) . På sin blogg skriver Tommy Funebo om den nyligen misshandlade sverigedemokraten att: ”Vänstern…klubbat ner en SD-aktivist i Stockholm och riktat ett antal välförtjänta sparkar rakt i rasseskallen.”

Förra gången motsvarande skedde var år 2005 då partisekreterare Björn Söder gick ut till media och kallade SD-veteranen Jimmy Windeskog för rasist när denne ifrågasatte att SD:s dåvarande vice ordförande Tony Wiklander hade en adoptivdotter från Indien. Rasiststämpeln har blivit en av etablissemangets främsta metoder att isolera och marginalisera människor som på något vis ifrågasätter en politik som inte fungerar.

Med dagens partiledning behöver Sverigedemokraterna inga fiender.

5 kommentarer:

Heimdall sa...

Dessa afaiter, judar , kommunister och allsköns anarkister har uppenbarligen nästlat sig in ordentligt i SD, själv har jag länge trott på SD, men visas inget jävlaranamma och krav på att ställa skåpet rätt kommer jag personligen att arbeta för att SD inte ska få fortsatt förtroende inrikespolitiskt eller inon EU-parlamentet hädanefter. Någon djävla ordning måste det ju råda.

Anonym sa...

Det är irriterande att sd beter sig så här...den mentaliteten är nog mest självbedrägeri, men j-t störande.

Anonym sa...

Det visar tydligt vad Funebo tycker. Att inte SD lyckats lista ut att han var infiltrator fran extremvanstern, expo/antifa ar markligt.DIn slutkommentar stammer. Om de inte satter in kloka manniskor i ledningen sa kan det ga at skogen lika snabbt som det gick at skogen for alliansen efter att de lyckades ta majoriteten.

Peter

Anonym sa...

Man kan ju undra hur många Funebos det finns inom SD för tillfället?
Jag håller helt med "Heimdal" att det måste visas litet mera djävlar anamma. Vad jag också är orolig för att SD försöker att bli "etablerat" & försöker "tvätta bort rasiststämpeln"! Det är viktigt att de håller fast vid sina åsikter & ståndpunkter ang. svensk förd flykting & invandringspolitik. Det är i stort sett endast på denna fråga de kan komma in i riksdagen. Jag tycker att det skall vara litet mera av Danskt Folkeparti dem. Annars arbetar "Måna Muslim", Mulla Reinfeldt m.fl. bra på att få in SD i riksdagen. Om så skulle ske vilket djävla gnäll & gny det skulle bli bland de s.k. etablerade skitpartierna.

Jorma sa...

Funebo är en förbannad kvinnomisshandlare. Och fasen vet vad han gjorde emot sin dotter då myndigheterna förbjudit honom att träffa henne.
Se Länk:
http://bp2.blogger.com/_nihaQYzUDs0/RzxSGc4fTII/AAAAAAAAAxE/Ar7QbF_h-i4/s1600-h/Funebo-Berge.PNG

Större idiot och sjuk fan får man leta efter möjligtvis ibland talibanerna i Muslimanien. Om ens dom är så förbannat korkade som den dreglande hjärndöda samhällsparasiten!!

Mvh Jorma utexaminerad Funeboblottare